Jeg har vundet en pris! wuhuu!

Ja, den er god nok. Jeg har vundet en pris – eller i hvert fald stået bag en bygning, der har vundet en pris… Og jeg anede ikke en gang, at jeg havde vundet? Lyder det mærkeligt? Der følger en forklaring…

Inden jeg blev hele Danmarks ukronede kageprinsesse (dronningen må være fru Blomsterberg) arbejdede jeg som arkitekt hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter (en stor dansk tegnestue, til de nysgerrige). Jeg startede oprindeligt som praktikant, men samarbejdet udviklede sig, og jeg endte med at bære et stort ansvar i tilblivelsen af Krøyers Plads projektet. Jeg forstod måske ikke helt dengang, hvor fedt det var, at jeg blev sat på lige præcis dén opgave – men det var MONSTER-FEDT! Det vildeste projekt og nogle fantastiske lejligheder, som jeg fik lov at tegne. Jeg har gennemtegnet alt, hvad der forgår inde bag de vægge – ja og faktisk også tegnet en hel del på facaden. Mig. Lille mig. Ikke nogen anden. Det er vildt – og næsten ikke til at fatte!

Og jeg er stolt. For i sidste uge var jeg ude at gå med min veninde Amber, der var på besøg fra Australien. Vi var i Nyhavn, og jeg tænkte, at vi da ligeså godt lige kunne gå over broen til Krøyers Plads, så jeg kunne få et bedre kig på de flotte bygninger, der nu står færdige. – Og som jeg endnu ikke havde været henne og se. Og til min store overraskelse står der på bygningen, at byggeriet har vundet en pris. Se billedet!

Ihhh, jeg er jo konkurrencemenneske – det véd I – og det er altså en konkurrence, som jeg er ekstra glad for at have vundet!

IMG_0059

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN