Giveaway – luksus til dit toiletbesøg :)

Reklame for Brdr. Friis Møbler

Dette indlæg indeholder en fantastisk Giveaway til dig – hvis du er heldig! Altså sådan rigtig luksus – og så til et sted i din bolig, hvor du nok ikke havde ventet det – eller normalt brugt mange penge på luksus, – nemlig til toilettet. Læs mere om det fantastiske giveaway lidt længere nede i indlægget… men først…

Det her giveaway er i anledning af Brdr. Friis Møblers 40 års jubilæum, hvor de i øvrigt kører “40 tilbud i 40 dage til alle møbelglade mennesker, som jeg selv. Jeg har bare en sindssyg svaghed for design og særligt af den danske slags. Sådan et par Hans Jørgen Wegner stole, en Verner Panton lampe eller et godt gammel Arne Jacobsen Æg i stuen – uh, det gad jeg godt eje. Længere er den ikke. Det er nok min baggrund som arkitekt, der har farvet mig gevaldigt.

Og når man færdes i arkitektkredse, som jeg jo trods alt stadig gør, så undgår man ikke at snakken ofte falder på de gode gamle klassikere, fordi de inspirerer os og stadig står som nogle af Danmarkshistoriens helt store milepæle og pejlemærker indenfor æstetik og design. Noget vi alle kan være stolt af.

skaermbillede-2018-04-16-kl-21-26-06

skaermbillede-2018-04-16-kl-21-27-02

Brdr. Friis Møblers ene butik har været Wengers værksted i 50’erne og 60’erne. Her er bl.a. Cirkelstolen og Påfuglestolen lavet. Stole, som jeg har en forkærlighed til, – særligt Cirkelstolen er jeg helt forelsket i – og som jeg vil drømme om finder vej til mit hjem en dag. Men dét er slet ikke det eneste jeg drømmer om. Faktisk så kan jeg finde et hav af ting og sager, som jeg godt gad eje. Særligt nu hvor vi lige er flyttet i ny lejlighed.

Min visuelle ønskeliste hos Brdr. Friis Møbler:

skaermbillede-2018-04-16-kl-21-49-47

1 ) Svanen cognac classic læder – 32.950,- (dream on, Annemette!)

2) Flagermusstol KS chair sort – 7.200,-

3) Adnet spejl Ø58 sort – 4.550,-

4) Le klint sakselampe røget eg/silke hvid 223120 – 3.100,-

5) Børge Mogensen, No .1 sofa grå hallingdal 65, fv. 130 3 pers. – 31.860,-

6) Krüger bakkebord eg sort hvid – 3.100,-

7) Kaiser idell luksus bordlampe, blank sort – 3.899,-

Nu til det luksuriøse Giveaway

Én af mine læsere, det vil sige dig (!), kan vinde en super duper luksuriøs badeværelsespakke, bestående af en toiletspand, en toiletbørste og en sæbedispenser – alt sammen fra Vipp. Det er altså ikke helt billige sager, siger jeg bare, og det er dén slags luksus, som man kun sjældent tillader sig selv. Du kan se lidt nærmere på sættet lige her: Luksus til dit badeværelse

Jeg trækker en tilfældig og heldig vinder om 1 uge. Det vil sige d. 24/4 2018. Deltag ved at skrive hvilken dansk designklassiker du drømmer om at eje i kommentarfeltet her på bloggen.

F.eks: “Jeg drømmer om ægget” 😉

Vinderen offentliggøres på InstaStory og kontaktes direkte på mail.

Held og lykke.

478 reaktioner

 1. Jeg drømmer om ægget i en flot og opsigtsvækkende farve som fx gul. Sådan at den skille sig meget ud i mit lidt farveløse hjem 🙂

 2. Super duper, det sagde min bror altid👫
  Mit Drømmeønske er
  VIPP serien, det er så elegant og tidløst.

 3. Jeg drømmer om 6 Arne Jacobsen Syver stole…… drømmen går iøvrigt i opfyldelse senere i år. 🙂

 4. Jeg drømmer om Bamsestolen af Svend Skipper, den er mit ønskemøbel! Fin, anvendelig og bare flot flot flot♥️

 5. Årh man drømmer jo om så mange ting 🙂 Men jeg tror, hvis jeg kunne vælge frit, så ville min drømmedesign klassiker helt sikkert være ægget. 🙂 Den vil stå ret så smukt i hjørnet i min stue 😀

 6. Jeg har en svaghed for dansk design ligesom dig, og har lange imaginære ønskelister med danske designklassikere.
  Jer drømmer pt mest om to Wegner Oculus hvilestole, fordi de er så smukke og samtidig virkelig lækre at sidde i.

  Mvh Ditte

 7. Årh, jeg drømmer om en eller flere af Hans J. Werners skønne Y-Stole 💗

 8. Jeg drømmer om 4 myre-stole af Arne Jacobsen – den oprindelige slags med 3 ben, og det runde bord, som er lavet til dem. Det er simpelthen et lækkert sæt.

 9. Kan se at vi har nogenlunde samme stil✌🏼 Børge Mogensens No. 1 sofa har jeg drømt om længe😍 Og Vipp sættet vil virkelig pynte på vores badeværelse🍀????🏼

 10. Jeg ville elske at eje en Børge Mogensen sofa 😍 Badeværelsespakken ville jeg forære min bror som skal flytte i ny lejlighed lige om snart 😊

 11. Jeg drømmer om en Børge Mogensen sofa.. 🙂 Min far har så længe jeg kan huske det sagt, at han ønskede sig en Børge Mogensen sofa.. Så fandt jeg nogensinde pengene til det, så ville jeg forære ham sådan en.. 🙂

 12. Jeg drømmer om “Super-Ellipse” med udtræk, så der er plads til mange!! 🙌🏻😍

 13. Jeg drømmer om en Børge Mogensen Nr. 1 sofa, 2 pers. i gul. (det behøver jo ikke være kedeligt)

 14. Fed konkurrence! Min kæreste og jeg har lige fået lejlighed på Frederiksberg, så lidt nyt til badeværelset ville være fantastisk! 🙂 Flagermusstolen ville pynte i min nye stue!

 15. Jeg drømmer faktisk om ægget. Min svigerfar har den, og den er SÅ flot. Min svigerinde påstår, at min mand skal arve den – så jeg kan da kun krydse fingre, selvom der forhåbentligt er maaaange år til. Men så er mine børn også store og ordentlige ????

 16. Jeg har ønsket mig en Wegner stol i mange år. Når jeg endelig får sparet lidt op, så kommer der pludselig en ekstra udgift. Så nu drømmer jeg om en Verner Panton lampe, det må da kunne lade sig gøre på et tidspunkt 😂😂

 17. Jeg drømmer om en Børge Mogensen sofa. Den er virkelig fin og har ingen sofa i mit lille hjem.

 18. Jeg drømmer om en Corona Classic lænestol, men vil være mere end tilfreds med en badeværelsespakke fra Vipp 🙂

 19. Jeg drømmer om at kunne købe cirkelstolen til min kæreste, da det er et af hans største ønsker ❤

 20. Jeg drømmer om ægget i grå uld😊 Den ville stå perfekt i vores stue😊

 21. Jeg er lidt vild med :Corona Classic – Eg – Grå Hallingdal
  Design: Poul M. Volther
  Jeg er sikker på at den er sindsyg god til at strikke/hækle i <3

 22. Svanen er bare den smukkeste klassiker. Den ville jeg gerne have i min lejlighed 🙂

 23. Jeg drømmer om en PP124 Gyngestol😍 Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så tror jeg simpelthen, jeg vil forære sættet til min mor. Jeg ved, hun synes, det er vildt flot (og jeg er faktisk så heldig selv allerede at have spanden)☺️

 24. Jeg ville ønske at Finn Juhls poeten stod i mit hjem. Er i det hele taget ret vild med Finn Juhl!

 25. Ihh en dejlig giveaway. Jeg drømmer om Louis Poulsens PH 3½-2½ Limited Edition bordlampe i Kobber – den er SÅ fin 🙂

 26. Åååhhh jeg elsker lækkert design omend pengepungen ikke altid liiige er til det- men man har jo lov at drømme 💁‍♀️☺️ Jeg drømmer om wegners smukke “wishbone chair” i sæbebehandlet eg og gerne 6styks 😉😅

 27. Åh, må man kun ønske sig én ting?! For jeg ønsker mig både et Bykato kaffebord og AK1300 skænk i kirsebær.

 28. Jeg drømmer så meget om en Hans J. Werner lænestol – CH25! Den er så smuk og tidsløs ????🙏🏼

 29. Hvis jeg en dag fik råd til at købe designklassikere, tror jeg, jeg ville investere i liljestolen af Arne Jacobsen

 30. årrh der er så mange smukke designklassikere at det er svært at vælge.. Men drømmer helt klart om den smukke Y-stol fra Wegner. Ikke bare er den smuk og utrolig god at sidde i, så minder den mig også om barndommen da mine forældre har dem.

 31. Nøj, en lækker konkurrence – de ville i hvert fald pynte på mit badeværelse 🙂 Jeg er stadig studerende, men jeg er heldigvis færdig til sommer, og derefter har jeg planer om at begynde at spare op til mine drømmestole – Wegners Y-stolene 🙂

 32. Jeg drømmer om den spanske stol😍 Siden jeg var 10 år gammel har jeg sagt, at den stol vil jeg have på et eller andet tidspunkt i mit liv❤️

 33. Uh det gad jeg virkelig godt vinde 🙂
  De sidste par år har jeg drømt om at få frugtlygten over vores spisebord, og da de er på kampagnepris her i april måned, kom jeg til at klikke den hjem, ups!
  Af vilde drømme står Børge Mogensens tremmesofa ret højt på listen.

 34. Jeg, har siden jeg var helt lille (10 år for at være præcis) drømt om at eje Børge Mogensens ´Safari stol´. Lidt atypisk i forhold til mine veninder, der dengang ønskede sig hvide og moderne møbler til sit værelse, men jeg har sammen med min far, altid diskuteret kunst og design – herunder også møbler, og siden jeg så safari stolen som lille, har den stået aller øverst på min flytte-hjemmefra-liste. Trods mine snart 20 år, har jeg endnu ikke investeret i stolen, men det er helt sikkert en lille designer-drøm jeg går med i maven <3
  -God tirsdag!

 35. Min store drøm er bamsestolen! Jeg tvivler dog på jeg nogensinde kommer til at smide så mange penge efter en stol, men man har vel lov til at drømme!! 🙂

 36. Jeg drømmer om en “oksen” lænestol med skammel <3
  og sikke en fin give away, krydser fingre for jeg kunne være så heldig 😀

 37. Sikke en vild konkurrence 😍😳🍀 Jeg drømmer om y-stole rundt om spisebordet 😍

 38. Jeg drømmer om svanen i brun læder 😍😍😍

  Jeg ville elske at pynte mit SU wc med sådan en lækker luksus pakke, den bedste velkomst på toilettet er da med lækkert design lige i face… tror faktisk jeg ville sidde derude hele tiden og beundre det flotte design 😂

 39. Er generelt meget fascinerede at diverse designklassikere, som bare bliver ved med at være aktuelle i mange danske hjem. Jeg drømmer selv om en flok Y-stole rundt om spisebordet 😇😇

 40. Jeg drømmer om Svanen af Arne Jacobsen. En virkelig smuk stol, man også sidder godt i! 😉🍀

 41. Jeg drømmer om en helt smørblød kernelæderfarvet “Ægget” – så bliver det da ikke mere klassisk vel? 🙂

 42. Jeg drømmer om Ægget, som jeg hil forære min mand. Så tænker jeg, at han forærer mig otte sorte y stole

 43. Jeg drømmer om Ægget, som jeg hil forære min mand. Så tænker jeg, at han forærer mig otte sorte y stole

 44. Drømmen er at have svanen stående foran brændeovnen på de kolde efterårs/vinter/forårs dage 😊

 45. Ægget er fantastisk – det er Vipp altså også, ih hvor kunne jeg tænke mig sådan et sæt 😉

 46. Jeg drømmer om den spanske stol. Min bedre halvdel har nedlagt veto, da han synes, den hører bedst til på et lærerværelse🙄

 47. Både min kæreste og jeg har altid drømt om en safari stol 😍😍😍😍 den smukkeste stol i verden????🏻 Men også en rendyrket stol at købe når man begge er på SU, men den ville passe perfekt ind i vores lille hjem😍????🏻🍀

 48. Både min kæreste og jeg har altid drømt om en safari stol 😍😍😍😍 den smukkeste stol i verden????🏻 Men også en ret dyr stol at købe når man begge er på SU, men den ville passe perfekt ind i vores lille hjem😍????🏻🍀

 49. Louis poulsen ph artichoke glas. Den er møg hamrende dyr, men k…. hvor er den bare flot! Så den en gang i en prægtig bygning og jeg var lamslået!

  Håber til gengæld at jeg vinder badeværelses sættet, det kunne vi godt bruge herhjemme! 😍

 50. Herhjemme drømmer vi om svanen, eller det er nok mest min mand. Det skal nok lykkedes ham engang. Men som ny boligejer, må pengene bruges lidt mere fornuftigt 😅
  Også kunne det jo ikke være dårligt at vinde sådan et vipp sæt til toilettet 😍

 51. Åh det er så svært at vælge.. Men jeg drømmer ekstra meget om Børge Mogensen sofaen 😍😍

 52. Det ville pynte så fint på mit ellers så kedelige badeværelse ????😇
  Jeg drømmer om et bestemt møbel, et møbel der sybolere klasse, stil, komfort og overskud, nemlig æget. Ohh hvor jeg elsker at lækkert design pifte et hjem op ❤️

 53. Elsker Vipp💖❤️????💛💚💙💜 Jeg drømmer om at designklassikeren “den spanske stol” af Børge Mortensen! Elsker klassisk design

 54. Uh jeg drømmer om en dag at få den spanske stol i ubehandlet eg og cognac læder 😍😍😍😍

 55. Jeg drømmer om en Christian Dell lampe helst i flaske grøn 🙂
  Tusind tak for en skøn blog !

 56. Jeg kunne godt tænke mig Wegner stole rundt om mit Spisebord ???? Drømmen kan man altid have ☀️

 57. Udover at drømme om havemøbler for tiden, drømmer jeg om den fantastiske lænestol Grand Repos med skammel <3

 58. Jeg drømmer om en Børge Mogensen sofa <3
  Skal flytte hjemmefra med min søster her 1/7 og budgettet var desværre ikke til den smukke sofa. Derfor kunne vi bestemt godt bruge at vinde lidt lækkert til badeværelset fra vipp

 59. Jeg drømmer om svanen ❤️😊🕊 Den ville passe perfekt hjem i min dagligstue 😃????

 60. Jeg drømmer om Flagermusen, mangler noget virkelig smukt til mit nybygget hus. Det er svært ikke at indrette alt efter hvad Jysk, IKEA, ILVA tilbyder eller hvad man ser hos venner

 61. Jeg er så meget med på Børge Mogensen No. 1 sofa. Den er så smuk! Men drømmer også om de fede entreløsninger, Montana har. VIPP-sættet ville passe perfekt på snart nye badeværelse 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

 62. Jeg drømmer om at have råd til at købe alle mine drømmemøbler! Ligesom dig har jeg en stor kærlighed til dansk designs guldalder og følger troligt Brdr. Friis, på både Facebook, Instagram og webshoppen når der skal drømmes!

  Øverst på min ønskeseddel har Børge Mogensens Spanske Stol i eg/cognac stået siden jeg første gang sad i en som barn!

 63. Jeg drømmer om ægget 💕 Det vil pryde vores stue i vores kommende hus.. Nyt kapitel med luksus ville være fantastisk????

 64. Jeg drømmer om AJ gulvlampen 😀

  Nøj en lækker GAW!!
  Ville være skønt at få vores (bras) skiftet ud 🙂 :p

 65. Åhh jeg har længe ønske det sæt, men som du skriver – så er det ikke noget man bare lige går ud og køber😊 ellers kunne jeg sandelig godt ønske mig ægget!!

 66. Jeg drømmer om at få et wegner spisebord, som passer til vores smukke klassiske y-stole. Og så håber jeg, at jeg er heldig at vinde wipp til badeværelset 🙂

 67. Jeg drømmer om denne sofa i min stue: Lift – Sort Texas læder, 210cm
  Design: Jens Juul Eilersen☺

 68. Jeg drømmer om et nyt sofabord fra Erik Jørgensen. Gerne i røget eg med sorte aluminiumsben. Det mørke træ er in lige for tiden, så mon ikke min drøm går snart i opfyldelse ☺️☺️????🏻💫

 69. Jeg drømmer om VIPP tilbehøret til mit kommende badeværelse som skal laves i maj måned 🙂

 70. Det ville simpelthen være så skønt at vinde noget så luksuriøst til badeværelset, fordi som du nævner er det i al fald et sted hvor jeg måske lidt glemmer at prioritere. Men med disse herligheder er badeværelset jo med ét hipt og lækkert ! Jeg elsker de danske møbelklassikere og kan næsten ikke kun vælge én jeg drømmer om skulle flytte ind hos mig. Dog har jeg altid haft et eller andet for Finn Juhls ‘Høvdingestol’ i cognac læder: https://www.brdr-friis.dk/hovdingestolen-finn-juhl.html
  Den er bare så ufattelig smuk!

 71. Jeg drømmer en svane stol i klassisk sort læder. Min mand er produktionsingeniør og var i praktik hos Fritz Hansen og jeg var så heldig at få et kig bag kulisserne og se hvordan de bliver lavet. Det er virkelig kvalitet og luksus og så er det tidløst dansk design.

 72. Armen hold nu op det satte endnu flere drømme tanker igang….drømmer om nyt hus, nye muligheder, nyt køkken – kunne ægget i sort læder da ikke passer perfekt ind, se mig sidde der, Wupti, med en god bog og te. Ja måske en gang når de dersens børn er blevet store. Men for nu drømmes der i stor stil – køber sku endnu en lotto imorgen 😉

 73. Jeg drømmer også om ægget – efter min mening noget af det smukkeste inden for dansk design😍

 74. Uuuuuh, det er svært at vælge mellem PH kuglen eller ægget….. men den lander på ægget👌

 75. Uha, den er svær 😬 Men det må nok alligevel ende på Svanen i sort læder… Det er godt nok en fantastisk stol!

 76. Af de urealistiske drømme, så drømmer jeg om Favn sofa af Jaime Hayón 😀 Den realistiske (når der er sparet op) er 6-8 læderbetrukket 7’er stole.

 77. Ved lige præcis hvor den skønne flagermusstol skulle stå, hvis man var så heldig en dag😍

 78. Jeg kunne vildt godt tænke mig y-stolene fra wegner – det er super flotte og ville være det perfekte match til mit køkken 🍀🍀🍀

 79. Jeg drømmer om Børge mogensen sofaen – den vil være perfekt til min nye lejlighed 🙂 så fine detaljer

 80. Fantastisk Give Away 🙌🏻 Jeg ønsker mig en ny sofa og hvis penge ikke var et problem, ville valget falde på Chess sofaen fra Eilersen 🙏🏻😍

 81. Jeg gad godt pryde mit hjem med Koglen! ????🐿💡 Den er bare så læksi og klassisk, at jeg ville blive distraheret nok til ikke at se al baby-roden omkring mig! 🙈😂

 82. Åhh drømmer så meget om 7’er stolene i sort med det smukke flet sæde. Pænt pænt pænt 😍

 83. Når jeg drømmer, er det om Hans J. Wegners bamsestol. Lækkert design og perfekt lænestol til at sidde med hækletøjet 😄

 84. Kunne være vildt fedt at have en Børge Mogensen sofa….den er såååå flot og ville stå skrapt i min stue😍

 85. Jeg elsker Verner Pantons farvestrålende lamper og vil elske at eje en masse forskellige😉

 86. Har altid godt kunne tænke mig en safaristol, selvom den lige pt. ikke rigtig passer ind i vores hjem 😏🙏🏽❤️

 87. Jeg drømmer om en Erik Jørgensen EJ 5 Corona lænestol 😍 Som pædagog og enlig, forbliver det også en drøm…. Men er det ikke også i bund og grund drømmene vi lever af? 😍❤️

 88. Mit drømme designmøbel er, og har været det i mange år, gode gamle Wegners 3-benede skalstol CH07???? i valnød med cognac farvet lædder..må simpelthen have den en dag😊

 89. Jeg drømmer om de smukke y-stole i olielakeret eg fra Wegner 🍀 og selvfølgelig de smukke badeværelsesartikler fra Vipp

 90. ‘Den spanske stol’ af Børge Mogensen står ret højt på ønskelisten 😍🙏🏻

 91. Drømme er vigtige at have – også selvom nogle aldrig bliver virkelige!
  Jeg drømme også om ægget 😊

 92. Måske ikke en designklassisker (endnu), men jeg ville elske at have den skønne lænestol “Ro” fra Fritz Hansen stående herhjemme 😍

 93. Poul Kjærholm PK54 bord er SÅ smukt og men helt vanvittigt dyrt. Det får jeg nok aldrig råd til, men også ok bare at drømme om det🍀🍀🍀

 94. Jeg drømmer om en Børge Mogensen, som kan være så svær at få af ryggen, når “han” først er kommet på…

 95. Jeg drømmer om en flot syverstol men ellers har jeg altid drømt at eje nogle vip produkter (de så flotte i deres design!)

 96. Jeg drømmer i den grad om det smukke æg ????En klassiker som nok en dag skal flytte hjem til mig, i lækkert sort læder! 👌🏼

 97. Jeg drømmer om Børge Mogensen sofa i grå til 3 personer. Den er AAALT for lækker. Men ja dreeaaamm oon 😂😂 jeg krydser finger for at vinde alt det fra Vipp 😍😍

 98. Jeg drømmer om 60 års jubilæumsægget i ROSA med ægte guld stel – En ægte drøm

 99. Jeg drømmer om Ægget fra Arne Jacobsen. Og jeg skal nok få den en dag😊🙈☀️

 100. Uha, hvis der var frit valg på alle hylder, så må det blive ‘Den Trætte Mand’ By Lassen. 🙌😍💕💕🙏🍀🍀🍀

  Kh Charlotte 💗

 101. Den store drøm ville jo være høvdingestolen af Finn Juhl – MEN det kommer aldrig til at ske, så er Flagermusstolen nok mere realistisk. Men har et godt hjørne i lejligheden hvor det ville være perfekt med en lækker stol 😊

 102. Jeg har i de sidste 7 år drømt om Poul Kjærholms spisebord PK54 med granit bordplade – desværre er vi flyttet i et hus hvor det ikke vil fungere med et rundt bord – med mindre køknet laves radikalt om 🙂

  ..derudover er jeg meget begejstret for Børge Mogensens tremmesofa – man sidder godt i den og ligger godt i den og så er den pæn og klassisk – men har nu valgt en relativ stor flyder så hele familien kan være i den 😉

  Håber at vinde mangler en toiletspand i hvid og så vil jeg forære dispenser og børste til mine forældre, da jeg har disse 🙂

 103. Jeg er så fascinerede af klassiske design møbler og kunne bruge af klassikere, men jeg ønsker mig allermest Børge Mogensens Den Spanske Stol☀️

 104. Jeg drømmer om den klassiske PH 5 lampe af Louis Poulsen! Overvejer den stærkt i rosa😅 kunne være lækkert at vinde en ekstra fødselsdagsgave på tirsdag 🎁🎁

 105. Jeg drømmer om stolen Corona i sort læder. Det forbliver nok altid en drøm medmindre jeg vinder i Lotto. Den er bare så afsindigt smuk 😍

 106. Åh ja elsker at drømme, og jeg har altid drømt om Werner ch 28 i teak mums selv slidt er den sexet

 107. Jeg drømmer om Y-stolen designet af Hans J. Wegner, synes den er så lækker og flot at se på!😍☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN