Nyt navn og Indkøbsliste til Bag-LIVE i morgen

Chokoladeboller Annemette Voss Brødbogen

Foto: Sif Meincke

Søndag kl 11 bager jeg igen LIVE på instagram @sweetcakekarma

Jeg har skabt et koncept – intet nyt i det – det handler om at bage LIVE på IG. Det er der mange, der gør. Indtil nu hed det “BAG SAMMEN HVER FOR SIG”; men da flere profiler pludselig bager under meget lignende eller identiske hashtags (hvilket der jo i øvrigt ikke er noget galt med) har jeg valgt at ændre navnet på mine bagesessions. Så vi kan stadig bruge hashtagget, men selve konceptet får et mere unikt navn. Det skal føles godt, og det gjorde det navn pludselig ikke. Så fremover bager jeg under navnet “Club Kagekarma”, når vi bager. Fordi jeg også kommer til at hæfte en Facebook-gruppe på, der også hedder “Club Kagekarma”, hvor jeg deler opskriften og man kan udveksle erfaringer med hinanden. Måske jeg endda kan bage LIVE på Facebook også…

Husk, at du også kan se LIVE-bagning på Facebook på Kagerullens facebookside. Der medvirkede jeg selv d 1/3.

Her får du indkøbslisten til i morgen, hvor vi i Club Kagekarma skal bage Chokoladeboller.

Chokoladeboller indkøb:

3 dl mælk

50 g gær

3 æg

40 g sukker

800 g hvedemel

140 g smør

2 tsk fint bordsalt

120 g god mørk chokolade

Jeg glæder mig til, at se en masse af jer, når vi i morgen kl 11 bager LIVE på @sweetcakekarma .

Og når klokken slår 14 i morgen så holder jeg sammen med @jasmingabay LIVE Glad i Låget- podcast på min anden IG-konto @annemettevoss

14 reaktioner

  1. Jeg kan godt forstå du har brug for at tage afstand og det gør du på fineste vis med dit nye navn til dit koncept. Det er nemlig dit helt eget, og så kan ingen beskylde dig for noget. Bare bliv ved med at sprede din gode energi og bagetips, jeg har fulgt dig længe, og elsker og følge med!

  2. Mega fedt navn! 🤩 og jeg hopper med på live imorgen kl. 11 😋 jeg går ud fra man ikke skal lave dejen på forhånd? 🙈🤔😁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN