Hvis jeg selv skulle dække bord til brylluppet, så ville det…

tablesetting shop hill street annemette voss 5

REKLAME for Hillstreet.dk

…nok se nogenunde sådan her ud. Enkelt og lyst. Hvide tallerkener. Klare krystalglas. Med lyserøde detaljer og mintfarvede servietter.

Jeg har fundet næsten det hele hos Shop Hill street (følg på instagram)

Men jeg skal ikke selv dække bord, fordi vi har “købt” et komplet arrangement, hvor både servering, borddækning og oprydning (yeah!) indgår. Derfor behøver jeg ikke tænke på det, og det er måske også meget godt. Fordi, hvis jeg nu skal være helt ærlig, så tror jeg ikke Micky synes det skulle se sådan her ud. Vi er ret forskellige på dét punkt. Altså vores æstetiske smag.

Jeg kan godt lide ting, der er forfinede og feminine, og jeg er vild med lidt boho-detaljer og blomster, der ligner noget man lige har plukket fra haven. Jeg ville elske at have en stor lysekrone midt i stuen som kontrast til mine mere rå og kantede detaljer i vores hjem. Men dén går ikke. Jeg kan godt vinke farvel til den drøm, – det ved jeg allerede nu. Micky kommer aldrig til at byde en lysekrone indenfor i vores hjem…hahah. Det er også ok. Jeg har lige fået “ok” på lyserødt bestik, så jeg skal denondedenfløjteme ikke brokke mig.

Micky er nok mere til de lidt maskuline detaljer, og dét kan jeg jo ikke bebrejde ham. ♥

tablesetting shop hill street annemette voss 8

Det fuldstændigt fantastiske service (if I may say so) er fra Serax. Og dét er Micky faktisk virkelig vild med! Juhuuu. (Følg Serax her på instagram) Det er fra serien Unoduetre, og jeg synes det er så elegant. Jeg er i hvert fald rigtigt glad for det, og jeg er meget tilfreds med, at det er noget mere tidsløst end rigtig meget af det, man ser på markedet for tiden. Jeg er en lille smule træt af lertøj og glasur. Altså ikke sådan fuldstændig – jeg savnede bare rene linjer i mit køkken…dvs. hvidt porcelæn. Det kan købes lige her på Hillstreet.dk – priserne er meget fair, synes jeg.

Jeg har bundet et lille hvidt bånd om stofservietterne (købes her) og fæstnet en rosa fjer. Det er jo blot en detalje, men jeg synes det er så fint. Jeg håber lidt at Lars Jon, der skal dække vores borde med blomster til brylluppet, ser det her – for måske han kan blive inspireret. Jeg har nemlig lovet mig selv (og Lars), at jeg SLET IKKE vil blande mig. Hvilket jeg heller ikke gør. Det er sjovere at blive overrasket.

tablesetting shop hill street annemette voss 11

Alle de smukke krystalglas, som jeg har valgt at dække op med her er fra Louise Roe Copenhagen. (Følg her på instagram) De tilfører hele bordet ægte luksus. Eller det synes jeg. De kan også købes hos Hillstreet.dk og der er endnu flere varianter, end dem jeg har her på billedet.

tablesetting shop hill street annemette voss 3

tablesetting shop hill street annemette voss 9

(ja, det ER en flexitrack bane, der ødelægger hele æstetikken på billedet. Men Luca er så glad for den, så jeg nænnede ikke at fjerne den bare for at tage et billede.) Men prøv lige at se hvor fint det bord matcher min lyserøde væg med alle plakaterne!

tablesetting shop hill street annemette voss 4

Det super elegante hvide bestik fra Cutipol (følg her på instagram) fåes i alle mulige fantastiske farver (se lige billedet nederst – der i guld varianter, fåes også i sølv). Jeg har selv lige bestilt det i lyserødt med sølv, men jeg tænker, at jeg også vil købe det hjem med guld på.

tablesetting shop hill street annemette voss 6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop