Hjælp os! Hvad skal min og Maschas bog hedde?

Hvis nogen skulle være i tvivl, så er dette jo en slags omtale/REKLAME for vores egen bog!

For en uge siden blev manuskriptet på vores bagebog sendt afsted til vores redaktør hos Politikens Forlag. En uge forsinket – min fejl. Og for 10 dage siden blev de sidste billeder til bogen taget under min venindes terrasse med en logrende hund mellem benene og edderkopper i håret – ovenpå en trillebør fyldt med brænde. Ja, det er sandt – og det lyder helt åndssvagt. Men sådan har processen været med denne bog, – sådan meeeeeget afslappet og hyggelig, og vi har ikke haft stress over det. Hvilket er fuldstædigt perfekt! Vi når det jo nok, fordi vi véd, hvad vi laver! Og det er verdens fedeste følelse, når man kan mærke, at man har fat i noget af det rigtige, – og at man faktisk kan løse opgaven med største indlevelse og glæde.

Hvis vi har fornemmet stressen, så har vi bare drukket en mimosa mere. Dulmet nerverne, so to speak. Skål på det!

Og sådan skal det også helst være, når nu min og Maschas bagebog for nybegyndere rammer hylderne (og webshoppen) i efteråret. Det skal være sjovt, hyggeligt og nemt at komme i gang med at bage, når man åbner vores bog. Man skal føle, som læser og bruger af bogen, at man næsten er med ved køkkenbordet sammen med os. Og så skal man dælendulme få svar på alle de spørgsmål man måtte have. Opskrifterne skal være “bulletproof”, hvilket de også er. Og langt de fleste opskrifter bliver beskrevet i tydelige formuleringer understøttet af billeder, der dokumenterer hvert trin i processen.

Og tro mig, – der er nok et champagneglas eller to fyldt med yndlingsdrinken inden 12.00, mimosa, på køkkenbordet ved siden af røremaskinen. Men hey, kan I bebrejde os? Vi har haft det vidunderligt sjovt. Med Maschas smittende grin og mine muntre bagegenskaber, – jamen, så har det været en leg at bage os igennem de godt og vel 58 opskrifter, der bliver at finde i bogen. Når jeg “tøver” lidt ved antallet af opskrifter, så er det fordi, at det tal stadig kan nå at ændre sig lidt afhængigt af den grafiske fremstilling.

img_9791

img_9795

img_9819

Hvad skal bogen hedde?

Men vi er kommet til en slags “crossroads”. Et punkt i processen, som ikke er så nemt endda at finde svar på. Hvad skal bogen hedde? Og med den beskrivelse I finder herover – og i øvrigt med al jeres hjælp løbende til hvilket indhold der skulle i bogen – så tænker jeg/vi, at I er de helt rette at spørge.

Titel 1)
BEGYNDERBAGEBOGEN
– nemme opskrifter, bagetips og brandslukning for nybegyndere og overskudsmødre.

 

Titel 2)
BAGESTART
– opskrifter, bagetips og brandslukning for dig, der vil lære at bage.

 

Titel 3)
DEN NEMME BAGEBOG
– simple opskrifter, tydelige guides, gode overspringshandlinger og indbydende bagværk.

 

Det er ikke 100% sikkert at vi vælger PRÆCIST én af disse titler. Men vi vil bruge jeres valg som udslagsgivende på vægtskålen.

Bare skriv om I er mest til titel 1, 2 eller 3, – og da gerne hvorfor – i kommentarfeltet herunder.

Tak for jeres hjælp!

img_9285

img_9271

img_9302

Så skål skål da.

img_9350

Jeg elsker bare når jeg får Claudias (fotografen) numse i hovedet…hahaha. Jeg ser svært tilfreds ud!

Man kan vel godt sige, at vi har sørget for at opskrifterne er bulletproof – også ifht hvilket køkken man har. Alle kagerne og alt brødet er blevet bagt i mit lille køkken – og i Maschas køkken. Og det er jo ikke fordi jeg ligefrem flotter mig på pladsen;) Så hey, hvis vi kan – så kan du også!

final_lowres2266

 

 

186 reaktioner

 1. Nr. 3: DEN NEMME BAGEBOG 👍
  Hvis det er nemt at bage – ja, så tør jeg også prøve 😊😃😍

 2. En blandning af nummer 1 og 3:
  Begynderbagebogen
  – simple opskrifter, tydelige guides, gode overspringshandlinger og indbydende bagværk.
  Glæder mig til den udkommer 😍🍰????

 3. Helt klart begynder bagebogen 😃 jeg har fulgt med i processen her og det hedder den jo allerede …. for mig altså 🍾🎂😄 glæder mig til den udkommer ….

 4. Jeg er mest til nr. 1. Synes den virker indbydene, og alle ved vel om de er begyndere i bagning eller øvede 🙂

 5. Nr. 2 BAGESTART – synes det lyder lidt mere lækkert og overskudsagtigt end noget med “begynder” eller “nem”, og hvis der er en subtitle som den beskrevne er man jo ikke i tvivl om at det er opskrifter, som er til at gå til 🙂

 6. Jeg synes at den skal hedde “Den nemme bagebog” Selvom jeg elsker at bage så vil jeg da glæde mig til at den bliver udgivet, for der er altid noget nyt man kan lære 😉

 7. Helt klart nr. 3 😃👍🏼👏🏼 “Nem” “Simpel” “tydelig” og “Indbydende” lyder som en sællert!! OG med gide ovwrspringshandlinger lyder den også mega sjov ☺️👌🏼

 8. Helt klart nr. 3 😃👍🏼👏🏼 “Nem” “Simpel” “tydelig” og “Indbydende” lyder som en sællert!! OG med gide ovwrspringshandlinger lyder den også mega sjov ☺️👌🏼

 9. Helt klart nr. 2, men “opskrifter, bagetips og hjælp til brandslukning for dig, der vil lære at bage”

 10. Nr 3 Den nemme bagebog. Og i hvert fald ikke noget med “overskudsmødre”, så ville jeg tænke det modsatte af begynder og “den har jeg ikke mod på”.

 11. 2 Bagestart. Det er der mest personlighed over. De andre lyder så trivielle og som noget man har hørt før 😊

 12. Nr. 3: Den nemme bagebog,Lyder mest indbydende for os, som har liiiidt svært ved at komme rigtigt igang med det der bagværk :o)

 13. Jeg kan godt lide titel 1. Det er nok bogstaverimet der fanger mig 😅 jeg ville dog vælge en anden underoverskrift. Der kan jeg bedst lide den ved titel 3 😊

 14. Ikke nummer 3… ordet nem indikere at det er nemt, men for dem i prøver at ramme er det ikke nødvendigvis nemt…

 15. Jeg syntes det skal være en blanding af 1 og 2.

  Bagestart
  – nemme opskrifter, bagetips og brandslukning for nybegyndere og overskudsmødre.

  Kan godt lide at det er en “start” og kan rigtig godt lide det med brandslukning for nybegyndere og overskudsmødre 😀

 16. Nr 3. Den ligger godt på tungen. Denne titel lyder lidt henad min bibel “God mad let at lave” når jeg laver mad 🙂

 17. Jeg stemmer for i vælger titel 2! Det lyder mega godt og er hvad der er ( glæder mig til at købe bogen selvom jeg ikke selv er nybegynder skal jeg eje den 😘 )

 18. Nummer 3. Jeg føler at denne vil ramme den største målgruppe i forhold til at man ikke kun vælger “begyndere” og ikke kun vælger mødre, men derimod henvender sig til en bred gruppe af mennesker som bare gerne vil have en bog med nogle simple opskrifter, som man ikke behøves huske i hovedet😊

 19. Titel 1, men med titels 3 undertekst. Synes “brandslukning” lyder smart i en fart og helt forkert til en bagebog.

 20. Nr. 1 var tættest på det jeg tænkte, da jeg læste teksten. Mit forslag ville være “Bagebogen for begyndere”.

 21. Titel nr 1❤️ Og det fordi, at jeg faktisk troede den hed det allerede. Altså at i havde navngivet den. Jeg glæder mig sindssygt til den kommer. Jeg er blevet pludseligt hjemmegående syg hvor jeg skal være oprejst stående/gående meget. Ville være fedt med den bog lige nu. Er selv gået i køkkenet men mangler seriølle nemme opskrifter da jeg pga smertestillende medicin ikke kan rumme det samme som jeg er vant til.

 22. Titel nr 1❤️ Og det fordi, at jeg faktisk troede den hed det allerede. Altså at i havde navngivet den. Jeg glæder mig sindssygt til den kommer. Jeg er blevet pludseligt hjemmegående syg hvor jeg skal være oprejst stående/gående meget. Ville være fedt med den bog lige nu. Er selv gået i køkkenet men mangler seriølle nemme opskrifter da jeg pga smertestillende medicin ikke kan rumme det samme som jeg er vant til. Hov forresten ville så vælge en anden undertitel, den rammer mig ikke på den gode måde….❤️ Pøj pøj… glæder mig til at kan ønske mig jeres opskriftsbog 😍

 23. Titel 1 – det er det i har refereret til gennem den sidste tid og det lyder godt 🌸

 24. Uden tvivl nr. 2, bagestart. Lige til, appetitligt, enkelt og ligger sig godt op af dine resterende udgivelser. 🌸

 25. Nr. 3 Ved ikke helt hvorfor. Jeg var bare ikke rigtig i tvivl.
  Først tænke jeg nr. 1, nok fordi du har kaldt den begynder bagebog hele tiden, men da jeg nåede ned til 3, så var det bare den 😊

 26. Titel 1, den fanger mig mest og ville være sådan en bog jeg ville give min veninden om ikke kan finde ud af koge pasta 🙈❤️

  Hvis man må komme med flere forslag tror jeg det vil fange mange at der også stod gode overspringshandlinger som fra titel 3. Hvem kan ikke godt lide overspringshandlinger 😉

 27. Helt klart titel 1, især når den hele tiden er blevet omtalt som begynderbagebog, så ligger det bare lige til højrebenet at kalde den begynderbagebogen!

 28. Nr 1 hvis I udelader overskudsmødre i teksten. Det ord signalerer for mig at det ikke er en begynder bog.

 29. Titel 3
  Synes ikke i skal nævne overskudsmødre. Jeg forstår ideen men så skal der nærmere stå for dem der ønsker at være overskudsmor. Hvis man var en overskudsmor behøvede man jo ikke en bog men lavede da bare lige selv en portion koldhævede speltboller og kan opskriften på roulade i hovedet – hvis du forstår 🙂

 30. Helt klart nr. 2 😊 fordi den vil jeg gerne have til at stå fremme på hylden. Enkelt og ligetil.

 31. Nr.2.

  Et bud kunne også være:

  Den muntre bagebog
  – opskrifter, bagetips og brandslukning for nybegyndere.

 32. Nr. 3 så behøver man ikke at være overskudsmor eller være nybegynder, men bare vil have gode tips og nemme gode opskrifter ❤️

 33. Nr 2 🙂

  Generelt er “overskudsmor” begrebet ikke nemt at identificere sig med. Og titel 3 virker for kompleks i forhold til hvad bogens budskab er

 34. Helt klar nr 3
  Hvis det er nemt så kan vi sku alle være med.
  Og synes ikke der skal stå noget med brandslukning eller overskudsmødre i underteksten.. Forbinder jeg ikke med en bagebog.

 35. Titel 1 eller 2.. ikke titel 3 (har ikke så gode energier) – glæder mig til at se det færdige resultat ????

 36. Hmm….jeg er ikke så pjattet med ordene brandslukning og overskudsmødre i en undertitel.
  Kunne en undertitel være noget a la: opskrifter og trin for trin vejledning for dig der gerne vil blive bedre til at bage/lære at bage.
  For det er jo det det er.
  Jeg er helt med på at alle kan bruge bogen men hvis fokus er på dem der har svært ved at bage, så skal de fanges allerede i titel/undertitel.
  Begynderbagebog har den heddet som “working title” men det kan give en ide om at den er til børn/unge. Men fx med en undertitel hvor “trin for trin” eller andet sigende står, så ved man hvad bogen går ud på og så er Begynderbagebog en fin titel. Alternativt Bagestart….. Så ja nr. 1 eller 2. 🙂

 37. Titel 2..

  Jeg ville personligt (hvis jeg ikke kendte til dig og havde samtlige bøger i forvejen) gå udenom bogen hvor der står overskudsmor.. De dage hvor jeg har allermest brug for at købe en bagebog eller kigge i en, er ofte de dage hvor jeg forsøger at finde noget overskud og jeg ville føle mig ramt af den og gå videre til en anden..

 38. Titel 2, men med titel 1’s undertekst
  Så føler man sig ikke helt som en “ nybegynder”

 39. Titel 1 brødtekst 3
  Ord som brandslukning og overskudsmor bliver jeg lidt stødt af … og jeg er squ ikke en sippe normalvis … men føler lidt de ord taler ned til mig 😊

 40. Titel 1/eller hellere “Bagebog for (ny)begyndere” og brødtekst 3.
  Synes helt klart brødtekst 3, da den lyder bedst og mest beskrivende ift hvad man kan finde i bogen..

 41. Klart titel 1. For hvorfor ikke bare kalde ting hvad de er 😀Titel 2 lyder underligt og titel 3 sådan lidt “billigt”/vi-springer-over-hvor-gærdet-er-lavest-agtigt

 42. Bogen skal hedde DEN NEMME BAGEBOG.
  Det er nemmest at sige og nemmest at huske 🙂

 43. Klart nr. 3 😘😘👏🙌

  Den er den mest præcise 👌👌

  Kh Charlotte

 44. ” bag med glæde ”

  Håber, bogen får samme effekt på køberen som på jer, da I bagte. Smil, latter og glæde.

 45. Jeg er mest til overskrift nr 1, men er ikke vild med teksten under, da jeg ikke helt syntes den passer til overskriften. Jeg vil derfor bruge underteksten fra nr 3 😊👍🏻

 46. Overskrift 1 er god men som en også skriver så passer den andre med underteksten fra overskrift 3🙂👍

 47. Jeg kan faktisk ikke li nogle af titlerne hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg synes de er for kedelige

 48. Jeg er helt klart på nummer 3… det lyder som en bog hvor jeg kan tage min 10 årige datter med i bagningen, eller lade hende bage selv med brug af bogen 😊

 49. Helt klar nr. 2 – Bagestart. De andre lyder simpelthen ikke godt i mine ører. Og væk med “pop-ord” som overskudsmødre osv.????

 50. Titel 2. Henviser til at det er for begyndere, det er noget man kan bygge videre på. Det er en start👌🏼
  Lige til at bage

 51. Begynderbagebogen er min favorit men syndes også det kunne være fedt med en lidt sjov titel “røg i køkkenet” “bagning vol.1” eller måske “Bagning for alle” 😍

 52. Må indrømme jeg faktisk ikke er 100% vil med nogen af dem. De lyder lidt kedelige. Men hvis jeg skal vælge ville det være titel 3. Den er mest mundret 😊 titel 1 er forfærdelig at sige

 53. Begynder bagebogen – sig ingen undertekst der nævner overskudsmødre eller andet – Med sådanne undertekster vil målgruppen være nogle bestemte. Jeg syntes den vil være så god at give til mine unge mennesker som lige er flyttet hjemmefra – hvor to af dem er drenge – de vil syntes det er en tøse bog. Lad den give udtryk for, at den er til alle som vil igang med bagning.
  Mvh Marianne

 54. Måske blot Den nemme bagebog, uden undertitel.
  Det kan blive misvisende hvis man fremhæver én gruppe fremfor andre, f.eks. overskudsmødre og nybegyndere. Jeg er hverken nybegynder eller mor men jeg kunne godt have gavn af bogen alligevel da der er meget jeg ikke ved om bagning.

 55. Jeg vil sige Bagestart hvis det skal være en af dem.
  Men jeg har et andet forslag hvis det nu skulle give inspiration:
  Let i køkkenet
  Eller
  Bagebogen for begyndere.
  – gode tricks, vigtig viden og lækre opskrifter

 56. Jeg synes titel 3 – de øvede kan jo også godt lide nemme og hurtige opskrifter. Jeg er til gengæld også vild med kommentaren om brandslukning i de to andre titler så måske det skulle med. 😊

 57. Titel nr. 3.
  Den beskriver ret præcist, hvad bogen indeholder og hvad man kan forvente af bogen.

 58. Jeg tænker ingen af mulighederne men du skriver det næsten selv i dit blogindlæg: “bagebog for nybegynderer, uanset køn og alder” eller noget i den retning.

 59. “Begynderbagebogen” synes jeg er en god titel 😊 glæder mig allerede til den udkomme ????
  Mvh Line

 60. Jeg kan godt lide option 3. Tænker at man vil ramme en større målgruppe – også dem der ikke er begyndere mere, men som bare har brug for en bulletprof opskrift. 😄

 61. Titel 2, og jeg vil købe den på stedet med den titel! Jeg er nemlig en dør i et køkken 😄

 62. Helt klart nummer 1 af den simple grund at du selv har kaldt den “begynderbagebogen” helt fra starten af processen. Det ligger ligesom til bogens natur. Dog synes jeg at underubrikken i nummer 2 er mere passende, da den ikke kun henvender sig til mødre, men lige så unge piger, drenge, mænd og kvinder generelt😉

 63. Jeg synes ordet bradslukning er lidt off i den her sammenhæng, så jeg synes helt klart at det er nr 3, der er bedst 🙂

 64. Syntes alle 3 kan bruges, men styg det med overskudsmødre😂 Jeg føler mig oftest ikke som en overskudsmor når jeg indtager et køkken og skal trylle noget frem, og tænker det kan have en lidt trist klang at det skal man være for at kunne “klare” jeres bog 🙂 Men glæder mig kamp meget til at få fingre i jeres kommende bog…

 65. 3 den nemme bagebog. Bla fordi der står gode overspringshandlinger. Tænker enhver begynder har brug for alle de overspringshandlinger man kan få for at få et hurtigt og godt resultat som ikke kræver en masse tid og man derfor står af og ikke får bagt 👍🏻

 66. Titel nr 2, men med undertitlen fra nr 3. Det passer meget bedre sammen i forhold til hvad det er I gerne vil med bogen – nemlig at give os lysten til at begynde at bage uanset nuværende evner og niveau.

 67. Nr 2, men drop brandslukning og tilføj indbydende bagværk. Drop for guds skyld ordet overskuds mor. 🙌🏻Men den nemme bagebog eller bagestart en en okay title til en begynder bog 🙌🏻

 68. Helt klart BEGYNDERBAGEBOGEN, den titel klinger bare bedst 👍🏻😊
  Og derefter en undertitel der fortæller hvordan det er at bruge bogen og hvad der kommer ud af det:
  -når det skal være nemt og sjovt at fremtrylle lækkert bagværk

 69. Titel nr. 2 lyder bedst. Jeg synes at de andre titler er lidt for indlysende. Altså jeg kunne næsten godt forestille mig at der allerede var bøger med titel 1 og 3. Og så synes jeg at titel 2, er meget kort og enkel, men den fortæller alligevel hvad bogen indeholder

 70. Jeg syntes titel nr 2, fordi den lyder bedst og det tror jeg vil være flot til jeres bog❤️❤️

 71. Nr. 1 – Det er en skøn titel at læse og sige med BBB 👍😀 og så er det ikke alt for højtideligt men skæg og anderledes.

 72. Hvis jeg skal vælge mellem de tre tieler, er det titel nr. ét jeg foretrækker. Dog vil jeg sige jeg også tænkte som Kirsten “Hvis vi kan, så kan du også” imens jeg læste dit indlæg. En anden tanke var: Bageglæde fra zero til guru med Mascha Vang og Annemette Voss

 73. Beklager tre kedelige titler.
  Ville selv købe den vis det var noget i retningen af
  bagetips og brandslukning for nybegyndere. Saa ville det os relatere til Mascha som ikke altid virker som om hun planlægger. Og det kan være kaotisk paa den gode maade.

  Men ellers nr. 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN