Ferdinand bliver 6 – jeg søger hjælp til gave!

Hjælp mig lige.

Min søn Ferdinand bliver 6 år snart. Hvad skal vi give ham i gave. Udover at jeg har tænkt mig han skal have en flagstang, ligesom Hugo-Sander fik, så skal han også have noget andet. Og jeg gider bare ikke mere legetøj. De to drenge vælter nærmest rundt i legetøj, – faktisk så meget, at vi skal til at smide noget ud.

Så jeg søger inspiration.

Ikke legetøj.
Ikke computerspil.
Ikke tøj.

Kom frisk med idéer. Hvad giver man en 6-årig dreng?

Budget er sådan set alt i mellem 300-3000 kr. Bare det er den rette gave.

5 reaktioner

 1. Jeg er stor fan af oplevelser. Klatring, go-kart og lign. Vi sørger for at få taget gode billeder som kan bruges når der skal huskes tilbage

 2. Her ved min Mikkel har det dog de sidste mange år, vakt stor glæde at få en oplevelse. Det kan være sig – en biotur – bowling tur m. vennerne – hvis han er fodbold dreng – en tur til yndlings holdet hjemmekamp ( tøj med yndlings spiller autograf) Eller en n oplevelse der omhandler noget han interessere sig for, så det bliver hans dag. Måske en musikoplevelse.

  Herhjemme er bræt spil et kæmpe hit- så hvis han er til det så et fantastisk familie spil.

 3. Helt klart Søn/Mor dag. Når der er søskende, kan det være en mangelvare.
  Jeg har gjort det med min niece på 6 år. Moster/niece dag. Hun har to store søskende. Til hendes fødselsdag, fik hun et lille fotoalbum, med indlagte oplevelser. Små “billetter” hjemmelavet selvfølgelig. Vi var i biografen og på Mac D. Legepladsen og ved vandet og gå tur Vi havde al tid i verden, til at kikke på sten, meget lækre krabbesdele osv.. Hele dagen igennem tog jeg billeder, af hvad vi foretog os. Senere fik hun fotoalbummet tilbage med billeder fra hele dagen. Nu to år efter, tager hun stadig albummet frem og snakker om den dag, moster Tina og Amalie dag.
  Stor lykke.

 4. Hvad med et armbåndsur? Min datter fik et LEGO ur, da hun fyldte 6 år, og på den måde fik hun lynhurtigt lært klokken.
  Rigtig god fødselsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop