En romantisk aften i Botanisk have – du kan også komme med

Reklame for “En romantisk aften i Botanisk have”

Hvordan ville du forkæle din mand lidt ekstra med en romantisk aften? Eller, hvordan ville du give din veninde en helt særlig oplevelse? Eller hvad ville gøre din mor glad? Hvis du bare frit kunne vælge, hvad skulle der så til?

Micky og jeg elsker at tage en dag eller en aften ud af kalenderen og bare nyde hinandens selskab over en god middag, en hyggelig picnic eller det kunne også bare være et glas vin i sofaen. Men jeg har nu alligevel tænkt mig, at vi skal noget lidt mere ekstraordinært sammen på Fars dag. Og dette arrangement egner sig super godt til at Luca kan komme med i barnevogn.

Så uanset hvem du ønsker at tilbringe en vidunderlig – og måske romantisk – aften med, så har jeg et godt tip til dig!

2856_509b8be5faf4e37be35e6ea41a0e22d7_en-romantisk-aften-i-botanisk-have-2018-collage

Grundlovsdag, d 5. juni, som er Fars dag, afholdes “En Romantisk Aften i Botanisk Have”.

Programmet byder på 15 forskellige scener rundt omkring i hele den romantiske have, hvor der vil være optrædener fra en række af Danmarks bedste sangere og performere.

Særligt glæder jeg mig til at opleve Søs Fenger… altså sådan virkelig! Jeg er meget stor fan af hende, og har været det i mange år. Og jeg har aldrig oplevet hende live. Det samme gælder Rasmus Nøhr, ham har jeg altid gerne ville høre – jeg har en eller anden idé om, at han må være en super god entertainer.

Derudover så forventer jeg også en stor oplevelse fra Maria Lucia, – Danmarks største musicalstjerne. Hun er i øvrigt en god bekendt, og hun er så sød og lattermild – og så véd jeg at hun har den største sangstemme, – så dét kan jeg vist roligt glæde mig til.

Micky og jeg faktisk også ret store fans af Badehotellet, så I won’t lie, jeg glæder mig virkelig også til at høre Jens Jacob Tychsen og føle mig henledt til en helt anden tid og den populære tv-serie.

Her er dem, som du kan opleve i løbet af aftenen: Maria Lucia | Rasmus Nøhr | Søs Fenger | Hr. Weyse fra Badehotellet Jens Jacob Tychsen | Maria Montell | Rosalinde Mynster | Silas Holst |Marie Carmen Koppel | Gert Henning-Jensen | Jesper Thilo | Susse Wold | Kim Sjøgren | Henrik Krogsgaard | Den Kgl. Livgardes Musikkorps og Tambourkorps | Swing Sisters

Praktisk info:
5. juni 2018 kl 18.00-22.00 i Botanisk Have i København.
Billetpris 300 kr. inkl. et glas køligt Rosé og aftenens program.
Man må gerne medbringe tæpper, så man kan sidde på jorden ved scenerne og nyde musikken.
Der er faste bænke rundt om i haven, hvor man også kan sidde. 

Læs mere og køb billetter på www.romantiskaften.dk

Botanisk have er jo den mest fantastiske grønne oase midt i byen, som jeg faktisk plejede at gøre brug af en hel del i min studentertid. Desværre er det lang tid siden jeg sidst har været der, så det er da vist på tide!

Ses vi?

skaermbillede-2018-05-02-kl-19-55-56 skaermbillede-2018-05-02-kl-19-56-10

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN