Fååårk – vi glemte Marie!

Vi glemte Marie. Det gjorde vi. Dejlige smukke altid hårdt-arbejdene Marie. Der er så sød at dukke op, når vi allermest har brug for hende. I véd, Marie – hende der har optaget hele første sæson af Kagemagi og hele min serie “Mit køkken” på YouTube…

Og hvad gør vi så – vi glemmer hende. UNDSKYLD.

Marie har nemlig skrevet forordet til vores bog, Kagemagi – og derudover har hun taget rigtigt mange af behind-the-scenes billederne, som er med i bogen. Og det skal hun jo krediteres for – lige som Cecilie Sofie Svensson skulle krediteres for billederne af kagerne og Sif Meincke skulle krediteres for forsidefoto af Ditte og jeg.

Men, som sagt, i første omgang glemt vi Marie. (Pis pis pis – altså – det er sgu utjekket)

Nu er bogen så heldigvis trykt i 2. oplag og der er hermed kommet styr på sagen. Så Marie, min skat, nu er du krediteret!

Husk – vi kører juletilbud på Kagemagi frem til d. 24. dec. Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop