Idé til familietur i efterårsferien

Jeg arbejder for meget. Det véd jeg. Og det er noget vi i familien arbejder på skal reduceres. Derfor har vi indført et begreb, der hedder familieweekend. Det betyder ganske enkelt, at i en hel weekend er der bare fokus på familien, og Mor må ikke (med streg under ikke) arbejde på computer, være på instagram eller tjekke mails. Nej, det handler om kvalitetstid og hygge! Og det er bare SÅÅÅÅÅ fedt. Jeg har elsket hvert et sekund, når vi holder de her weekends.

Men jeg “må” godt tage billeder, når vi er på tur. Og jeg må også gerne dele mine oplevelser med jer.. haha – det lyder som om, jeg virkelig har fået stukket et regelsæt i hænderne, ik?! Men altså, vi har ligesom måtte lægge nogle “ground rules”, hvis det skulle fungere.

Derfor giver jeg nu mine varmeste anbefalinger videre til jer. Vi var nemlig ved Møns Klint for et par uger siden – og WOW. Jeg har ikke været der før, men vi skal med 100% sikkerhed derned igen når det bliver sommer. Hold nu magle, hvor er der flot, og råt. Naturen tager jo én med storm, for at blive i de meterologiske udtryk. Der er bare fantastisk.

Vi anede slet ikke, at der var et Geo center, som ærligt talt sagde “Spar to”! Det var som skabt til vores drenge, der har den vildeste indlevelse i alt, der omhandler dinosauere og forhistoriske væsener. De var fuldstændigt opslugt fra vi kom til vi gik. Og var der altså i et par timer. Det er faktisk ret godt klaret for børn på 5 og 7 år. (synes jeg…eller?!)

Det er i hvert fald anbefalelsesværdigt at tage en tur til Møns Klint med ungerne her i efterårsferien. Du vil ikke fortryde det!

img_0219

img_0221

img_0222

img_0223

img_0225

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN