Hjælp til dig med skilsmissebørn

//Reklame for en bog// – indeholder affiliate links længere nede i blogpostet 🙂

Skilsmissebørn – det er sgu et ømt emne.

Og det er et emne jeg kender alt til.

Og da jeg blev skilt, kunne jeg godt have brugt en hjælpende hånd til, hvordan jeg skulle snakke med mine børn om deres følelser og problemer i den forbindelse…

Jeg er selv vokset op i en tryg og stabil familie. Naturligvis gik bølgerne også højt, meget endda, hjemme hos mine forældre nogle gange, – men de har holdt sammen igennem tykt og tyndt og jeg er vel vokset op i det, man vil kalde en kernefamilie. En mor, en far, en bror og mig. Og tilmed i en vinkelvilla med hund – (eller, faktisk en hel zoologisk have…i flæng kan jeg nævne marsvin, hamster, skilpadde, fisk, fugle, kat plus et par husmus.)

Men jeg har haft det trygt, på den dér måde, som normen fortæller os er den rigtige. Og hvad sker der så? Jeg går hen og bliver skilt. Jeg gik fra mine børns far for snart 4 år siden, og jeg har ikke set mig tilbage. Jeg fortryder det ikke, og jeg føler mig stærkere og mere glad nu end nogensinde. Men jeg bærer på en sorg – en stor stor sorg, der handler om, at jeg har ladet mig skille fra deres far. At jeg har sat mine to små dejlige drenge i den situation, at de aldrig lærer deres forældre at kende – sammen. De kommer aldrig til at forstå, hvordan min kærlighed til deres far var. De kommer aldrig til at kunne mærke varmen i mellem deres to forældre. De vil altid “kun” huske, at vi har været hver for sig. Der er nu stadigvæk varme i mellem os, men det er jo på en helt anden måde, – det forstår I nok.

Få hjælp til at forklare dine børn, om den svære situation skilsmisse er – bestil bogen Lille Gub her. 
(den fåes både som bog, e-bog og malebog)

Husk at bruge rabatkoden ANNEMETTE, så sparer du 50 kr 🙂

Omstændighederne for børn af en skilsmisse er jo som de er…

– og sådan må det være. Det er jo ikke kun dårligt. Mine børn har jo været så ufatteligt priviligerede, at de har et par ekstra forældre, der elsker dem og behandler dem med kærlighed. Hjemme hos os, hvor Micky er bonusfar, kan jeg kun sige, at mine børn har vundet ved, at den relation er opstået. Det er den største glæde og kærlighed, jeg mærker, når min drenge ligger i sofaen med hovederne på Mickys bryst og ser Disney Sjov sammen fredag aften. Når jeg kan se, at der er kærlighed i mellem min kæreste og mine børn.

Men det var så svært at fortælle mine børn om de svære følelser i forbindelse med en skilsmisse. Jeg kan huske, hvor umuligt det føltes, at midt i alt kaosset og alle mine følelser, der trak i 5 forskellige retninger, så skulle jeg finde tid og overskud til at håndtere mine børns mange spørgsmål og alle de følelser, som de også kæmpede med. Naturligvis lykkedes det – for det skal det. Men en bog som Lille Gub, som jeg nu har læst for mine børn, havde været guld værd. Den tager 5 minutter at læse. Den er sød og nem at forstå, når man er et lille barn. Og som forælder er den virkelig et godt redskab. Og det gode ved det er jo, at børn elsker at høre den samme historie igen og igen…og det gælder vel også for skilmissebørn. Og denne historie kan de ikke høre nok! Det mener jeg virkelig.

1 09 gub ipad hvid Gub Iphone hjerte gub iphone mor og far w

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop