Her skal jeg skrive min næste bog

Jeg har været lidt på jagt efter et sted at finde ro. For jeg har virkelig brug for at komme helt ned i gear og bare lade ideerne komme til mig. Jeg arbejder pt. på to bøger, – den ene, Lagkagebogen, er næsten færdig. Der er blot et par småting, som skal testes nu, og så skal opskrifternes rettes til at skrives rene, inden jeg sender bogen til min redaktør på Peoples Press/ChriChri Journal. Den anden bog er en konfektbog, som sjovt nok udkommer op til jul. Den er jeg ikke lige så langt med, men alle ideerne er dog skitseret, og jeg er også gået i gang med at teste lidt.

Men der skal findes ro. Helt ro. Jeg har brug for at komme væk fra børn, mand, mail, telefon osv. Jeg har brug for bare at tænke konstruktivt – eller skal vi kalde det konfektivt? Jeg skal helst få konfekt på hjernen, bare i et par dage.

Jeg blev anbefalet alle mulige gode steder i både DK og udlandet, da jeg efterspurgte mine læsere på FB, hvor man kunne tage hen. Men I var mange, der foreslog at jeg fandt et dejligt sted i Danmark. Så jeg gik på sommerhusjagt på airbnb. Jeg kan sagtens se mig selv være i sommerhus en halvkold marts morgen. Det behøver ikke være højsommer, for at jeg synes det er fedt.

Jeg fandt det her lækre lille sted ved Sejerøbugten (Odsherred). Eller jeg blev faktisk tippet. Jeg glæder mig. Og mon ikke der sagtens kan skabes lidt konfekt-magi i det hyggelige lille køkken der? Det satser jeg kraftigt på.

Skærmbillede 2017-02-16 kl. 20.27.15

Skærmbillede 2017-02-16 kl. 20.26.54

Skærmbillede 2017-02-16 kl. 20.26.45

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop