Hverdagsglimt: Se hvad vi lavede i sneen

snemand-annemette-voss-201912

En ny forbedret balance

Mit ønske om at være bedre til at dele fritid og arbejde op – ja, det går bare helt vildt godt, faktisk. Jeg kan mærke en kæmpe stor forskel i min hverdag, fordi jeg er meget mere bevidst om, at jeg vil være tilstede, når jeg hygger med børnene og samtidig have høj arbejdsmoral, så snart jeg tænder for computeren og arbejder. Det virker for mig. Sådan rigtig meget, og det er bare fantastisk.

Jeg kan simpelthen ikke afsløre for jer, hvad det er, der har gjort forskellen – fordi jeg aner det ikke. Balancen mellem job og fritid er bare præcis, som jeg ønsker det, lige for tiden. Men måske var det nok at skrive det det ned, at få det på skrift, så jeg blev endnu mere bevidst omkring, at det var et inderligt ønske jeg gik rundt med. Jeg er i hvert fald blevet helt vildt meget bedre til at lukke al ‘arbejdsstøj’ ude og så bare fokusere 100% på børnene og familien, når det er dét, der gælder.

Idag, da sneen pludselig faldt smukt over Charlottenlund, tænkte jeg, at Luca og jeg skulle ud og nyde sneen lidt. Kristina (min assisten) var her, og hendes job er jo blandt andet at tage billeder for mig, fordi det elsker hun – hun vil gerne være fotograf. Så jeg tænkte faktisk, at der var mulighed for at slå hele tre fluer med ét smæk.

1) Kvalitetstid i sneen med Luca – uden telefon og computer i nærheden…

2) Nogle fede fotos, som jeg kan smide i vores foto årbog for 2019

3) Og noget indhold, som jeg kunne bruge til at vise jer lidt mere fra min hverdag… Der er jo flere læsere, der efterspørger hverdagsglimt, så here goes.

Snemand og engle

snemand-annemette-voss-2019

snemand-annemette-voss-20191Han skal jo lære det, så jeg måtte trække i skitøjet og så ellers bare ned på knæ i sneen og trille snebolde med Luca.

snemand-annemette-voss-20192

snemand-annemette-voss-20193Kartofler og gulerod som øjne og næse… vi havde ikke rigtigt noget til mund… haha.

snemand-annemette-voss-20199

snemand-annemette-voss-20194Snemanden måtte lige låne mors hue

snemand-annemette-voss-20195

snemand-annemette-voss-20196

snemand-annemette-voss-20197

snemand-annemette-voss-20198Luca virkede ikke specielt imponeret over hans mor, der lå i sneen og baskede med arme og ben.
Men til sidst gav han efter, og forsøgte selv…

snemand-annemette-voss-201913

snemand-annemette-voss-201911Århhh, se lige en lille sne-frisk dreng med de fineste røde kinder.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN