Tur med Mutti – lille udgift, stor investering!

REKLAME for Tysk turistinformation

For en uge siden satte jeg atter fødderne på dansk jord efter et par dage i Bremen, Tyskland. Jeg var blevet inviteret på en slags promo-tur af Tysk turistinformation – ganske som jeg blev i 2016, dengang på juletur til Thüringen, hvor jeg havde min mor med på tur (og arbejde) for første gang i mange år. Sidst vi tog sådan en mor-datter tur var da jeg var barn, og vi var i Rom på konfirmationrejse.

Men turen til Thüringen i 2016 var en kæmpe succes. Så da jeg blev inviteret afsted til Tyskland igen, var der ingen tvivl; – min mor skulle med.

Det er jo ikke dyrt at rejse til Tyskland, – og naturligvis slet ikke når man er inviteret, det ved jeg godt – men tænk alligevel lige over det. Det er en forholdsvis lille udgift man lægger for et par togbilletter og et par overnatninger på et hotel, men selve investeringen er stor og betydningsfuld. Dét som man får med hjem i rejsetaksen efter et par dage alene med sin mor – jamen, altså det kan jo slet ikke beskrives eller prissættes. Det er virkelig guld værd.

einsmuttur-bremen-nacht

einsmuttur-bremen-ratskeller

rejse-til-bremen-14

Nogle gange er jeg en rappenskralde.

Kortvarigt, ja, men jeg kan godt bide lidt fra mig overfor min mor. Det bunder egentlig nok i, at hun er ligesådan, og det lærer man så hjemmefra. Men det er nu også okay. Jeg kan nemt blive irriteret og småsur på hende, fordi hun er den, der kommer nærmest udover min far og kæreste Micky. Sådan er det jo bare med familie.

Derfor er investeringen i vores relation også super vigtig. Det betyder virkelig meget, at vi får lidt tid sammen uden mænd, børn og børnebørn, hvor vi bare er to tosser på tur, der griner og fniser til vi tisser i bukserne. (Det gjorde vi, – så’ det sagt!)

img_3938

Alt det man kan opleve på 48 timer

Vi var jo egentlig kun afsted fra fredag-søndag, så selve oplevelsen varede “kun” lidt 48 timer. Men det er simpelthen utroligt hvor meget man kan nå at opleve og indtage på så kort tid. Jeg véd simpelthen ikke hvor jeg skal begynde, men først, så synes jeg at I skal læse mit blogpost, fra da vi var afsted, hvor I kan se et kæmpe billedalbum fra vores rejse til Bremen.

Vi fik masser af kulturelle indtryk, så en masse historiske bygninger, nød arkitekturen, spise fantastisk dejlig mad – og ikke mindst, så oplevede vi den mest farverige oplevelse nogensinde: Samba Karneval i Bremen. Det var helt vildt. Jeg hele byen festede til rytmer fra trommer og tamburiner.

rejse-til-bremen-40

Så dér så man lige mig med min Mutti som påhæng danse os igennem Bremens gader med det største smil på læben og sambarytmer i kroppen…vi grinede og grinede og grinede. Man bliver jo lidt “sat ud af kurs”, når man pludselig finder sig selv i den situation – jeg følte mig nærmest ude af kontrol…haha…eller bare ude af min comfortzone. But hey, skal man ikke det ind i mellem for at flytte sine grænser og blive klogere på livet? Ud af komfortzonen?

rejse-til-bremen-20

Turen til Bremen går vist over i historien som noget af det hyggeligste og sjoveste jeg har gjort med min mor. Hun fik sig et nyt navn på turen, instamutti, og jeg blev meget klogere på hvor sjov og festlig hun egentlig er… arh, det vidste jeg godt, men det var længe siden jeg sidst havde hørt hende grine SÅ meget.

Husk det.

Investér ikke kun tid i din mand og børn, – tag dig også tid til din mor.

Du vil ikke fortryde det. ♥

einsmuttur-bremen-annemette-voss-6

2 reaktioner

  1. Du har så evig ret. Investering i relationer er utroligt vigtigt. Gør selv ting i samme stil.
    Et sidespor: R vild med din lyserøde turban/pandebånd. Hvor kan det købes?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN