Instamutti begynder sgu nok at græde.. Og jeg har en fotobog rabatkode til jer

Reklame for Cewe

En “fotobog rabatkode” til dig fra mig! Fordi…

…der INGEN undskyldning skal være, for at du ikke får samlet alle dine fine sommerminder i en lille bog, du med stor sandsynlighed vil finde ægte glæde ved i mange år fremover. Jeg bliver stadig helt glad i hjertet, og der kniber sig også en tåre frem i øjenkrogen, når jeg finder den borg frem, som jeg lavede sidst jeg havde samarbejde med Cewe. Dengang var det en 2018 årbog samt en bryllupsbog.

Nu er jeg gået i gang med både 2019-bogen samt 2017, som jeg er lige ved at være færdig med. Planen er, at jeg vil lave en fotobog for hvert år jeg har været mor. Så vi skal helt tilbage til år 2008 og titusindevis af billeder skal ses igennem, men det gør jeg altså gerne, fordi glæden ved at holde bogen mellem hænderne er SÅ stor.

For at kunne bruge min rabatkode, er det vigtigt, at du downloader Cewe – enten som app eller software til din computer. Jeg kan klart anbefale app’en, som gør det nemt at sidde på bussen eller i bilen (passagersædet, naturligvis) og lige smide nogle billeder ind i bogen, når der byder sig 10 minutter.

Lav din egen fotobog

Og bemærk, at for at kunne bruge rabatkoden er det vigtigt, at du vælger Cewe som samarbejdspartner, når du bliver spurgt om det ved opsætning af app’en.

Jeg begik selv fejlen, da jeg skulle lave første fotobog, at vælge Bog og Idé som samarbejdsparter. Jeg tænkte, at jeg så ville kunne hente bogen hernede i Charlottenlund i vores lokale Bog og idé, men så virkede min egen rabatkode pludselig ikke. Det resulterede i nogle længere udregninger med en sød medarbejder hos Cewe i røret – men det kan jeg lige så godt spare jer allesammen for. Det var træls, og det eneste man skal gøre for at undgå det, er som sagt blot at vælge den rette ‘samarbejdsparter’ i opsætningen. Ellers dur rabatkoden ikke.

Min rabatkode til dig er CEWE-amrejse19 – Den giver dig -20%, og gælder resten af 2019. Hvor sejt er det lige?
(Og ja, jeg ved godt det er en lidt kringlet rabatkode, men den virker! Og det er det vigtigste.)

Her kan du hente lidt ekstra inspiration til at lave en fotobog med ferieminder.

fotobog-rabatkode-annemette-voss-ceve-6

Jeg får min mor til at græde

Jeg lover jer, det er jeg sikker på, at min mor aka. Instamutti fælder en tåre, når hun ser, hvad jeg har lavet til hende. Hun når helt sikkert at læse bloggen her, inden hun får gaven mellem hænderne, men det gør ikke noget. Hun ser jo ikke hele bogen, og hun aner ikke, hvor mange fine billeder jeg har siddet og fundet frem. Så kære Mor, bare glæd dig!

Jeg har fundet billeder frem fra en masse gode familieminder igennem den sidste håndfuld år. Det er allesammen udelukkende minder, hvor hun og/eller min far har været en del af oplevelserne. Det inkluderer derfor også alle billederne fra mine betalte Tysklandsrejser, hvor min mor har været med som sidekick – kan I huske dengang vi tissede i bukserne af grin over, at min mor stoppede foran en bandagist med sætningen “Neeej skat se! Reservedele!”. Jeg har aldrig grinet så meget i tre dage som på de tre dage i Bremen.

Og jeg kender hende godt nok til at vide, at hun ikke får lavet en fotobog selv. Hun er fra en anden generation. Hun er fra dengang, hvor man afleverede sin filmrulle i en papirkonvolut og pænt krydsede af, om man ville have sine billeder fremkaldt som mat, blank, kvadrat etc. Jeg kan huske det. Og så gik vi op i Bilka et par uger efter, – min mor med mig i hånden, – og fik udleveret vores fremkaldte ferieminder. Det var forbundet med enorm spænding. Man anede jo ikke, hvad der var på de fotos, og mange ting havde man jo nærmest glemt, inden man igen stod med mindet mellem hænderne.

Næsten samme følelse håber jeg at kunne vække i min mor, når hun får fotobogen mellem hænderne. Nu er det jo trods alt billeder fra min kamerarulle på min telefon, – så mange af billederne har hun aldrig set før. Det gør det faktisk lidt sjovere. Ej, hvor er jeg spændt på at give hende den.

fotobog-rabatkode-annemette-voss-ceve-2Du kan sagtens være i gang med flere fotobøger på én gang. Og du kan bruge rabatkoden ligeså tosset du vil.

En række gode tips når du skal i gang

Nu har jeg så lavet en hel del fotobøger efterhånden. Det er da blevet til 5 i alt, og jeg har lært bedre, hvordan man går til opgaven på nemmest mulige måde.

Jeg tænker, at de fleste vil kunne relatere til, at sådan et fotobog-projekt godt kan føles lidt uoverskueligt ved første tanke. Og det er det måske også lidt, særligt hvis man som jeg har titusindevis af billeder. Men det er lykkedes mig at gøre det nemt. Læs med her:

  1. Sørg for at din telefon og din computer synkroniserer billeder.
  2. Åben fotos mappen på din computer og lav grovsorteringen der. Det er helt klart nemmere på computeren at se, hvilke billeder der skal slettes, når der f.eks. er 20 stort set identiske billeder. Det kan være lidt sværere på telefonen, da skærmen er mindre, og man derfor skal ind og åbne hvert enkelt billede for at se godt efter.
  3. Lav også din billedredigering på computeren, hvis du ønsker det – det er smartest, synes jeg. (Jeg kan faktisk ikke selv overskue også at redigere. Så mine billeder ryger bare i bogen, som de er. Men du kan faktisk også lave lidt redigering og beskæring i CEWE app’en.)
  4. Opret dernæst en mappe i dit fotobibliotek, som også synkroniseres med din telefon, og læg alle de billeder du vil have med i din fotobog ind i mappen.
  5. Download CEWE-app til din telefon eller software til din computer. Kom igang
  6. Når du har valgt format i app’en, og er nået til det punkt, hvor du skal til at indsætte billeder, så finder du den rette ‘kilde’ for fotos, ved at vælge den mappe du har lavet i dit fotobibliotek. Så undgår du at skulle forholde dig til alle mulige billeder, der sket ikke er relevante for den bog, du er ved at lave.
  7. Sidst men ikke mindst. Lad være med at lave alt for ambitiøse bøger. I véd sådan en bog, der rummer ALT på én gang. Det er sværere at overskue. Hellere lav flere små bøger, så får du en større succesfølelse i kroppen.
  8. HUSK at bruge rabatkoden CEWE-amrejse19 som giver dig -20% resten af 2019.

fotobog-rabatkode-annemette-voss-ceve-1Husk at slette og redigere billeder i dit fotobibliotek inden du går i gang i app’en. Det er meget nemmere!

fotobog-rabatkode-annemette-voss-ceve-3Opret en fotomappe i dit fotobibliotek med præcis de billeder, du ønsker at bruge til den bog, du er i gang med.
Det er mit bedste tip til dig!

fotobog-rabatkode-annemette-voss-ceve-8

fotobog-rabatkode-annemette-voss-ceve-7Og så bare glæd dig. Det er så hyggeligt at kigge på billeder sammen med både dine børn, venner og familie.

Kom i gang med din egen fotobog

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN