Et brev fra chefen…

I går fik jeg blomster og et brev fra min chef. Tænk hvor sødt. Så betænksomt, faktisk. Midt i, at jeg kæmpede med både arbejdsopgaver, fastelavnskostumer og prægtig fødselsdagsfejring for min mellemste, Ferdinand. Blomsterne ryger i en vase, og brevet vil jeg printe ud og hænge op på køleskabet for at minde mig selv om indholdet i det daglige.

Sjovt nok, vidste min chef alt om mine præferencer indenfor blomster. Det er ellers ikke noget vi diskuterer ofte. Så heldige mig… valget var ‘spot on’. 😉

Kære Annemette,

hvor er jeg egentlig bare glad for at være din chef.

Jeg sætter enormt stor pris på, at du hver dag får dig selv ud af sengen, tager pænt tøj på og lægger makeup, så du er klar til at møde verden. Faktisk er det ret sejt, at du sørger for at sidde klar foran computeren når klokken er 8.30 – i betragtning af, at du jo er herre over din egen tid og derfor sagtens kunne sove til langt ud på formiddagen.

Jeg synes det er prisværdigt, at du hver eneste dag finder gnisten ved dit arbejde og performer, selv på de dage, hvor du synes det hele er allermest gråt og kedeligt.

Jeg synes, du jonglerer livet som mor, hustru og selvstændig erhvervsdrivende ret godt. Faktisk er jeg imponeret over, hvordan du får det hele til at hænge sammen.

Jeg er imponeret over, at du stort set aldrig har en sygedag. Omend du faktisk gerne må melde dig syg ind i mellem, så ved jeg, at du altid er dedikeret til dit arbejde og strammer dig an, også når du er snottet og træt i hovedet. Godt gået.

Jeg synes, du er blevet ret sej til at ignorere, når folk spænder ben for dig. Du er blevet god til at springe diverse krumspring for at undgå katastrofer og i øvrigt også god til at øjne muligheden for at springe over hvor gærdet er lavest, der hvor det ikke gør noget.

Du er med tiden blevet rigtig god til at prioritere. Det værdsætter jeg fordi du er blevet meget bedre til at arbejde fokuseret.

Sidst men ikke mindst, så synes jeg du skal vide, at jeg synes du er godt selskab. Ofte får du mig til at grine, fordi du er så skide klodset og siger dumme ting. Det kan jeg godt lide. Det gør hverdagen uforudsigelig og farverig. Jeg synes det er dejligt, at du trækker på skuldrene, når tingene går galt og giver det endnu et forsøg. Bliv du bare ved med det.

Jeg synes simpelthen, at du gør det godt. Tak for din indsats.

Kærlig hilsen,

Chefen.

 

Til dig, der også er din egen chef; – husk blomsterne og at skrive sådan en brev til dig selv i ny og næ. Bare smør tykt på (vi snakker de helt store gloser), – det er jo ikke som om, der kommer en anden og fortæller dig, hvor godt du egentlig gør det!

(min skjorte er fra Storm & Marie – find den her: Agota blouse)

5 reaktioner

  1. Hvor er det smukt og spot on, jeg fik en lille tåre i øjenkrogen da jeg læste det. Engang imellem skriver du et indlæg som bare rammet mig lige i hjertekulen, og det gjorde du bestemt med dette indlæg❤

  2. Dejlig læsning ❤️Selvom jeg er en gammel kone følger jeg med stor glæde dine opslag. Tak for dig !

  3. Waw Annemette!! Du rammer det hver eneste gang, med hver blog post…jeg fik tårer i øjnene da jeg læste det <3 os selvstændige glemmer så mange gange bare at stoppe, trække vejret og blive stolte af sig selv. Tak for det, mit fredag er 100 gange bedre! 🙂

  4. Jeg synes nu din chef har fuldkommen ret. Du overdriver ikke spor i din ros af dig selv. Jeg ville have skrevet præcis det samme, så stor tommel-op herfra for din indsats, din smilende tilgang til omverdenen, og mest af alt, fordi du bringer Instamutti ære med din viderebringelse af den gode energi både her på bloggen og på Insta.

    God weekend herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN