Inspiration: Romantisk påskebrunch :)

Skærmbillede 2017-04-13 kl. 18.09.18

Skærmbillede 2017-04-13 kl. 21.13.34

SPONSORERET af Aida / RAW-serien 🙂 

For en gangs skyld er jeg bare tvunget til at holde fri. Og det er virkelig skønt. Jeg er tvunget til at kigge min kæreste lidt dybere i øjenene og give mine børn lidt ekstra opmærksomhed – for nu er det påske – og alle holder fri. Jeg er så glad for, at vi (her i Danmark) i fællesskab er enige om, at Påsken på én eller anden måde er hellig. Så de næste fire dage står i kærlighedens tegn – og faktisk startede påsken rigtig godt ud allerede i går morges (skærtorsdag), hvor jeg anrettede en lille romantisk påskebrunch for min kæreste, hvor jeg helt strategisk havde sendt ungerne ud i haven for at spille fodbold!

Ja, man må jo gøre sit for at holde gang i gnisten og i kærligheden, når man som mig er mor til tre og for det meste bare er en slags samarbejdspartner for sin kæreste, hvor det meste går op i at hente/bringe børn, smøre madpakker, ordne vasketøj, og køre den ene eller den anden til fodboldtræning osv.

Jeg håber, I synes at min opdækning er inspirerende, og at I kan fornemme, at det faktisk var ret hyggeligt at sidde til bords dér. Jeg synes i hvert fald selv, at mit valg af nyt service med guld bestik og lyserøde/sorte stentøjstallerkener, skåle og serveringsfade fra Aida/RAW er rigtig fedt. Og bemærk lige at jeg naturligvis (!) har sørget for et lyserødt glaseret krus til mig selv men derimod et sort krus til Micky. Helt pinkificeret er han ikke blevet – endnu 😉 Men RAW-ificert er han måske blevet – han synes i hvert fald godt om den fine opdækning og kunne lide kombinationen, som jeg havde valgt med både det lyse og det mørke stentøj. Jeg er personligt helt vild med serien. Jeg værdsætter, at det er håndlavet og de unikke glasurer er smukke, synes jeg. Derudover så er det en kæmpe bonus at alle produkterne kan gå i både opvasker, mikroovn og ovn.

Så dér stod jeg kl 07.00 Skærtorsdag morgen og bagte de lækreste (og dét mener jeg sgu’!) boller med Manitoba hvedemel og rugkerner, som jeg naturligvis deler opskriften på her. Derudover diskede jeg op med æg og bacon, yoghurt med bær, müsli og sirup, avocados, frisk frugt og små dadelkugler (til overs fra min konfektbog, som vi tog billeder af i sidste uge… win win!), friskpresset appelsinjuice og velduftende kaffe. Det var så hyggeligt. Som et lille add-on havde jeg, – som enhver anden overskudsmor lige ville gøre, – lavet små hjemmedekorerede påskeæg med tørrede hornvioler og sprittusch (for hvem gør ikke det?!), der prydede bordet på en buket af grene. Hvad siger I så, hva?! Ja altså, man lærte vel et og andet af al den fokus på selve præsentationen af de dér lagkager i Den store bagedyst i sin tid.

Du kan selv købe lækkert stentøj i både gråt, sort og nude-farvet fra RAW-serien via dette link 🙂

Skærmbillede 2017-04-13 kl. 21.09.12

Skærmbillede 2017-04-13 kl. 21.11.00

Skærmbillede 2017-04-13 kl. 21.11.20

Skærmbillede 2017-04-13 kl. 21.11.39

Skærmbillede 2017-04-13 kl. 21.14.29

Skærmbillede 2017-04-13 kl. 21.02.26

IMG_6778

IMG_6760

IMG_6753

IMG_6747

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop