Jeg gik fødselsdagsamok på børnetøjswebsite

kids-brand-store-annemette-voss-13

Reklame for Kids Brand Store

Det er vist nogle møgforkælede unger jeg har.

Ja, altså det må jeg nok stå ved. Men så længe mine drenge også lærer selv at tjene deres penge, rydde op efter sig selv, sige pænt tak for mad og i øvrigt være nogle søde, selvstændigt tænkende små individer – ja, så går det nok, at deres mor godt kan lide at forkæle dem lidt…og nu også er gået lidt amok på Nordens største ungdomsnetbutik; Kids brand store.

Pssst: Du får 25% rabat ved at bruge koden Voss25Kids Brand Store.

Nu er det altså ikke fordi mine børn vælter sig i gaver i hverdagen, eller bare får alt hvad de peger på, – not at all. Men når det kommer til deres fødselsdage, så kan jeg godt lide at gå lidt amok. Og faktisk også til jul, nu hvor vi er ved det. Kender I det?

Hugo-Sander fylder 10 lige om snart, og jeg har derfor shoppet tøj til ham på et website med cool børnetøj. Vi er, heldigvis, stadig der, hvor jeg godt må blande mig i, hvad han går i. Man jeg har dog forsøgt virkelig at imødekomme ham på valg af mærker og styles, – for vi er også langt forbi det dér emil-fra-lønneberg-stadie, hvor han skal se sød ud med sixpence og seler. Dén går ikke. Hugo-Sander vil gerne være “street”, som han selv kalder det. Det tror jeg mest går ud på, at han gerne vil gå i mørkt tøj, jeans, hættetrøjer og være lidt tjekket på den seje måde. Så altså ingen skjorter eller pæne lærredsbukser, – det gider han ikke.

Og det, synes jeg faktisk, er ret okay. Jeg kan godt selv huske, hvilke drenge det var, der var de populære og dem, som man som pige synes var søde og spændende. Det var i hvert fald ikke dem med sideskilning. Jeg kan i hvert fald huske, at jeg synes mægtig godt om fodbolddrenge og de sporty typer. Så det er dén retning jeg er gået 😉

Kids Brand Store forhandler de mærker som Gant, Ralph Lauren, Nike, Champion, Hilfiger, CK, Parajumpers og en masse mere. Det er nogle ret lækre og fede mærker, når man er drengemor, just sayin’!

kids-brand-store-annemette-voss-6

kids-brand-store-annemette-voss-5

kids-brand-store-annemette-voss-3

kids-brand-store-annemette-voss-4

kids-brand-store-annemette-voss-2

kids-brand-store-annemette-voss-1

Jeg har virkelig gjort mit bedste.

Valget er faldet på 3 forskellige jeans, en t-shirt, en sweatshirt og nogle sweatpants.
Blå jeans fra Levi’s
Grå jeans fra Retour Denim
Sorte jeans fra Garcia jeans
Sort Nike t-shirt
Sort sweatshirt fra Champion
Navy blå sweatpants fra Champion

HUSK: Du får 25% rabat ved at bruge koden Voss25Kids Brand Store.

Nu er jeg bare spændt på, hvad han synes, og hvis han ikke kan lide, det må det byttes. (Kryds lige fingre med mig, ik!) Jeg synes det er SÅ sjovt, at Levi’s og Champion, som var mærker, der virkelig “rockede” da jeg selv var 12 år gammel, er de helt store hits blandt ham og hans venner. Det var faktisk ret hyggeligt, – nærmest nostalgisk – at klikke den dér Champion sweatshirt ned i indkøbskurven. Og så er det jo ikke engang specielt dyre mærker, det hjælper også lidt på det. Jeg har shoppet for ca. 1500 kr, og for det fik jeg alt der her tøj – det synes jeg personligt ikke er voldsomt, når jeg ser hvor meget jeg har fået.

kids-brand-store-annemette-voss-8

kids-brand-store-annemette-voss-10

kids-brand-store-annemette-voss-11

kids-brand-store-annemette-voss-12

kids-brand-store-annemette-voss-14

kids-brand-store-annemette-voss-15

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN