Jeg bager for CHANEL :)

Wuhuuu. Tid til lidt fantastisk og ekstravagant bagning… he he. Wupwup og tjuhej!

Som enhver fashionista (jeg er jo vild med mode og design…) så er det altså liiiiidt sejt at kunne sige, at man er i fuld gang med at bage for Chanel. Ja, altså, CHANEL (!! :-o) – dem med de flotte tasker, den luksuriøse make-up og dem, der nærmest skabte stilikonet Prinsesse Alexandra på den røde løber en gang i 90’erne…. Jeg elsker Chanel – og alle Chanels mange former og designs, og jeg er vild med historien om Coco og hendes røde læber og fantastiske personlighed – for ikke at nævne hendes indflydelse på verdensmoden igennem årtier.

Kagerne skal leveres til et event på torsdag. Derfor er jeg også i fuld gang med at gøre mig allermest umage… De skal få sådan nogle flotte kager, skal de…

Ih, jeg glæder mig meget til at dele både opskrift og fotos med jer når kagerne har været serveret på torsdag. Indtil da er det er en “stur stur” hemmelighed, hvordan de kommer til at se ud og hvad de skal smage af! Men godt, det bliver det!

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 20.35.16
Den evigt inspirerende Coco Chanel

Nå men, tilbage i køkkenet med mig. Imens jeg bager kan jeg jo lige gå rundt og drømme mig væk til dyre Chanel tasker og forestille mig selv i smukke Chanel jakker, – helt som en rigtig prinsesse:)

God aften derude;)

 

 

 

 

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop