Jeg vil giftes i Tivoli. NU!

img_0102

Micky og jeg har været til bryllupsmesse i Tivoli – på Nimb. Og nu vil jeg giftes. I Tivoli. Og det kan KUN gå for langsomt.

(Og lad mig så lige indskyde, med det samme – inden I alle tror at jeg er max BRIDEZILLA – at der altså er fuldstændig enighed om at vi skal giftes, og at Micky altså er fuldstændig ligeså engageret i bryllupssnakken som undertegnede. Men vi skal ikke giftes endnu. Men en dag. Om ikke alt for mange år.)

img_0107

Vi er helt vilde med Tivoli. Der var bare SÅ fint derinde og tænk engang, at man kan blive viet i haven og så lige smide alle bryllupsgæsterne en tur i rutschebanen efterfølgende. Det ville da være sjovt. Og anderledes, ik? Og man kan drikke drink ved siden af akvariet og sidde i de smukkeste omgivelse på Nimb og se ud over haven. Wow altså. Vi blev blown away.

img_0110

Ja, og så hjælper det sgu heller ikke lige på bryllupscravings at se smukke kjoler fra Jesper Høvring udstillet i pejsesalen og nærstudere brudehårsopsætninger og smage lækre små chokolader, champagne mm. Det hele var bare så lækkert. Ih altså. Det bliver mig en dag.

(Lige i det her sekund, så føles det faktisk okay at skulle giftes igen en dag – selvom vejen hertil har været lang og svær!)

img_0108

img_0105

img_0103

img_0145

img_0149

 

2 reaktioner

  1. Åh, så romantisk og smukt! Min mand og jeg blev viet på Nimbs terrasse i december for snart tre år siden. Med reception og kage i baren foran pejsen og med pyntet juletræ. Mellem reception og middag kunne alle gæster prøve forlystelser og så var der middag i den smukke sal om aftenen. Med fest og dj i vinkælderen til sidst. Armen altså, alt var perfekt! Kan virkelig anbefales ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop