Farvel til min hund…snøft.

Det gør virkelig ondt at sige farvel til sin hund. Det ved alle, der haft haft et kæledyr. Og jeg har faktisk bare været rigtigt ked af det – og mut – siden i går, hvor mine forældre skrev på en sms, at nu var Pablo i “Hundehimlen”.

Pablo var min hund. Jeg købte ham da jeg som 20-årig boede i Barcelona med min daværende kæreste. Vi tog ham med til DK, da vi vendte snuderne hjemad, og siden da har han boet hos mine forældre i Vejle. Det kom sig af, at min kæreste og jeg gik fra hinanden, jeg rejste jorden rundt med en veninde, og derefter så var løbet kørt. Pablo havde vænnet sig til omgivelserne og rutinerne hos mine forældre, så de købte ham faktisk af mig, og siden da har han boet der. I 13 år.

Men hver gang jeg besøger mine forældre i Vejle – hvilket er ofte – så kan (eller kunne) man virkelig mærke på Pablo at han og jeg havde et helt særligt bånd. Han var bare min hund – bilder jeg mig i hvert fald ind.

Og mine forældre blev nødt til at aflive ham i går – for det kunne ikke trækkes ud længere. Han har været syg længe.

Så nu skal vi finde en ny lille, blød bamsehund til familien. Men først når vi allesammen har grædt ud og har fået tørret næsen.

Husk nu for søren da at nyde jeres små hunde, så længe I har dem.

Knus herfra.
(og et lille forsinket “Vov” fra Pablo, der nu er i hundehimlen)

FullSizeRender

IMG_5295

 

3 reaktioner

  1. Åh det gør så ondt i hjertet at miste et elsket kæledyr:-( Har prøvet det flere gange og det er lige smertefuldt hver gang. Føler med jer.
    Tanker fra Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop