Ferie-kontoret er rykket til…

Det er ret luksus det her – det indrømmer jeg. Jeg har rykket “kontoret”, mig selv og mine to yngste drenge til Mauritius i 1 uge. Og inden I får gode idéer – nej, der er intet galt på hjemmefronten. Men min ældste dreng skulle passe sig skole og min kæreste sit job. Så there you go – Mama om the loose med to unger. Det er skønt!

En del af svigermekanikken er hernede, og de havde et hus til rådighed – derfor betalte jeg bare flybiletter – og vupti – nyt feriekontor på Mauritius.

Jeg tænker at jeres kontorer derhjemme i dejlige Danmark er mindst ligeså skønne…?! Eller?!

IMG_5856

IMG_5776

IMG_5783

IMG_5785

IMG_5786

 

IMG_5838

IMG_5792

IMG_5831

IMG_5827

IMG_5763

IMG_5821

 

 

 

 

11 reaktioner

  1. Ja – han skulle i skole. Det var egentlig vigtigt nok synes jeg. I hvert fald når turen blev planlagt med kun to dages varsel. Knus

 1. Ej hvor fantastisk for jer og dine yngste drenge! Er sikker på din ældste dreng får en på opleveren en anden gang! Jeg har selv ikke været med min far og ældste søster på skiferie (hele 3 gange, uhhhh farligt) fordi vi ikke havde vinterferie samtidig, men derfor lavede eller tog et andet sted hen med min mor på et andet tidspunkt. Jeg er hverken død af det eller har traumer!

  1. tak for opbakningen 😉 Det er også en fantastisk oplevelse at have lidt kvalitetstid med Ferdinand…

 2. 2 dages varsel…jamen hvad så med:

  Inden din rejse til Mauritius anbefales det at du har fået en vaccination mod Difteri og Stivkrampe, Hepatitis A og Kolera (Dukoral).

  Skal du være i Mauritius i mere end 1 uge anbefales du yderligere at få en vaccination mod Hepatitis B og Tyfus.

  1. Nja… det er så ikke helt de anbefalinger jeg har fået. Men vi har fået alle nødvendige vacciner 😉

  2. Flot, du kan Google. Skulle du ikke tage at passe din egen butik i stedet? Utroligt, at der er et behov for at skulle korrekse andre mennesker i den grad.. Ja man må have en mening klart, men det er ikke ensbetydende med, at man behøves at dele den. Lad nu Annemette nyde sin ferie og bland dig udenom…

 3. Selvfølgelig passer den ældste sin skole. Så laver man jo bare noget andet med ham på et andet tidspunkt.
  Jeg havde gjort fuldstændig det samme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop