Egentlig skide uretfærdig opførsel

Okay – det her kræver en kop kaffe.

Jeg bliver nødt til at være ærlig. Jeg har lige praktiseret virkelig uretfærdig opførsel – egentlig. Jeg dyttede af en kvinde, der havde formået at placere sig og sin bil midt i krydset – i morgentrafikken – hvilket resulterede i, at jeg – i min bil – ikke kunne komme over krydset, da der blev grønt. Og så dyttede jeg. Og løftede armen. Og så meget sur ud i hovedet. Og jeg tror faktisk også at jeg bandede et eller andet. Jeg sikerede mig i hvert fald, at hun fik en rigtig dårlig start på dagen. Som om den ikke allerede var dårlig nok – jeg mener, morgentrafikken kan jo ødelægge enhvers gode forårshumør.

Men hvor er det egentlig ikke okay. Og det fik jeg bekræftet da jeg to minutter senere er ved at parkere. Meget heldigt har jeg liiiige fået øjnene på en ledig plads, hvilket der ikke var mange af her til morgen, og blinker ind for at signalere at pladsen er “min”. Så kommer der en anden kvinde i sin lille fikse bil og drøner lige ind foran. Så dytter jeg – igen. Dog uden at løfte armen og bande. Jeg er lidt mere rolig denne gang. Jeg tænker, at hun nok ikke har set at jeg blinker ind og er klar til at parkere på den plads, som hun nu er ved at “stjæle”.

Og her er hvad der sker. Hun bander. For åbent vindue (!). Hun råber faktisk. Og løfter armen. Men – muuuuhhhhhahahahahhahahaha – hun bakker og pladsen blev min. 🙂 Kapow!

Så UNDSKYLD søde dame, der i virkeligheden bare lige havde øjnet muligheden for at komme med over for mørkegult. Du havde jo nok ikke planlagt at stoppe hele trafikken. Undskyld at jeg bandede af dig. Og dyttede. Det kunne have været mig, der holdt der i krydset.

Husk det nu – smil til hinanden i morgentrafikken. For vi har allesammen en dårlig start på dagen, når vi holder der mens sekunderne snegler sig afsted og vi bare må sande at vi – igen – kommer for sent til vores morgenmøde.

God dag.

Skærmbillede 2017-05-08 kl. 08.56.00

6 reaktioner

 1. Hør her dybfrostbolle!
  Hvor mange gange har du selv holdt midt i et kryds fordi “grønt betyder kør”?
  NEj vandbakkelseshjerne! Kun kør over hvis du kan komme helt over, lidt noget sur kusse i køtrafik ikke?
  Og parkeringspladsen? “Jeg var tættere på men jeg gider ikke at bokse med en vejpsyko” Altså DIG!!
  Måske skulle du søge behandling!
  Eller som minimum læse teoribogen, da du sandsynligvis har bollet dig til dit kort!

 2. Hej Annemette.
  Bare lige til info, så må du faktisk ikke køre frem før krydset er ryddet. Så selvom du nu tænker at det var synd for kvinden, at hun endte i den uheldige situation, så er det faktisk dig der har brudt færdselsloven.
  Så til en anden gang, husk at holde tilbage, så man kan få tømt krydset. På den måde kommer alle hurtigere frem og man undgår farlige situationer.

  1. Tak for svar. Nu kørte jeg faktisk heller ikke frem. Jeg holdte tilbage – men jeg holdte dog ikke min frustration tilbage – så dét er jeg skyldig i 🙂 God dag.

 3. Kan I, som i rigtig mange, bilister ikke bare lære, at stå 5 minutter før op.

  Synes egentlig ikke din opførsel er forkert, tværtimod, hvis din version er sand, så er det 2 andre bilister, som burde være stået op noget før.

  Alt bunder i karriere, travlhed, profilering, networking for at indkassere lidt mønt….

  “Husk, de fleste som ligger på dødslejet, som oftest fortryder den manglende tid og ro med familien. Det er sjældent de fortryder de penge, som de ikke tjente”.

  1. Tak for dine tanker. Naturligvis er min version sand 😉 Men jeg synes nu nok at vi alle bør huske på, at være bedre ved hinanden i morgentrafikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN