Hvor går man hen med sin mor?

IMG_5162

IMG_5188

Min mor skulle forkæles lidt inden hun tog med toget til Stockholm for at besøge min storebror, som bor deroppe med sin datter. Men hvor tager man så sin mor med hen – når man gerne vil forkæle hende lidt?

Min mor er rigtig skøn – en meget sammensat kvinde. Hun er sådan én, der uden at tøve har trukket i røjserne og campinghabitten og så taget med os unger på spejderlejr. Samtidig er hun sådan én, der har lært mig at gøre rent i høje hæle i pencilskirt med fuldt lakerede negle, rød trutmund og humøret højt. Hun kan det hele. Hun passer bare ind – uanset om det så er første klasse vi kører på eller røven af fjerde division. Som en kameleon.

Det har jeg lært virkelig meget af. Hun har på mange måder forberedt mig på det liv, som jeg af mærkværdige årsager lever i dag. Jeg har mødt virkelig mange sjove, søde, interessante og prominente mennesker i løbet af de sidste par år – alt fra pensionerede, kageglade bagekoner fra Jyllands mørkeste afkroge til prinsesser (yes! – den ægte slags) og ekstremt celebre personer (vi snakker Hollywood-material). Hun har lært mig at kunne begå mig på den røde løber i de dyreste Valentino stiletter samtidig med at jeg holder begge fødder solidt plantet i den jyske muld – i gummirøjser 😉 Det elsker jeg hende for.

IMG_5176

IMG_5177

Min familie har været gennem lidt af hvert. Vi har både levet i sus og dus og vi har til tider spist havregrød, når vi nåede slutningen af måneden. Og den vigtigste lektie, som jeg har taget med mig hjemmefra, er, at man skal huske at nyde livet. Lige der hvor man er. I nuet. Man ved aldrig om man vinder i lotto i morgen eller om finanskrisen rammer. Så man skal ikke spilde sin tid på brok, stress og dårlig rødvin. Så hellere drikke vand.

Så med dén konklusion i baghovedet – at livet er for kort til dårlig service, og dén slags – tog jeg hende med på Nimb. Hun elsker når jeg sådan rigtig forkæler hende. Og stemningen på Nimb er bare rendyrket luksus. Selvom det er kun er en kop kaffe og en kande te man bestiller. Der er en ro, som er svær at finde nogen andre steder i kbh. Jeg nyder meget at tage derind og arbejde – også med Luca i barnevogn – for selvom Nimb absolut er et dyrt og prestigiøst sted, så er det ikke for fint til en barnevogn, heldigvis. Og Luca er en god og stille baby, så det går jo nok altsammen.

Hun nød det. Jeg nød det. Vi fandt roen (vi er begge lidt stressede nogle gange), og så var hun klar til at sidde på toget i godt 5 timer til Stockholm.

God tur, Mor (jeg ved du læser med… 🙂 )

IMG_5196

IMG_5191

IMG_5184

IMG_5182

IMG_5167

IMG_5199

 

En reaktion

  1. Det var en overraskelse, Alma og jeg skulle lige se Ferdinands nye cykel, inden der skulle puttes!
    Det er utrolig hvor godt en kop kaffe kan smage ,når man sidder i smukke omgivelser og dejligt selskab!
    Alma og jeg siger godnat herfra Sverige.
    Knus mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN