Just sack’em… eller SACKit!

De møg-lækre sækkestole er sponsoreret af SACKit

Når man rigtig gerne vil have et øjeblik til sig selv – så hvad med at “sack’em?”. I ved, smide dem ud… altså manden og ungerne…haha.

Nej, naturligvis går det ikke – men man kan rent faktisk godt få et øjeblik til sig selv med SACKit. Denne her nye, virkelig fine serie af lækre sager til hjemmet – blandt andet den fedeste sækkestol – eller pose – hvad man nu vil kalde den, som jeg er så heldig at have fået sponsoreret. Ja, man har vel lov at vinde i Lotto en gang i mellem 😉

Så Luca er hermed “sacked”. Han elsker at ligge og vælte rundt på sækkestolen og har en fest, så snart jeg sætter ham på den. De to store drenge er faktisk også ret vilde med den, inklusive mig selv, for den er super cool at sidde i og så er det ret hyggeligt at ligge “på gulvet” og lege med Luca.

Skærmbillede 2017-03-21 kl. 20.54.45

Den store “lænestol” ved siden af er også fra SACKit – den er jeg også nok så glad for. Og så synes jeg at det passer rigtig pænt ind i vores hjem. Både sådan lidt rå med de grove stikninger – I like! – og meget grå, hvilket jeg véd at Micky er utroligt glad for. I kan nok gætte, at det er mig, der har valgt farverne på puderne i sofaen og ikke selve sofaen. Jeg er normalt ikke så vild med grå – men it’s starting to grow on me 🙂

Jeg har faktisk også fået fingrene i en radio til badeværelset – så jeg ENDELIG kan synge med i badet – UDEN at nogen kan høre det pga. den høje musik. Genialt! G E N I A L T !!!! Men den har jeg ik lige fået taget billeder af – og lige nu sidder jeg på en strand på Mauritius og skriver det her, så det bliver svært. (Ja ja, jeg ved godt jeg blærer mig, men ku ikke lade vær’ 😉 ) Men jeg vender tilbage med flere billeder… altså af radioen, – og sikkert også feriebilleder.

God dag – må solen skinne på jer allesammen 😉

Skærmbillede 2017-03-21 kl. 20.54.24

Skærmbillede 2017-03-21 kl. 20.53.50

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN