Er det bare mig, eller…?

Ja, det kan da godt være, at det bare er sådan en jeg-er-hans-mor type of thing… Men hold nu op, hvor synes jeg at den unge er nuser.

Sådan har jeg haft det med hvert eneste af mine børn, og jeg fatter simpelthen ikke, at man kan blive ved med at føle, at man har skabt verdens syvende, ottende og niende vidunder. Men det har jeg jo! 😉

Hvad med jer?

 

2 reaktioner

  1. Jeg synes stadig mine er ” nuser” på den voksne måde, vi snakker tit om vi skulle have nappet et par stykker mere mens tid var, kærlighed til ens børn stopper aldrig! Nu nyder vi alle de skønne børnebørn, de ER syvende, ottende og niende vidunder

  2. Du er ikke tosset…jeg har godt nok “kun” en på snart 13, men hold da op hvor er han den lækreste knægt i universet.
    I hvert fald i mit og min mands univers:)
    Og hvor jeg dog håber at alle forældre har det sådan med deres unger uanset alder:)
    Knus fra mig
    PS. Tak for den super skønne goodiebag jeg var så heldig at vinde:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN