Her skal jeg skrive min næste bog

Jeg har været lidt på jagt efter et sted at finde ro. For jeg har virkelig brug for at komme helt ned i gear og bare lade ideerne komme til mig. Jeg arbejder pt. på to bøger, – den ene, Lagkagebogen, er næsten færdig. Der er blot et par småting, som skal testes nu, og så skal opskrifternes rettes til at skrives rene, inden jeg sender bogen til min redaktør på Peoples Press/ChriChri Journal. Den anden bog er en konfektbog, som sjovt nok udkommer op til jul. Den er jeg ikke lige så langt med, men alle ideerne er dog skitseret, og jeg er også gået i gang med at teste lidt.

Men der skal findes ro. Helt ro. Jeg har brug for at komme væk fra børn, mand, mail, telefon osv. Jeg har brug for bare at tænke konstruktivt – eller skal vi kalde det konfektivt? Jeg skal helst få konfekt på hjernen, bare i et par dage.

Jeg blev anbefalet alle mulige gode steder i både DK og udlandet, da jeg efterspurgte mine læsere på FB, hvor man kunne tage hen. Men I var mange, der foreslog at jeg fandt et dejligt sted i Danmark. Så jeg gik på sommerhusjagt på airbnb. Jeg kan sagtens se mig selv være i sommerhus en halvkold marts morgen. Det behøver ikke være højsommer, for at jeg synes det er fedt.

Jeg fandt det her lækre lille sted ved Sejerøbugten (Odsherred). Eller jeg blev faktisk tippet. Jeg glæder mig. Og mon ikke der sagtens kan skabes lidt konfekt-magi i det hyggelige lille køkken der? Det satser jeg kraftigt på.

Skærmbillede 2017-02-16 kl. 20.27.15

Skærmbillede 2017-02-16 kl. 20.26.54

Skærmbillede 2017-02-16 kl. 20.26.45

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN