Hvad er det, jeg siger… Skal vi flytte?

Hovsa. Nogle gange så ender jeg med at tale meget indforstået til mine følgere. Undskyld. Jeg kan godt få følelsen af, at alle da véd, hvad jeg går og har gang i, fordi jeg jo selv står MIDT i det, og derfor føles det som ‘verdens navle’. Pinligt, faktisk… når jeg lige tænker over det.

Nå men, sagen er den, at jeg fik sagt i en indskudt bemærkning på IG, at vi flytter. Som om alle vidste det. Det resultereede straks i rimelig mange henvendelser… lad mig derfor besvare alle jeres spørgsmål med dette indlæg.

Lejekontrakten mangler stadig. Men vi har en aftale.

Der er meget, der tyder på, at vi flytter om 2 måneder. Vi mangler lige de sidste detaljer ifht. lejekontrakt, men det hele ser ud til at flaske sig. Og hvis det nu skulle vise sig at gå i vasken – jamen, så ville jeg jo alligevel have brug for at dele det – så hva’ fa’en, hvorfor ikke bare være glad og tro på det, right?

Vi er bare så glade. Det føles næsten (også kun næsten) for godt til at være sandt. Vi har fundet en lejlighed, der på alle tænkelige punkter matcher vores ønsker. Også på trods af, at Micky egentlig helst ville have et hus, og jeg helt vil på i en lille bitte lejlighed, så har vi nu fundet noget, hvor vi begge er glade.

Det føles altså som om, at karma rammer os. Ja, nu ævler jeg lige om karma igen. Men jeg har virkelig en stærk tro på, at hvis man opfører sig ordentligt og bliver ved og ved og ved med at sende gode ting ud i universet på sin vej gennem livet, så kommer der gode ting tilbage. Og det her føles mega godt. Og hvis jeg lige tænker tilbage på min færden i tilværelsen de sidste par år, så har jeg godt nok anstrengt mig for at tilgive, se positivt på tingene, arbejde med mine egne issues og generelt blive det fine menneske, som jeg véd jeg kan være – og jeg tror på, at det har virket. Positivitet avler positive ting, ganske enkelt.

Hvor skal vi bo?

Der er tale om en lejlighed på 145 m2 med altan og have til. To store værelser som vores tre drenge kan deles om, soveværelse til os, bad og køkken (der lige skal skiftes!) og to store stuer ensuite. Så faktisk lidt som den lejlighed vi har nu, – bare med et ekstra stort værelse og have til. Og 40 m2 mere (mindre detalje) – Det er perfekt. Og så ligger den nærmest lige om hjørnet fra hvor vi bor, – så vi behøver ikke bekymre os om vores hverdag, der nemlig kan forblive den helt samme. 

Jeg har fået Micky med på idéen, at jeg får lov at indrette helt efter mit hoved. Bare han så får lov at indrette helt efter sit hoved, når det kommer til elektronik og tech-dimser generelt. Så lur mig, om ikke det betyder Philips Hue i hele hytten, nogle store fladskærme og dén slags. Men okay – det er jo hans helt store passion – min passion er farver og kunst. Egentlig er vi jo et godt match, fordi vi er ret ligeglade med, hvad den anden beslutter sig for, for det har vi faktisk ikke så megen mening om. 

Så mens jeg kommer til at kravle rundt på stiger og male loftet pink og væggene lyserøde, og køre i pendulfart mellem ny lejlighed og Silvan, så går han sikkert rundt ude i El-giganten og slapper af med at købe udstyr, der alt sammen er sort (hvorfor er 90% af alt tech-udstyr seriøst sort? – Jeg fatter det ikke.)

Anyway – jeg glæder mig. Vi glæder os. Det hele er så spændende! Der er altså tale om nogle seriøse sommerfugle i maven. 

Følg min IG-konto @sweetlivingkarma for inspiration undervejs. 

God dag!

2 reaktioner

  1. Tillykke med det. Elsker din indrettning, og de mange farver. Hvor er jeres spisestole fra?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop