Fest i kroppen og gris på menuen…

img_3823

Kl 03.46 trillede taxaen ind foran min hoveddør i morges. Jeg listede op ad trappen og ind ad døren. Jeg fik sat mine stiletter uden at vække Luca, og jeg lykkedes også med at få fjernet make up (wow!) inden jeg smed min dansetrætte krop i seng.

Jeg holdte fødsesldagsfest i går aftes for 16 vidunderlige veninder.

Jeg har ikke holdt en fest for mig selv i 5 år. Sidste gang blev jeg 29, og der var forsamlingen af veninder en helt anden. Derefter kom en årrække, hvor jeg mistede mange veninder og nye kom til pga. min skilsmisse og alt, der fulgte i kølvandet på den. Derfor var min 30 års fødselsdag også skåret helt ind til benet, og endte dengang med en bytur i Stockholm med Micky, min bror og hans kæreste.

img_3786

(Jeg havde fået en spraytan i dagens anledning – det har jeg aldrig prøvet før, men det er ikke sidste gang!)

Siden har jeg slet ikke haft lyst til at holde fest. Mest fordi jeg synes, at det var meget svært at finde den “rette” samling kvinder, som jeg kunne kalde mine veninder. Dem, der var nye, var på en måde for nye, og jeg var usikker på, om de mon også var rigtige veninder – og de gamle veninder, ja, dem var der ikke så mange tilbage af, men dem der var, synes jeg det var svært at fejre med, fordi de kunne “se lige igennem” mig. Og i løbet af de sidste 3-4 år, har de kunne se, at jeg ikke var rigtig glad – ikke før nu.

Men nu er jeg glad. Virkelig. Bum. Og mine veninder er rigtige veninder, som jeg nu véd, ikke bare forlader mig i morgen. Lige pludselig en gang i december slog tanken mig, at hey, det er da på tide, at jeg fejrer min fødselsdag. Så det gjorde jeg i går aftes – helt til den lyse morgen.

Masser af god mad, serveret på dén der afslappede og uprætentiøse måde, der giver en fed oplevelse, på Madklubben Østerbro, rigelige mængder af lækre cocktails og det bedste selskab man kunne ønske. Det hele fortsatte med champagne og dans på bordene på Lusso i Kbh.

Men som om jeg ikke havde fået nok fest… ja, så fortsætter jeg lige med en tur på Guldkroen i aften med min Micky, min bror og hans kæreste. Så er der gris på menuen, øl og Fernet branca shots (åh gud 😉 )

img_3791

(Jeg startede lige ud med drinks hjemme hos min veninde Claudia – lige for at komme i stemning, ik)

img_3827

Man skal simpelthen ikke stikke Marieduved et kamera – så er det selfietime 😉

img_3829

img_3837

img_3832

img_3815

Min mega fede heldragt er fra Imperial, og købt hos min veninde Bettina Beltner i Lyngby, det samme gælder øreringene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop