Fotobog tilbud til dig! – og se hvor fin vores årbog er blevet…

fotobog-tilbud-arbog-ceve-annemette-voss-1

Reklame for Cewe.dk 

Jeg ville lave fotobøger som årbøger…

Fotobøger er sådan ét af de der hængepartier, som jeg bare ikke er kommet i gang med. Altså – det har faktisk taget mig 10 år at få mig selv sparket i gang. Jeg tror faktisk, at det, der i sidste ende gjorde udfaldet, så jeg fik mig selv sat ned foran computeren og kickstartet processen, var, at jeg sad og kiggede på min søn, da han fyldte 10 år i november…og så slog det mig “Hvor er tiden lige blevet af?”

Jeg kunne mærke sådan en skærende følelse i maven, som mest af alt bunder i, at jeg frygter at glemme noget. Tænk, hvis jeg glemmer hvordan drengene så ud, dengang de blev født…eller da de var 6, 7, 8, 9 år gamle. Tænk hvis jeg ikke får foreviget lidt af alt det, der gør vores familie. Alle de stunder, øjeblikke, hverdagssituationer og gyldne minder, der er vores, – og kun vores, som ingen anden kan genfortælle dem.

Jeg kunne ikke bære det, hvis mine børn vokser op uden at have noget at identificere sig selv ud fra. Det synes jeg nemlig at billeder er ret gode til. At minde én om, hvem man er, og hvad man kommer fra.

fotobog-tilbud-arbog-ceve-annemette-voss-2

Jeg kan huske, hvordan jeg selv – helt glad og selvoptaget – sad og nød at se billeder af mig selv som barn – mens jeg stadig var barn. Da jeg var 12-13 år synes jeg, at noget af det sjoveste var, at se babybilleder af mig selv. Og det har mine drenge slet ikke haft mulighed for. Fordi jeg aldrig rigtig har fået fremkaldt billeder eller fået lavet fotobøger.

Godt nok har vi titusindvis af billeder af børnene. Altså de er ret “gennemfotograferede” unge mennesker, skulle jeg mene. Men alle billederne ligger på en ekstern harddisk, som jeg meget sjældent lige hiver frem for at vise dem hvem de var og hvem deres forældre “var” dengang tilbage i “2000-og-rødkål”.

Mine to ældste drenge skal vide, at der var en gang, hvor jeg elskede deres far. At de er kærlighedsbørn, og at starten på deres liv var virkelig lykkelig. Jeg har jo to drenge med min eksmand. Og den ældste af dem, kan kun meget svagt huske, hvordan hverdagen var, dengang mor og far var sammen. Men det betyder faktisk meget for mig, at mine drenge får nogle fotobøger med billeder tilbage fra 2008, hvor den ældste blev født og frem til 2013, hvor jeg forlod deres far og verden pludselig ændrede sig radikalt for børnene og jeg.

Derudover skal jeg lave fotobøger og årbøger, fra alle de vidunderlige oplevelser, ferier og kærlighedsfyldte år som jeg har delt med Micky og alle tre drenge. Det bliver bare SÅ godt. Jeg kan næsten ikke vente, til jeg får arbejdet mig igennem bunkerne af billedfiler.

fotobog-tilbud-arbog-ceve-annemette-voss-9

fotobog-tilbud-arbog-ceve-annemette-voss-10

fotobog-tilbud-arbog-ceve-annemette-voss-3

fotobog-tilbud-arbog-ceve-annemette-voss-7

Cewe.dk var mine læseres bedste tip

Jeg bad om hjælp på Instagram – det er jo så nemt med en dér “meningsmålingsfeature”. Og jeg bad om jeres råd til, hvilket site/app jeg skulle bruge til mine mange fotobøger. Jeg blev tippet om et par forskellige gode apps – og jeg fik også at vide hvilke apps jeg IKKE skulle bruge (men hey, det vil jeg altså ikke sige videre her, det ville være unfair). Men mine læseres klare favorit var Cewe.dk, så det gjorde jo valget nemt. Faktisk var der to favoritter af sites, som stort det fungerer identisk… men ved lidt nærmere undersøgelse vise det sig at Cewe.dk havde det bedste fotobog tilbud, der matcher de ønsker jeg har. Så derfor faldt valget i sidste ende på Cewe.dk…

Og er det ikke lidt pudsigt – for det er sandheden – at bedst som jeg lige havde downloadet den software der skal til for at kunne fremstille fotobøgerne – ja, så skrev de til mig, om ikke jeg ville lave et samarbejde om fotobog årbøger? Det er da sjovt. Og som sendt fra himlen. Og den er altså god nok, – det er ikke en lille blogger-røver. Så nu har jeg fået fingrene i nogle rabatkoder, så jeg kan lave en håndfuld fotobøger, men dén slags holder jeg jo ikke for mig selv – jeg har naturligvis også en rabatkode til dig.

fotobog-tilbud-arbog-ceve-annemette-voss-11

fotobog-tilbud-arbog-ceve-annemette-voss-5

fotobog-tilbud-arbog-ceve-annemette-voss-6

Fotobog tilbud til dig, der også vil lave en årbog eller lign.

Brug min rabatkode, som er særligt lavet til mine læsere.

Nedenstående kode giver 20 % rabat på fotobøger eksklusiv forsendelse på www.cewe.dk. Du kan bruge koden hele 3 gange. Men bemærk, du skal i gang med de fotobøger – NU – for koden er ‘kun’ gyldig til d. 30/4 2019

Kode: CEWE-am19  (For at kunne bruge rabatkoden på app/website er det vigtigt, at du vælger Cewe som samarbejdspartner, når du bliver spurgt om det ved opsætning af app’en.)

fotobog-tilbud-arbog-ceve-annemette-voss-17

Et sjovt tip: lav din egen kogebog eller kagebog

Har du en hobby i køkkenet, ligesom mig? Er du sådan én, der bager der vildeste lagkager og cupcakes og som har en hemmelig drøm om en dag selv at udgive kogebøger? Så husk at fotografere dine kager, gem opskrifterne – og skriv dem rene – og sæt det op i en bog på cewe.dk. Du skal naturligvis bare huske, at du ikke må udgive og masseproducere sådan en bog, når det jo ikke er dine egne originale opskrifter… men det kunne da være meget sjovt at have sådan en bog stående med de bedste af dine yndlingskager, ik? Følg dette link til at lave din egen kogebog på cewe.dk.

fotos: Kristina Christiansen

 

7 reaktioner

 1. Super fedt med inspiration til fotobøger- jeg har fået lavet en lille en fra en ferie…og nu med 3 børn skal jeg også bare i gang.
  Kan du ikke lige skrive hvilket papir ( mat/standard ) og størrelse eller andet du kan anbefale fordi der er jo 1000 muligheder derinde.
  Taaaak

 2. Fedt med fotobøger og minderne som vi kan dele med vores børn 🙂 Vil straks gå i gang. Men jeg kan ogs¨godt bruge lidt fif angående den bog, som du har lavet. den er mega fin – størrelse, papirtype? Nogle fifs 🙂

 3. Fotobøger er det bedste! Vi laver den også en gang om året + en seperat til vores rejser. Så vi har efterhånden nogle stykker. Som fotograf har jeg dog været lidt skuffet over CEWE, jeg bruger selv Blurb til alle mine bøger. Men det er sikkert kun os nørder der kan se forskel.. 🙂

  Jeg lagde mærke til at du skrev at du havde alle dine gamle billeder til at ligge på en ekstern harddisk. Og at du aldrig brugte den.
  Når du nu alligevel har dem fremme, så ville jeg gå ud og købe 2 nye harddiske, med mere plads og så få lavet en ordentlig backup. Harddiske bliver nemlig “for gamle” ligesom fx mad.. man siger at de holder 5-6 år i gennemsnit. Og hvis den dør, forsvinder alle de billeder du har. Så husk at føre dem over til en ny disk engang imellem. Og husk at gem billederne 2 steder! Ikke kun på 1 harddisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN