Saml dig til en mere bæredygtig og miljørigtig hverdag

guldmærker_salling_vakuum_range_2

Reklame for Salling Group

Lige nu kan du samle guldmærker hos Salling Groups butikker (Føtex, Bilka og Salling), og selvom jeg personligt aldrig har samlet guldmærker (hvorfor, ved jeg faktisk ikke), så kan jeg altså på det allervarmeste anbefale dig at gøre det – for jeg ‘tager sgu hatten af’ for denne kampagne. Ganske enkelt fordi du får muligheden for at gøre din hverdag mere miljøvenlig og bæredygtig, hvis du anvender produkterne korrekt.

Du kan nemlig samle guldmærker, der giver dig mulighed for at få fingrene i den virkelig smarte Zwilling Vakuum Range serie. Det er en serie af glasskåle med tilhørende låg, der med en smart lille elektrisk ‘vakuumpumpe’ kan tømmes for ilt, og derved vakuumpakker du dine madvarer helt uden brug af plastiskposer og forseglere. Det er jeg VILD med. Derudover er selve glasskålene jo bare virkelig gode opbevaringsbøtter, også selvom du ikke benytter dig af vakuumeffekten.

Du får også mulighed for at købe bestik, elektriske køkkenprodukter og en køkkenvægt. Men jeg har altså valgt fokus på denne her smarte vakuum serie, fordi jeg er kæmpe fan!

Det er meget simpelt. Anskaf dig et guldmærkehæfte og saml guldmærker, når du handler. Indløs rabatten, når du har guldmærker nok. Du kan jo selv vælge, hvilke af produkterne, der tiltaler dig mest.

guldmærker_salling_vakuum_range_5

Hvorfor vakuum-pakke dine madvarer?

Det kan virkelig godt betale sig, at vakuum pakke madvarer. Der er flere gode fordele, men den mest åbenlyse er jo forlænget holdbarhed. Personligt oplever jeg selv, at mine frugter og grøntsager kan holde sig i flere uger, når de er vakuumpakket, fremfor hvis de bare ligger i køleskabsskuffen (og jeg har allerede en smart køleskabsskuffe, der faktisk også bidrager til længere holdbarhed, just saying!). Men det er jo svært at få friske grøntsager, frugter og bær til at holde længe, og specielt når de er økologiske, hvilket jeg foretrækker.

Når jeg pakker mine økologiske friske hindbær, som normalt kan holde i et par dage på køl uden at blive kedelige, så holder de i hvert fald i 1 1/2 – 2 uger, hvis de er vakuumpakket. Det er da smart. Naturligvis er det idealistisk optimale jo, at vi allesammen kun plukker den frugt og høster de grøntsager vi skal bruge samme dag, som de skal bruges, – men come on, det er for mig, som bymenneske, altså ikke en mulighed.

Vakuumpakning er en virkelig smart måde at bevare friskheden på, og derved også mindske madspild, fordi man ender med ikke sat smide maden ud. Man har simpelthen længere tid til at få brugt sine råvarer. Og ved vakuumpakning bevarer du faktisk også næringstofferne i maden længere, fordi det holder sig frisk og ikke nedbrydes af kontakten med ilt.

Udover længere holdbarhed og bevarelsen af næringsstoffer er vakuumpakning smart, særligt når du arbejder med kød. Hvis du f.eks. skal marinere et stykke kød, så kan du med stor fordel vakuumpakke det i marianden, for så går processen meget hurtigere. Porerne i kødet åbner sig ved vakuumpakning og optager derfor hurtigere marinaden, – hvor man jo traditionelt vil lade kød marinere måske natten over, kan man nu marinere sit kød i løbet af en time eller to.

Og når du fryser dit kød er vakuumpakning også er virkelig god idé. Vidste du, at fedtet i kød sagtens kan blive harsk under frost pga. ilten., hvorimod det ikke bliver harsk, hvis du vakuumpakker. Derfor forlænger du også den tid du kan nedfryse kødet.

guldmærker_salling_vakuum_range_8

Om Vakuum Range serien

Produkterne kan gå i ovnen (uden låg), fryseren og mikroovn. De tåler opvaskemaskine (dog ikke vakuumpumpen, det giver sig selv), og kommer i flere forskellige størrelser. De er lavet af glas med et hårdt plastiklåg med en lille gummiventil. De er solide og af høj kvalitet, og så oplades vakuumpumpen med et mikro-USB stik.

guldmærker_salling_vakuum_range_6

guldmærker_salling_vakuum_range_9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop