Jeg er mega nervøs…

Det er jeg altså. Nervøs…og spændt. Måske mest det sidste. For jeg har fået nyt job, og jeg er bange for, om jeg mon kan slå til, om jeg kan gøre det godt nok, om mine chefer er tilfredse osv osv. For sådan er det jo altid når man starter et nyt sted. Ik? Så jeg krydser fingre for at alt nok skal gå godt….

Jeg kan ikke sige mere i dag, men jeg kan sige meget mere indenfor ganske få dage. Og det er store nyheder – det er det altså. Jeg er i hvert fald helt oppe at ringe over det!

I går var min første dag på jobbet – og jeg var helt vildt træt, da jeg kom hjem og satte mig foran computeren. Der er så meget jeg skal lære, så mange nye ansigter, så mange ting jeg skal huske – bare meget, punktum! Men ikke for meget – næh nej, en lille (læs stor) udfordring skal ikke slå mig ud. Jeg har da trods alt vundet Den store bagedyst i sin tid – og der er nok ikke rigtig nogen udfordring, der slår den under alle omstændigheder. Så mon ikke jeg klarer den!?

Vi skrives ved 😉

8 reaktioner

 1. Åhhhh hvor spændende….Gad vide hvad det er? Men er sikker på at du klare det 100%, for du er sq så pisse dygtig og nede på jorden????

 2. Forstår ikke at det skal være så hemmeligt,men det er jo med til at holde
  Interessen for dig igang.er ved at blive dårlig over hvor mange der higer
  efter opmærksomhed,bare fordi man har deltaget i et eller andet fuldstændigt
  ligegyldigt tv program,ja mit indlæg bliver jo nok slettet,men sådan er det jo
  når man går imod strømmen.

  1. Kære Jonna. Nej, jeg kunne på ingen måde drømme om st slette din kommentar. Vi har da trods alt ytringsfrihed her i landet. Og så er det jo også sådan, at min jobbeskrivelse som blogger og offentligt ansigt inkluderer at jeg nogle gange lægger hovedet på blokken. Og det har jeg det helt ok med. Der er en meget tydelig grænse i min optik imellem hvad “offentlige Annemette” gør og har brug for og hvad den private Annemette føler behov for. Du må ikke misforstå ønsket om opmærksomhed som et udtryk for usikkerhed. Opmærksomheden er jo i bund og grund med til at skabe min virksomhed – uden den, ingen blog 😉 Så tak for at du læser med, og at du ytrer din altid velkomne mening.

  1. Det lyder godt nok som et par store sko at udfylde… og selvom jeg har store fødder – så nej, det er ikke det job jeg har fået 😉

 3. Hej Anne Mette Er det derfor der ikke har været videoer med dig i et stykke tid. Jeg sidder hver dag og kigger om der ikke er nogen nye, men nej. Men held og lykke i dit nye virke

  1. Tja både og… jeg har generelt gang i lidt for meget til at varetage min YouTube lige i disse dage. Har gang i hele tre bøger, et nyt tv-job, min fuldstids blogger-karriere, rollen som mor og samtidig er jeg faktisk også på barsel på deltid. Så det bliver svært. Men der kommer mere, når jeg har tid og mulighed for det. Det kan du tro.
   KNUS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN