Med pensionistturisten på EinSmuttur – igen!

REKLAME for Tysk turistinformation – kampagnen “EinSmuttur

Jaaaaa mand! Altså hvor fedt! Top dollar, som man siger. Jeg elsker at lave rejsebeskrivelser – om det er sponsoreret eller ej, så synes jeg bare at oplevelser er noget af det fedeste at blogge om. Så glæd jer, det gør jeg!

Se det store billedgalleri af noget af det, som vi har i vente, nederst i blogpostet…


einsmuttur-bremen-annemette-voss-2

Det er godt og vel et år siden, at jeg sidst havde hende på slæb til Tyskland. Min mor…og hendes stedfortræder: Pensionistturisten, som jeg valgte dengang at døbe hende. Haha. Det er der naturligvis en årsag til. I får lige et lille udpluk fra sidste års blogpost:

“Egentlig er vi jo kun to kvinder – og en baby. Troede jeg! Eftersom jeg har inviteret min mor med til Tyskland på juletur, sammen med Luca og jeg. Men da vi drog fra København her til morgen, blev jeg hurtigt klar over, at vi faktisk er tre. Der er mig, naturligvis, der er min søde, overskudagtige, kærlige mor, – og så har min mor simpelthen også taget sin “stedfortræder” med – i form af sin indre angstprovokerede pensionist-turist, der ikke magter de helt store udfordringer. 

Min mor hun ser skide godt ud, er altid frisk og frejdig, og kan klare det meste – en rigtigt super mama – på ingen måde en gammel træt pensionist, bevares! Men hun opfører sig altså nogen gange lidt som om. Her gik jeg og troede, at jeg skulle have en babysitter med på turen, der kunne give en hjælpende hånd (hvilket hun jo også gør) – men jeg har sandelig også fået min sag for – for gud forbyde, at vi skal gå i raskt tempo for at nå toget med kuffertoppakning og baby på slæb. NEJ! nej nej nej. Vi skal helst have GOD tid, for den unge dame kan ikke kapere noget der tangerer en stram tidsplan.”

einsmuttur-bremen-annemette-voss-1

Dengang endte vores lille getaway i noget jeg kaldte turbo-tisning efterfulgt af et tangerende hjerteanfald – altsammen på glatis og med en tidsplan, der ikke overlod rum for fejltagelser… – noget, som ikke gik godt i spænd med pensionistturisten. Bare læs blogpostet fra sidst min mor og jeg var på EinSmuttur i Tyskland, så véd I, hvad jeg mener… Men denne gang så bliver turen uden Luca og med halv så meget oppakning, så der er håb forude. Mon ikke der til gengæld bliver lidt mere tid til tyske fadbamser og lidt aftenhygge… ja, og toiletbesøg uden helt så meget stress?

Men succesen med at rejse med min fit-for-fight-über-cool-Mutti vil ingen ende tage. Jeg er faktisk bare vild med det, og det er hun også. Hun har flere gange i ugens løb sendt mig små hjerte-emojis med tilhørende tekst, for lige at understrege hvor meget hun glæder sig til vores lille minibreak. At vi så har et temmelig stramt program foran os, ja, det har jeg valgt ikke at fortælle hende om – endnu. Den tager vi lige om lidt, hvor vi sidder et sted nede midt i Nordtyskland, og hun ikke kan hoppe af toget og vende om…haha.

einsmuttur-bremen-annemette-voss-5

Kaffebad fra morgenstunden

Ja, det starter godt. Eller hvad man nu siger. Det er i hvert fald aldrig kedeligt at rejse med min mor, for hvis ikke det er mig, der sørger for at kaste om mig med ostemadder eller vade ind i et vejskilt…jamen, så er det da bare min mor, der står for underholdningen. Sådan er vi i min familie. Vi er solidariske. Og i denne omgang nåede vi ikke en gang til Høje Taastrup, før min mor havde formået at skabe lidt ekstra stemning i togkupéen ved at hælde en mindre spand kaffe ud over sig selv. Ja det gik faktisk helt galt – kaffen ramte både hendes fine lyserøde silkebluse samt hendes matchende (nye) rosa jakke – ja, faktisk røg det sorte guld helt ind i ærmegabet, så hun bogstavelig talt kunne ryste kaffe ud af ærmet her til morgen 😉

Åh altså, det skal nok blive godt det her.

einsmuttur-bremen-annemette-voss-4

einsmuttur-bremen-annemette-voss-7

einsmuttur-bremen-annemette-voss-8

EinSmuttur til Bremen

Vi skal til Bremen, hvor jeg har været før. Så da Blogly-sælgeren ringede sidte efterår for at spørge mig, hvilken tur (der var et lille udvalg) til Tyskland jeg godt kunne tænke mig at komme på, tja, så tog det mig et splitsekund at beslutte mig. Jeg ville til Bremen, igen. Sidst jeg var der, var jeg kun 16 år gammel (eller ung!). Dengang var det med min handelsskoleklasse på sprogskole, og jeg husker faktisk ikke så meget. Jeg kan dog huske, at jeg elskede det. Bremen er fuld af charme og en fantastisk bymidte – så meget kan jeg da huske – og dét glæder jeg mig helt vildt til at genopleve.

Min trang til sightseeing i Bremen bliver tilfredsstillet allerede i aftermiddag, når vi ankommer. Lige nu er vi bare på toget – på vej. I aften skal vi ud og spise et vildt hyggeligt sted, men mere om det når jeg har nogle billeder at vise jer.

Vi skal blandt andet også opleve et stort kendt Samba karneval. Det bliver simpelthen SÅ mega fedt, og jeg kan slet ikke vente til at jeg skal tage billeder af det. Det da give nogle fede fotos her til bloggen. Og glæderne stopper ikke her, for der er også planlagt en tur på Union Brauerei (et bryggeri) for os… tja, faktisk efterspurgte jeg det 😉 – ja, man er vel jyde, – vi skal på kunstmuseum og så er der afsat tid til, at vi kan gøre lidt last-minute udsalgsshopping i bydelen “Das Viertel“… Bremen er god at shoppe i, det husker jeg også – sjovt som man huske den slags detaljer!

Under vores ophold skal vi bo på IntercityHotel, der ligger perfekt placeret i centrum af Bremen.

Jeg glæder mig til det hele. Men mest af alt, så glæder jeg mig til at have 60 uforstyrrede timer sammen med min mor. ♥

 einsmuttur-karneval-bremen

einsmuttur-karneval-bremen-1

townhall-bremen-einsmuttur

bremen-ratskeller-einsmuttur

ratskeller-einsmuttur

intercity-hotel-bremen-einsmuttur

6 reaktioner

  1. Rigtig god tur!!
    Jeg elsker også at være på tur med min mor – det er en fed måde at være sammen på.

    1. Jeg er simpelhen nødt til, at spørge hvor det super fine puddeefarvet strik pandebånd er fra, som du har på😍Det er bare for lækkert😋

  2. Gid jeg stadig havde min mor. Du er meget heldig at have en mor, som har nået at opleve dine børn, se dig blive mor og en mor at tage på tøsetur med. Jeg savner min mor hver dag..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN