Lav søde “Englebørn”

Jeg har kastet mig ud i at lave englebørn. Ideen er fra min gode veninde og fotograf, Sif Meinckes DIY bog, som simpelthen er genial. 24 fantastiske ideer til julen med dine egne fotografier. Og det er tilmed nogle nemme og virkeligt fine ideer, som pryder hjemmet og ikke bare roder i hjørnerne. For ganske rigtigt er jeg DIY-fan – men ærlig snak, så er det altså ikke alle, der er lige dygtige til at gøre det pænt eller komme på de gode ideer, derfor er jeg så vild med denne bog – det er udelukkende GODE ideer. Så i år skal der englebørn i vinduet.

Bogen koster 99 kr. (det ER altså en perfekt lille forkælelsesgave her i december)
Betal via MobilePay på Tlf. nr: 20120622. Du skal bare lave en mobilepay med din adresse og til slut skrive “Annemette” (det er fordi det er mig, der har henvist dig)
Du kan også bare sende en mail til Sif Meincke, så klarer du det på den måde [email protected]
IMG_6947
IMG_6949
IMG_6950
Julebog, forside
IMG_6946

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop