Farvel og tak for denne gang

Foto: Claudia Dons

Kære Læser,

der sker store forandringer i mit arbejdsliv for tiden. Ikke nok med at Coronavirus har ramt Danmark – eller hele verden – og vi allesammen pludselig bevæger os på mere usikker grund end hidtil, så er der faktisk også andre beslutninger i mit liv, der får det hele til at føles en anelse mere usikkert.

Jeg siger nemlig farvel og tak for denne gang til en meget stor og vigtig del af mit arbejdsliv – igennem de sidste knap 5 år – nemlig Blogly og Bloggers Delight, der hidtil har været min ‘agent’ i forbindelse med mit arbejde som blogger. Det lyder måske ikke som en stor beslutning, men det er det virkelig. Det er faktisk ret ‘big business’, når man er fuldtidsblogger, som jeg, og der er mange penge på spil og et stort sikkerhedsnet, der hidtil har været spændt ud under mig, som jeg nu vinker farvel til.

Når klokken runder midnat i aften, er det slut. (Og det er ikke en aprilsnar). Det er på tide, at jeg bliver mit eget sikkerhedsnet. Jeg tror nemlig godt på, at jeg kan selv nu. Naturligvis bakket op af andre kompetente mennesker, og med gode samarbejdspartnere og et stærkt team (jeg skal naturligvis ikke stå helt alene). Jeg har startet en ny virksomhed sammen med 4 andre fantastiske kvinder, og det skal jeg nok fortælle jer meget mere om snarest. Hvad vores virksomhed hedder, hvem vi er, hvorfor vi gør det og alt det dér.

Men for nu, så bliver det et meget følelsesladet farvel til alle de dejlige mennesker, der til daglig har håndteret salgs- og projektarbejdet for mig med henblik på at drive min blog optimalt, og et farvel og tak til de trygge rammer. Men véd jo hvad man har, men man véd aldrig helt, hvad man får, når man vælger at forlade en ‘tryg havn’, hvilket Bloggers Delight har været for mig.

Jeg vil for evigt være bevidst omkring og taknemmelig over de ‘muskler’ Bloggers Delight kom med til at skubbe min bloggerkarriere i den helt rigtige retning, og alt det benhårde arbejde der er blevet gjort for at jeg kunne drive denne kommercielle blog. Det er ikke småting Bloggers Delight har udretteet for mig – både praktisk og økonomisk. Så tak!

Men jeg er mere end klar til selv at få mere medbestemmelse. Jeg vil sidde med i den kreative proces. Jeg vil kende mine ‘kunder’ personligt. Og jeg er klar til selv at tjene pengene, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg véd hvilke beløb, der er i omløb i influencer-branchen, og jeg har simpelthen brug for, at jeg selv får en større andel af de penge, jeg selv omsætter for. På den måde vil jeg kunne lave færre reklamer, og derved fokusere på de samarbejder jeg virkelig føler allermest for – og jeg vil få tid til at lave mere kreativt indhold til bloggen, og forhåbentlig tjene det samme. Alt det her kommer til at ske på denne måde. Det bliver godt for mig.

Det betyder også et farvel til…

 1. Bannerannoncer mm. 😉 Jeg kommer ikke længere til at have bannere og pop-up reklamer her på min blog. Det vil koste mig godt og vel 4-5000 kr om måneden i indtægt, men jeg drømmer om, at mine læsere vil sætte meget mere pris på en blog UDEN reklamer, der ‘vælter’ rundt på siden, og derfor i sidste ende blive mere trofaste brugere af bloggen, og derved skabe mere værdi til min blog. Det er i hvert fald en chance jeg gerne tager – da jeg selv var SÅ træt af alle de reklamer.
 2. Bloggens design, som I kender det. Længe har jeg gerne ville have et mere unikt design til min blog, men det har ikke været muligt med de vilkår, der var hos Bloggers Delight, – i hvert fald ikke som jeg drømte om, at det skulle være. Nu har jeg fået designet min blog præcis, som jeg synes den skal være, og jeg glæder mig helt vildt til den går i luften her én af de nærmeste dage. Søgefunktionen skulle gerne fungere bedre, og selve opskriftsuniverset skulle meget gerne være MEGET mere overskueligt og nemt at navigere rundt i. Jeg glæder mig til at høre, hvad I synes.
 3. Nogle rigtig dejlige kollegaer i Bloggers Delight netværket. Det er altid lidt vemodigt at forlade et fællesskab, som jeg ellers har været glad for. Men såden må det være, og de vigtigste venskaber og bekendtskaber, ja, dem mister jeg jo helt sikkert ikke. Men jeg har været uroligt glad for at være en del af først Blogly, og sidenhen Bloggers Delight, så det gør da lidt ondt at sige farvel.

Hvad tænker I? Bliver det ikke godt, hva’?

19 reaktioner

 1. Tillykke med beslutningen. Du er sej, så jeg er sikker på at du klarer det. Du skal nok være en “fri fugl” med trofaste samarbejdspartnere, som du kan stole på. Held og Lykke, Annemette ❤

 2. Kære Annemette.
  Sådan. I denne tid skal vi reflektere over vores arbejdsliv, og jeg tror på, at vi skal sige farvel til det, som ikke længere føles godt eller tjener os længere.

  Du er sej, og faktisk den eneste blogger (sammen med MM LANGE) jeg gider følge længere, da det virker så dejligt ægte, det I skriver.

  Jeg vil følge med altid.

  Kh. Camilla.

 3. Kære Annemette.

  Tak for dit indlæg og tanker. Jeg tror på, at vi skal justere, når noget ikke længere tjener os og føles godt. Så fedt, at du lytter til din mavefornemmelse.

  Du (og MM Lange) er faktisk efterhånden de eneste steder, at jeg læser med. Det føles ægte, det jeg bliver inspireret af. TAK for det.

  God vind med det hele.

 4. Hej søde du.
  Hvor er det sejt at du tør at gøre hvad der føles rigtigt og så endda midt i en kæmpe verdenskrige. Du er SEJ Annemette og jeg er ikke et sekund i tvivl om at det blir super godt. Tommel op herfra👍🏼❤️Glæder mig til at høre mere❤️

 5. Stort tillykke med det skridt videre, som virker som det rigtige for dig! Om det får så stor betydning for mig, som din følger og læser, ved jeg ikke. Men uanset; så alt held i sejlene herfra! Jeg bliver hængende!

 6. Jeg kan godt forstå det er usikkert men hvis nogen kan er det dig. Så kreativ, dejlig og nærværende er der ikke mange i branchen der er. Jeg kommer til at støtte dig videre som jeg altid har gjort

 7. Synes det er fedt du tør tænke mere på dig selv og ikke kun på penge, selvfølgeligt er penge dejlige at have men det er nu også dejligt at komme videre, held og Lykke med det, jeg forsætter med at følge dig

 8. Det lyder rigtig spændende og jeg ønsker dig det bedste ❤️ Jeg bliver uanset reklamer eller ej, men kan godt forstå dine bevæggrunde.
  Glæder mig til at se din nye blog 😊

 9. Kæreste Annemette jeg må igen igen tage hatten af for dig, du er så skøn og behaligt et menneske at følge og lytte til. Kæmpe respekt her fra og held og lykke fremover, er sikker på du klare det til UG og med tiden bliver rigtigt glad for de valg du har truffet. Vi (min datter på 8 og jeg) vil stadig følge dig. Og en stor tak for at du giver dig tid til at bruge så meget tid på at gøre denne tid så behalig med dine bage dage og billedkunst timer her på insta. Tak Anne-Mette tak

 10. Det er den helt rigtige beslutning ❣
  Det skal nok gå 🤗😘💗

  Kh & kram
  Charlotte 🌸

 11. Jeg gætter på, det nye design så overtager domænet, for det bevarer du vel? [Spørger jeg med en vis bæven ved tanken om alle de kommentarer som nu forsvinder, men op i revyen med det… :-)]

  Jeg har SÅ stor respekt for din beslutning. Det er så dejligt at se, du følger din mavefornemmelse. Kæmpe tommel-op til dig for beslutningen!

  God vind, og bare rolig: mon ikke vi alle følger med også i det nye format? Tak fordi du gider dele med os.

 12. Kære Annemette
  Jeg syntes du er en af de sejeste, og jeg er sikker på at din beslutning bliver den helt rigtige for dig ?
  Jeg kan allerede se de nye tiltag er trådt i kraft, og det er en rigtig god oplevelse at læse på din blog ?
  Knus Katja Astrup

 13. SUPER fedt design nu hvor dit eget blogdesign er slået igennem. Jeg kan se du har valgt WordPress. Fornuftigt valg.
  Hvis der nogensinde dukker et problem op, så er du mere end velkommen til at skrive. Jeg har selv blogget med den software siden 2007, så jeg vil gerne hjælpe, hvis jeg kan.
  God vind med AVF 2.0 herfra. 🙂

 14. Kære Anne Mette, jeg er stor fan af dine opskrifter og livsbetragtninger og vil bare sige:

  Du kan godt selv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN