Jeg vil have dine idéer!

Jeg har mange gange overvejet om jeg skulle blogge. Jeg har bestemt også gjort flere mere eller mindre halvhjertede forsøg på det via min hjemmeside…med diverse blog plug-ins (tror jeg nok det hedder) – Jeg er VIRKELIG ikke sådan en teknik nørd, der på nogen måde forstår sig på det her. Tro mig, Laura (som sidder på sin pind inde på Blogly kontoret ved Maschas side, modtager dagligt opkald fra mig med alle mulige dumme (og nogle kloge) spørgsmål om blogging. Jeg ANER faktisk ikke hvad jeg laver lige pt, men det må gå sin gang.

Ja okay – det er jo ikke fordi jeg overhovedet ikke ved, hvad jeg laver. Jeg ved da hvordan man skriver. Og jeg kan da også stave. Det hjælper jo lidt, – på selvtilliden om ikke andet. Det garanterer jo ligesom ikke indholdet, vel?

Men, jeg har nu engang besluttet mig for at blogge, og det har jeg fordi jeg virkelig savnede at skrive igen. I min tid som arkitektstuderende skrev jeg meget. ‘You would be amazed’ over hvor mange bygninger man kan skrive sig ud af – inden man tegner dem. Ja lidt underligt. Men jeg savnede at skrive. I de sidste par år har skrivningen mest begrænset sig til opskrifter – og jeg siger jer, det er altså ikke skiiiiide kompliceret…bare enormt tidskrævende, og man skal være så utroligt præcis i sine beskrivelser. I modsætning udfordrer bloggingen min fantasi og fortællerlyst meget mere. Det er sjovt. Det synes jeg virkelig.

Please kom med input til hvad du ønsker at jeg blogger om. Jeg kan sagtens selv finde på noget, men det er så dejligt med inspiration. Så det jeg siger er; jeg vil have dine idéer! Tyv-stjæle dem:) he he…

IMG_6039

IMG_6034

Kom så igang – hjælp mig med nogle gode ideer…

4 reaktioner

 1. Kære Annemette, indtil videre syntes jeg da det har været spændene at følge din blog, omkring stort og småt i (din) hverdag(en). Tænker om du også har gode ideer til almindelig mad (opskrifter), nu har du selv to drenge (jeg har 4 børn) så inspiration til mad tager jeg (og helt sikkert andre) imod med kyshånd..
  Ellers kunne du evt skrive noget om hvad der inspirere dig til de kage/bage opskrifter du kreer..
  Mvh Anita

 2. Synes det er skønt at du blogger om bagværk mm. 🙂

  Men kunne rigtig godt bruge lidt om hverdags trummerum. Lidt om hvad du laver, hvis du f.eks skal hygge med dine børn, forkæle dig selv eller hvad du f.eks laver på en helt alm. hverdag 🙂

 3. Hej Annemette
  Jeg elsker at læse om dit bagværk og dine ideer til opskrifter!
  Men det kunne bare være fedt at vide noget om DIG og noget om dine andre interesser! Nogle gange kan det virke lidt somom at nogle af jer (kageeksperter) ikke bruger tid på andet end at tænke på kage?
  Kh. Anahita

 4. Hej AM 🙂

  Kan vi ikke får lov at se “Bag om Bagningen” eller “Bagbagning” (2 gode navne til overskrift) 😉 ..

  Altså hvor meget du rent faktisk sviner på den der humoristiske facon du har. Jeg nægter simpelthen at tro, at din oprydning er ligeså smuk som dine kager? 😉

  <3 Laura

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN