For fanden, altså – TAK!!!!

Hvor ER I bare verdens dejligste, smukkeste (hvad ved jeg egentlig om det, men det antager jeg), cooleste, dygtigste og bare dejligste (igen!) læsere! TAK TAK TAK helt fra hjertet for at I er så søde at læse med og bakke op om alle de projekter jeg har gang i.

TUSIND TAK for at I er SÅ mange der har købt vores lækre Goodiebox by Blogly – derfor er der fra i dag og 4 dage frem ekstraordinært 20 % rabat på boksen (KUN til mine læsere med rabatkoden “ANNEMETTE20”) – *annonce

Læs meget mere om Goodiebox by Blogly her.

TUSIND TAK for at I er så mange, der har forudbestilt Dittes og min bog KAGEMAGI. Vi er så stolte over den, og vi kan slet ikke få armene ned over, hvor stor interesse der er omkring bogen. Det er bare det fedeste, ever!

Læs hvordan du selv kan forudbestille KAGEMAGI.

TUSIND TAK til alle jer der i øvrigt har købt mit sommertilbud på Bagepakken fyldt med godter fra både Bagebixen.dk, Obh Nordica og et væld af mine egne bøger…. TAK! *annonce

Læs hvordan du selv får fingrene i tilbuddet – der er kun 5 tilbage (just saying)

Og slutteligt, TAK for at alle I læsere er med til at holde min drøm om en selvstændig virksomhed i live. Jeg elsker det, og jeg glæder mig til at skrive mange flere gode, indholdsrige, personlige, (nogle sponsorerede), sjove, dejlige og fjollede indlæg til jer.

Tak for at I læser med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN