Julebagebogen er kommet i webshoppen

julebag-annemette-voss-9

Du kan nu bestille årets julebagebog.

Den hedder Julebag, det er mig, der har skrevet den og den udkommer d 1/10 2018. Jeg sender den derfor med posten tidligst d. 28/9 – da min erfaring siger mig, at DAO, som håndterer forsendelserne, tager 2-3 dage om at få bøgerne ud til modtageren. Alle bøger jeg sender ud signeres, og der skrives et par søde julehyggelige ord i bogen 🙂

BESTIL DIT EKSEMPLAR AF “JULEBAG” HER

Jeg ved godt, at det her år har været ret crazy, når det kommer til bogudgivelser. Det var heller ikke meningen at jeg ville udgive tre bøger indenfor en tidsramme på kun 5 måneder. Men det endte med at blive sådan pga. flere småting, der enten ikke faldt på plads i tide, eller som pludselig faldt på plads førend vi havde regnet med. Og da mine tre bogudgivelser i år (Lagkagebogen, Piece of cake og Julebag) er så forskellige, som de jo er – ja, så valgte jeg og forlagene, at det ikke havde nogen betydning.

Jeg er også blevet utroligt glad for modtagelsen af de to bøger, der allerede er udkommet. Lagkagebogen har simpelthen taget både mig selv og mine læsere med storm – og jeg er mildest talt pavestolt. Tak for jeres opbakning! Nu venter jeg bare spændt på at høre feedback på Piece of cake, der udkom i sidste uge. Men mon ikke, at den også nok skal klare sig godt?

Nu gælder det så Julebag, som jo selvsagt er en bog om julebagning og alle de søde ting, der hører december måned til – inkl. lidt godt til nytåret. Jeg er virkelig blevet glad for resultatet, og kan med tryghed i stemmen sige, at I får en mindst lige så smuk og gennemført bog som sidste års “Konfekt“, der er – hmmm…hvad skal vi kalde det – forløberen til Julebag.

julebag-annemette-voss-3

julebag-annemette-voss-4

Om juletradition og Julebag:

“Ingen jul uden hjemmebag og hygge med dem, man holder af. Og intet nytår uden festlige kager og pomp og pragt. Sådan skal det bare være, hvis man spørger mig.

Jeg har selv udviklet min store glæde ved kagebagning hos mine bedstemødre, og ofte var det omkring jul, at duften af hjemmebag bredte sig, og hyggen ved at være sammen om at skabe noget virkelig greb fat i mig.

Bagning i juletiden er helt særlig, fordi det netop er i julen, at rigtig mange af os samles omkring denne aktivitet. Vi glædes over det helt rette sprøde knæk i en friskbagt smørfed småkage og duften af kanelsukker, der bliver drysset ud over både kager og risengrød. Det er jul. Det er dansk. Og det er vildt hyggeligt.

Og som om julen ikke var nok, så er vi så heldige, at den mest festlige tid på året følger lige i hælene på julen. Så hvis man ikke har fået nok af at bage med krydderier og mæske sig i julegodter, jamen, så byder nytåret sig til og inviterer til ekstravagante kager, glimmer og glamour.

Denne bog indeholder alle de vigtigste klassiske, traditionsrige julebagsopskrifter samt nogle bud på, hvordan du også kan få julen ind, hvis du har lyst til at prøve at bage noget nyt og lidt anderledes i julemåneden. Jeg har desuden gjort mit bedste for at samle nogle både simple og en anelse mere komplicerede opskrifter, der egner sig perfekt til et festligt og lykkebringende nytår, så du kan imponere dine gæster med små, søde himmerigsmundfulde.

Jeg drømmer virkelig om, at denne bog vil bidrage til at give dig og dine nærmeste endnu flere dejlige og hjertevarme stunder sammen over en god gang hjemmebag. Og jeg håber, at du vil servere kagerne med stolthed og nyde at dele ud af din bageglæde.

Til dig fra mig: rigtig glædelig jul og godt nytår!”

(Fotos af forside og i bogen: Stine Christiansen)

julebag-annemette-voss-5

julebag-annemette-voss-6

julebag-annemette-voss-7

julebag-annemette-voss-8

julebag-annemette-voss-10

julebag-annemette-voss-2

Fotos til blogindlægget: Kristina Christiansen

 

2 reaktioner

  1. Jeg vil gerne købe en som gave – så din hilsen skal være til et andet navn. Hvordan fikser jeg det? synes ikke det kan noteres?

  2. Det lyder fantastisk. jeg er lidt nysgerrig efter, hvor tidskrævende/svære opskrifterne er??
    Jeg synes nemlig altid jeg har en masse bageplaner i december, men så bliver jeg altid tidspresset fordi der er 1000 ting man skal i de 24 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN