Jeg bager for CHANEL :)

Wuhuuu. Tid til lidt fantastisk og ekstravagant bagning… he he. Wupwup og tjuhej!

Som enhver fashionista (jeg er jo vild med mode og design…) så er det altså liiiiidt sejt at kunne sige, at man er i fuld gang med at bage for Chanel. Ja, altså, CHANEL (!! :-o) – dem med de flotte tasker, den luksuriøse make-up og dem, der nærmest skabte stilikonet Prinsesse Alexandra på den røde løber en gang i 90’erne…. Jeg elsker Chanel – og alle Chanels mange former og designs, og jeg er vild med historien om Coco og hendes røde læber og fantastiske personlighed – for ikke at nævne hendes indflydelse på verdensmoden igennem årtier.

Kagerne skal leveres til et event på torsdag. Derfor er jeg også i fuld gang med at gøre mig allermest umage… De skal få sådan nogle flotte kager, skal de…

Ih, jeg glæder mig meget til at dele både opskrift og fotos med jer når kagerne har været serveret på torsdag. Indtil da er det er en “stur stur” hemmelighed, hvordan de kommer til at se ud og hvad de skal smage af! Men godt, det bliver det!

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 20.35.16
Den evigt inspirerende Coco Chanel

Nå men, tilbage i køkkenet med mig. Imens jeg bager kan jeg jo lige gå rundt og drømme mig væk til dyre Chanel tasker og forestille mig selv i smukke Chanel jakker, – helt som en rigtig prinsesse:)

God aften derude;)

 

 

 

 

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN