Ferdinand bliver 6 – jeg søger hjælp til gave!

Hjælp mig lige.

Min søn Ferdinand bliver 6 år snart. Hvad skal vi give ham i gave? Udover at jeg har tænkt mig han skal have en flagstang, ligesom Hugo-Sander fik, så skal han også have noget andet. Og jeg gider bare ikke mere legetøj. De to drenge vælter nærmest rundt i legetøj, – faktisk så meget, at vi skal til at smide noget ud.

Så jeg søger inspiration.

Ikke legetøj.
Ikke computerspil.
Ikke tøj.

Kom frisk med idéer. Hvad giver man en 6-årig dreng?

Budget er sådan set alt i mellem 300-3000 kr. Bare det er den rette gave.

5 reaktioner

 1. Jeg er stor fan af oplevelser. Klatring, go-kart og lign. Vi sørger for at få taget gode billeder som kan bruges når der skal huskes tilbage

 2. Her ved min Mikkel har det dog de sidste mange år, vakt stor glæde at få en oplevelse. Det kan være sig – en biotur – bowling tur m. vennerne – hvis han er fodbold dreng – en tur til yndlings holdet hjemmekamp ( tøj med yndlings spiller autograf) Eller en n oplevelse der omhandler noget han interessere sig for, så det bliver hans dag. Måske en musikoplevelse.

  Herhjemme er bræt spil et kæmpe hit- så hvis han er til det så et fantastisk familie spil.

 3. Helt klart Søn/Mor dag. Når der er søskende, kan det være en mangelvare.
  Jeg har gjort det med min niece på 6 år. Moster/niece dag. Hun har to store søskende. Til hendes fødselsdag, fik hun et lille fotoalbum, med indlagte oplevelser. Små “billetter” hjemmelavet selvfølgelig. Vi var i biografen og på Mac D. Legepladsen og ved vandet og gå tur Vi havde al tid i verden, til at kikke på sten, meget lækre krabbesdele osv.. Hele dagen igennem tog jeg billeder, af hvad vi foretog os. Senere fik hun fotoalbummet tilbage med billeder fra hele dagen. Nu to år efter, tager hun stadig albummet frem og snakker om den dag, moster Tina og Amalie dag.
  Stor lykke.

 4. Hvad med et armbåndsur? Min datter fik et LEGO ur, da hun fyldte 6 år, og på den måde fik hun lynhurtigt lært klokken.
  Rigtig god fødselsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN