Jeg vil giftes i Tivoli. NU!

img_0102

Micky og jeg har været til bryllupsmesse i Tivoli – på Nimb. Og nu vil jeg giftes. I Tivoli. Og det kan KUN gå for langsomt.

(Og lad mig så lige indskyde, med det samme – inden I alle tror at jeg er max BRIDEZILLA – at der altså er fuldstændig enighed om at vi skal giftes, og at Micky altså er fuldstændig ligeså engageret i bryllupssnakken som undertegnede. Men vi skal ikke giftes endnu. Men en dag. Om ikke alt for mange år.)

img_0107

Vi er helt vilde med Tivoli. Der var bare SÅ fint derinde og tænk engang, at man kan blive viet i haven og så lige smide alle bryllupsgæsterne en tur i rutschebanen efterfølgende. Det ville da være sjovt. Og anderledes, ik? Og man kan drikke drink ved siden af akvariet og sidde i de smukkeste omgivelse på Nimb og se ud over haven. Wow altså. Vi blev blown away.

img_0110

Ja, og så hjælper det sgu heller ikke lige på bryllupscravings at se smukke kjoler fra Jesper Høvring udstillet i pejsesalen og nærstudere brudehårsopsætninger og smage lækre små chokolader, champagne mm. Det hele var bare så lækkert. Ih altså. Det bliver mig en dag.

(Lige i det her sekund, så føles det faktisk okay at skulle giftes igen en dag – selvom vejen hertil har været lang og svær!)

img_0108

img_0105

img_0103

img_0145

img_0149

 

2 reaktioner

  1. Åh, så romantisk og smukt! Min mand og jeg blev viet på Nimbs terrasse i december for snart tre år siden. Med reception og kage i baren foran pejsen og med pyntet juletræ. Mellem reception og middag kunne alle gæster prøve forlystelser og så var der middag i den smukke sal om aftenen. Med fest og dj i vinkælderen til sidst. Armen altså, alt var perfekt! Kan virkelig anbefales ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN