Jeg overvejer at investere

Reklame for NORD.Investments

Det er den dér følelse, jeg går efter – altså den på billedet herover. Følelsen af at have vundet i Lotto. Men udover at vinde i Lotto, ja, så er der vel ikke så mange måder sådan lige at ‘vinde’ en god sum penge på, end ved at investere. Er der?

Hvorfor i alverden føles det som sådan en mandeting at investere?

Jamen, ærligt med hånden på hjertet und alles, sådan føler jeg det. For mig er investeringstypen sådan en rigtig “mande-mand”, og da slet ikke sådan en pink-girlygirl-bloggertype som jeg. Vel?

Min antagelse er – og måske fordom, omend jeg tror, at jeg faktisk har ret, – at det helt klart er flest mænd, der investerer. Både store og små beløb og både forholdsvis sikre og risikovillige investeringer. Jeg kender ikke mange kvinder, der har styr på investeringer, og ofte er det fordi, de kvinder jeg kender, ikke rigtig har sat sig ordentligt ind i sagerne og derfor lægger afstand til idéen om at investere.

Jeg selv har længe troet, at man skal være det, man kalder “daytrader”, og vide en masse samtidig med at man dedikerer store mængder tid, for at kunne investere – og særligt for at få et godt afkast. Jeg havde engang en kæreste, der investerede meget og brugte mange mange timer dagligt på det, og jeg var simpelthen helt ‘sat af’, når han begyndte at tale om det. Jeg fattede det bare ikke, og har derfor altid set investeringssnakke som en gråzone, jeg ikke skulle bevæge mig ind i. Jeg har set det som, at jeg ikke skulle snakke med, fordi jeg ville ende med at lyde dum – og det bryder jeg mig ikke om. Men sagen er, ved jeg nu, at den her forestilling om, at “daytraderen” er den eneste løsning, er meget langt fra sandheden. Al statistik viser, at den bedste investering er den “passive” og langsigtede. Det er netop denne investeringsstrategi som man får hos NORD.investments.

Så måske bør jeg fokusere på noget andet end girlygirlen inderst inde. Jeg skal fokusere på hende dér bosslady’en, der også bor i mig, hende der er mega god til at træffe kloge valg og afgive ansvar, når jeg godt véd, at der er noget, jeg ikke er så god til. Det er hende, der skal på banen.

Når noget skræmmer mig…

…så har jeg tendens til at fokusere på alt det, der gør, at jeg fjerner mig fra det. Halen mellem benene og løb den anden vej, ik?! Såsom at jeg fokuserer på, at jeg er alt for ‘girly’ til at kunne investere. Men det er jo slet ikke sandt. Fordi hvis jeg vender fokus og ser mig selv i øjnene for hvem jeg i virkeligheden er – jamen, så ser jeg jo en rimelig determineret, arbejdsom, direktørtype i øjnene, der nok bærer en lyserød skjorte og har glimmer på neglene, men jeg er sgu ikke sådan lige at løbe om hjørner med. Jeg er faktisk, når jeg stiller skarpt helt okay tjekket og ikke spor girly. Jeg er voksen, og absolut ‘mand’ nok til at være en kvinde, der tør investere. Det handler blot om det rette perspektiv.

5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Da jeg blev spurgt, om jeg ville skrive dette indlæg omkring min holdning til investeringer – og at det var i samarbejde med NORD.Investments – så blev jeg naturligvis lige nødt til at researche lidt. Det er jo ikke svært at skrive om noget, der rent faktisk interesserer mig, – men man kan jo ikke som blogger bare samarbejde med hvem som helst, og da slet ikke, når det drejer sig om penge og økonomi. Synes jeg. Jeg opdagede, at NORD.Investments har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot, – og så var den faktisk ikke så meget længere for mig. For sammenholdt med den information, jeg har modtaget omkring Nord.Investments, jamen, så vil jeg gerne lægge navn til deres koncept, eller skal vi kalde det produkt.

Det er NORD.investments, der i samarbejde med deres partnerbank, tilbyder investeringsløsningen. De laver investeringsrådgivningen, mens Saxo Bank leverer konto og investeringsdepot.

Den nemmeste måde at investere på. Hvorfor det?

Jeg har planlagt, at jeg vil investere en sum penge. Kort sagt gør NORD.Investments alt arbejdet for mig. Jeg træffer egentlig det nemme valg om at lade dem håndtere mine investeringer – så kan de træffe de kloge valg, som jeg alligevel ikke helt er godt nok inde i sagerne til at kunne træffe. At lade nogle andre investere for mig på denne måde, er en moderne måde at investere på. Investering er ikke nødvendigvis så komplekst og svært, som jeg har gået rundt og troet. Så jeg lader dem gøre arbejdet for mig, mens jeg koncentrerer mig om alt det andet, som jeg er rigtigt god til. Det giver ro i maven.

Hvis du bruger NORD.Investments, vil det sige, at du:

 • ikke behøver vide noget om investering for at komme i gang. Du behøver i øvrigt heller ikke skifte bank, for at bruge NORD.Invenstments løsning.
 • de gør arbejdet for dig, lige fra rådgivning omkring hvordan du skal investere til at købe værdipapirerne.
 • du kan føle dig tryg, fordi NORD.Investments i samarbejde med Saxo Bank træffer kompetente valg på dine vegne på baggrund af al deres viden og erfaring i branchen; – for at sikre dig det bedste outcome.
 • kan tillade dig at forvente et afkast på op til 6,5 %, alt afhængig af din risikoprofil.
 • at du kan vide dig sikker på, at NORD.Investments gør alt hvad de kan for at holde lave omkostninger. Deres filosofi er nemlig, at den bedste måde man med garanti forbedrer sit afkast, er ved at sænke omkostningerne.
 • ikke behøver gå på kompromis med dine værdier. Du kan nemlig få en ansvarlig portefølje, så du sikrer dig, at dine penge ikke investeres i virksomheder, der producerer f.eks. våben eller i særlig grad skader miljøet…

Praktisk forgår det sådan:

 • Du kommer i gang på NORD.Investments hjemmeside, hvor du tager de første små skridt i retning af at blive sådan en killer-investments-type, der bare sidder og nyder, at pengene tikker ind, mens du ikke rør en finger 😉
 • NORD.Investments laver investeringsrådgivningen, – Saxo Bank opbevarer dine værdipapirer og leverer konto.
 • De valgt, at en passiv investeringsstrategi, hvor man bliver investeret i over 4.000 aktieselskaber og 1.500 virksomheds- og statsobligationer. Det er en sikker investeringsløsning.
 • Al statistik viser, at hverken private eller for den sags skyld professionelle, har succes ved udvælgelse af enkeltaktier. Rådet er derimod at sprede sine investeringer, ved at købe mange forskellige aktieselskaber, ligesom NORD.Inventsments gør.
 • Med den strategi opnår man den største sikkerhed, risikospredning og højeste afkast til ens specifikke risikoprofil.
 • Investeringsstrategien giver dig historisk set et højere afkast og dermed en større formue.

Hvis du har lyst til at vide endnu mere, så se denne video – og hey, hvis du vil læse en rigtig god og anbefalelsesværdig bog om investeringer for kvinder (og mænd, for den sags skyld), så skal du læse Louise Fredbo-Nielsens Sæt kursen.

2 reaktioner

 1. Jeg tænker mere på hvad det koster at lade NORD.Investments investere pengene? Hvor mange procent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN