Fødselsdagsklar!

Indlægget indeholder reklamelinks, som er markeret med *

I morgen er det min 33 års fødselsdag – og nu er jeg ved at være klar. Jeg har både været hos frisøren (se her hvad Signe har givet touch-ups på)og jeg fik lavet negle lige inden jeg tog til New York mellem jul og nytår. Det eneste der mangler er en seriøs omgang “full body massage” for at være helt klar, afslappet, lækker og afstresset inden i morgen – men dén kan Micky måske klare i aften, hvis jeg sweet-talker ham nok. 😉

img_4317

Drengene er hos mig i år på min fødselsdag, og det er bare så dejligt. Tænk hvor heldig man kan være, at vågne op på sin fødselsdag til hele ens dejlige familie. Jeg glæder mig allerede til at slå øjnene op til skønsang (eller noget), flag og hygge. Vi har aftalt at vi tager på Emmerys i morgen tidlig inden vi alle sammen skal på job, i skole og børnehave. Så skal vi bare forkæle os selv – og jeg kan godt sige jer: det bliver den heeeelt store menu. Men varm chokolade, croissanter, kanelsnegle og dobbelte latte – på sødmælk! Så’ det sagt.

Min mor kommer også på besøg, og mon ikke hun medbringer en lille lækker gave eller to? Uhhh, glæder mig. Ja, jeg erklærer mig 100% skyldig i at elske at få gaver. Med store sløjfer og i fint papir. Sådan er det bare.

At dagen så i øvrigt står på møder og lidt shopping – er lige til at holde ud. Faktisk ser jeg frem til en ret så dejlig dag.

Men nu er spøgsmålet så bare: Hvilken kage skal jeg spise på min fødselsdag…? Er det mærkeligt, hvis jeg ikke bager en lagkage til mig selv? Hmmm… not really feeling in the baking-mood 🙂

*Sjov børnefødselsdag
img_4319 img_4500

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop