Jeg anbefaler ny dating-app

Annonce

Vi drømmer vel allesammen om at finde kærligheden. Gør vi ikke. Og når vi har den, så er det om at holde fast i den. ikke?! Jeg fandt kærligheden for 3 år siden, og I kan tro, at jeg har tænkt mig at holde fast i den 😉

Der er nogen, der har luret, at jeg har mødt min kæreste på netdating. Og der er nogen, der har læst at jeg er meget pro de “voksne” og lidt mere “dybdegående” datingsites, end de dér, hvor man swiper hinanden ind og ud af bevidstheden. Og det er jeg, fordi det virkede for mig.

Derfor har nogen – eller rettere betegnet – folkene bag en ny dating-app, der hedder Sposing, bedt mig kigge nærmere på app’en og anmelde den for jer kærlighedssøgende læsere. Og hvor fedt er det lige, at blive erklæret specialist på datingområdet. Så meget, at man ligefrem bliver bedt om at anmelde nye apps.

Men man kan vel også konkludere, at eftersom jeg faktisk véd hvordan man finder kærligheden på nettet, som vel er målet for langt de fleste, der bruger datingsites, så er jeg vel den rette til jobbet. (I like to think so) – og jo, så har jeg vel også tydeligt demonstreret, hvad sådan en date kan føre til – I har vel allesammen set min lille Luca. 🙂

Navnet “Sposing” kommer fra en sammentrækning af det engelske “supposing” – som at antage.

De fede features ved app’en, der gør den særlig:

  1. Jeg er vild med, at man ikke nødvendigvis behøver at være i nærheden, rent geografisk, af sin muligvis udkårne, for at matche. Og det er positivt, – fordi når jeg skal være ærlig, så havde jeg aldrig endt med at matche min kæreste Micky, eftersom han boede i den helt anden ende af byen end mig – og allerede dér, havde han nok ikke dukket op i min søgning.
  2. App’en er særlig ved at man kan “checke ind” forskellige steder rundt omkring – f.eks. festivaller, caféer, natklubber etc, hvor man har planer om at komme eller hvor man allerede befinder sig – på den måde kan man se, hvem der ellers har tænkt sig at dukke op dér. (haha…Det minder mig faktisk lidt om dengang hvor man stod i kø til en natklub og lige tjekkede fyrene i køen ud, for at se om man skulle vælge en anden natklub eller tålmodigt vente på at komme ind på det pågældende sted.) Men sådan kan man altså lige tjekke udbuddet ud inden man dukker op.
  3. Man kan skrive og kommentere i et fællesforum – “the HiWay” – f.eks. omkring sine tanker om en vellykket date eller ens planer for en date. På den måde kan folk læse med, og evt tjekke din profil ud. Det er en ny og fin feature synes jeg, som jeg ikke er stødt på før i samme form.
  4. Sposing er gratis at downloade til sin smartphone – naturligvis – for kærligheden er jo allerede en dyr investering, så app’en SKAL være gratis…hah! Tænk bare på alle de dyrtkøbte røde bøffer, vinmenuer, blomsterbuketter, biografbilletter osv. man ender med at investere i sit parforhold.

Tjek wedsitet ud her og få en god vejledning i, hvordan du kommer i gang med Sposing. Du kan donwloade app’en i app store her eller på Google play.

Bonusinfo: Jeg er vild med, at manden, der står bag app’en Sposing, er en familiefar til fem børn (ja, fem!!!), der ingen erfaring har med datingsites og -apps. Han må da virkelig have fået sin opgave for, hva?.  Men han er da tydeligvis også en mand, der har fundet vejen til at få kærligheden til at “bære frugt”. Det er fantastisk.

 skaermbillede-2016-10-12-kl-10-49-18

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN