Nu er jeg først rigtigt forlovet – med en forvokset teenager ;)

Reklame.
Først nu er jeg sådan rigtigt forlovet… I hvert fald hvis man skal følge de internationale regler for parforhold online…hah! Og jeg mødte jo faktisk Micky online, så det er vel på sin plads, at vi behandler vores forhold derefter. Læs om, hvordan jeg fandt kærligheden på dating.dk her.

For hvis man ikke er Facebook-kærester, er det så ikke noget med, at så er man slet ikke rigtigt kærester – som i “at all”? Det har jeg da ladet mig fortælle. I min verden er Facebook jo en rimelig vigtig del af mit job, og min private facebook-profil er efterhånden ikke så privat alligevel. Men det er også okay. Jeg deler jo ikke noget, som offentligheden ikke må vide. Og én ting, som hele verden for så vidt gerne må vide, er, at jeg er blevet forlovet. Det er jo ved at være nogle uger siden nu – men det gik lige op for mig, da jeg læste Julie Berthelsens blogpost fra i dag, at jeg da i øvrigt har glemt at opdatere min civilstatus på FB til “forlovet”. Armen altså, hvordan kunne jeg glemme det?

Måske glemte jeg det, fordi Facebook kun er noget jeg bruger i arbejdsøjemed. Og at min kæreste Micky ikke har brugt sin Facebook konto i flere år. Så på den måde virker det lidt fjollet. Så hvis I går ind og kigger – så ligner det lidt at
jeg nu er forlovet med Micky Fridthjof – en forvokset teenager på sådan ca. 23 år. 😉 Men det er han jo slet ikke, kan I nok regne ud.

Min kommende mand er 28 (hvis man spørger ham) – i virkeligheden er han 35…snart 36. Han holder sig godt og han er skide sød. Han er god ved mig, kysser og krammer mig – uden at det bliver for meget – og så er han klog. Det er jo nok det vigtigste. Jeg har brug for en mand, som jeg kan lytte til, og én som jeg ser op til. Der er også noget lidt koldt og hårdt over ham nogengange, og det kæmper jeg med at acceptere – men faktisk er det sikkert dét, der gør at jeg i længden kan holde ham ud. Jeg har brug for en mand, der véd hvor skabet skal stå. Sådan en “sød og blød skumfidus af en mand” ville helt sikkert ikke fungere for én som mig.

Og så skal han simpelthen lige have ros – af aller øverste skuffe – for, at han bare en en verdensklasse far og bonusfar. Tænk, at han har taget min to drenge til sig præcis som var de hans egne. Mere kunne jeg ikke bede om.

Så Skat, tak for dig – og fra i dag er vi sådan helt officielt forlovet. Online, that is 😉

Annemete Voss forlovelsesring

Savner du en kæreste, så start din søgen på de bedste dating sider.

4 reaktioner

  1. Jeg har også en mand, som er “kold” og lidt hård en gang imellem, men jeg ønskede mig inderligt en mand, som jeg godt måtte kæmpe lidt for inden jeg fandt ham. Nogle dage kæmper jeg lidt med en kold isvaffel, men det som bekendt, er det altid lækkert, at nå til bunden ? Jeg har haft en kæreste, som var både kedelig, en nikkedukke og uden nogen form for humor og egen mening. Det holdte heller ikke så længe ?

  2. Jeg ELSKER jer to. I de sødeste og nogle af de mest rigtige for hinanden, jeg længe har oplevet. Tak for jeres evige gæstfrihed og mange gode stunder ❤❤

    1. Tak fordi du synes den er fin. Det er såmænd blot en billig sag fra Budapest – mærket er Promod, og den kostede 160 kr på tilbud. Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN