Dubli, nærmest for godt til at være sandt…

skaermbillede-2016-12-29-kl-00-12-14

REKLAME for Dubli

Bryllupsrejse og hoteller – vi drømmer os væk…

Det er jo ingen hemmelighed, at vi drømmer os langt væk i disse dage, nu hvor vejret er helt forfærdeligt, gråt og trist. Og det er temmelig oplagt, at vores tanker flyver hen på bryllupsrejse under varmere himmelstrøg. Vi har allerede været godt i gang på både hotels.com og andre rejsesider på nettet. Og nu har jeg lige opdaget – på baggrund af en kampagne jeg medvirker i for shoppingportalen Dubli – at vi kan spare penge op, når vi køber rejsen, faktisk både på fly og hoteller. (Og det gælder altså ikke kun rejser – nej der er rabatter indenfor alle mulige kategorier, – mode, bolig, rejser etc.)

Tja, så hvorfor egentlig ikke gøre brug af den deal? Det eneste jeg skal gøre er at signe up, og derefter shoppe løs. Lad mig fortælle jer om det.

Lige nu overvejer vi kraftigt bryllupsrejse til New york, Californien, Vietnam eller måske en tur til Mallorca. (Ja, jeg ved godt, at vi er lidt i øst og vest…haha, men det er meget svært at vælge, hvad vi egentlig gerne vil.) – Jeg har været i New York og Los Angeles et par gange, men aldrig med Micky og børnene, så jeg kan godt mærke, at USA trækker lidt ekstra i mig i denne omgang.

skaermbillede-2016-12-29-kl-00-14-17

dubli-annemette-voss-13

Shop amok og spar op – samtidig.

Jeg havde ikke hørt om Dubli før, så jeg var lidt skeptisk. Også fordi jeg er meget forsigtig med, hvad jeg opfordrer mine følgere til. Så lad mig slå fast, jeg vil ikke opfordre dig til at bruge flere penge end du plejer, eller end du har råd til. Jeg vil ikke opfordre dig til at gøre uansvarlige indkøb. Men ærligt, det her Dubli er bare vildt smart – ja, så why not?

Du kan shoppe og samtidig spare penge op, som du kan få udbetalt – uden at det koster dig ekstra, og uden du binder dig til noget. Simple as that. Hvordan kan det lade sig gøre? tænker du måske… – det tænkte jeg i hvert fald, da jeg først hørte om det.

Det kan det, fordi Dubli er den ledende globale “cash back” side, hvilket gør Dubli til en attraktiv samarbejdspartner, selv for det helt store internationale brands. Du får op til 30% rabat på dine køb, som opspares og senere kan udbetales, hver gang du anvender Dubli som shoppingportal. Med mere end 12.000 samarbejdstpartenere fra hele verden, finder du sikkert også din egen yndlingsside på portalen, – f.eks. Ellos, Hotels.com, Stylepit, Børnenes Kartel etc. Bare for at nævne nogle af dem, som jeg selv er fan af.

Hvorfor ikke? Det er gratis og risikofrit.

Registrer dig gratis lige nu, lige her på Dubli.com, og så kan du selv prøve det. Hvorfor egentlig ikke? Det er fuldstændig risikofrit…

Find din favoritbutik, køb det du drømmer om og se pengene lande på din Dubli-konto – klar til at trække ud, når du vil. Det vil altså sige, at du sparer penge sammen – mens du shopper.

Nå men… bon voyage!

IMG_6206

dubli-annemette-voss-2

dubli-annemette-voss-4

4 reaktioner

 1. i forhold til bryllupsreje har jeg selv være i Vietnam denne sommer, og det var simpelhen vidunderlig. Jeg ved ikke hvilke steder i tænker i skal være i landet, men ikke alle byerne er lige børne venlige (kunne fornemme på tidligere post at i gerne vil have drengene med). I en by som Hanoi kører motorcykler ind og ud mellem hinanden, og fortovene er tit ufarbare da det bliver brugt som parkering eller madlavnings plads. I byer som ho chi ming city og tildels også Hoi an , vil jeg sige er mere børne venlig i forhold til luca.
  Jeg siger ikke at i ikke skal tage der ned, for det er et fantastisk land, men dette var blot til overvejelse.
  ha en dejlig dag

 2. Bare du ikke kommer galt afsted for at reklamere for denne fIrma. Virker for godt til at være sandfærdig

  1. Kære Karina,

   ja, det var også min første tanke. Men så satte jeg mig grundigt ind i sagerne, og det er sandt. Det bunder i at sitet er SÅ stort (verdensomspændende) at de store webshops gerne yder rabat til kunderne, når de handler igennem Dubli. Det hele handler jo om salg og at tjene penge, og derfor er Dubli en god platform for virksomhederne at være en del af. Nu er det jo heller ikke 30% man sparer på det hele. Som regel ligger besparelsen på ca 5-10 %, så giver det måske bedre mening?

   Jeg har selv prøvet det for en uges tid siden for at sikre mig, at det virker. Det gør det. Og pengene er mine.

   Derudover vil jeg tilføje, at jeg altid passer utroligt godt på med hvad jeg anbefaler. Men faktisk, ja, så blev jeg oprigtigt begejstret for denne service og synes derfor det var oplagt at dele det med mine læsere.

   Men tak for din søde omtanke.

   Knus AM

   1. Nu har jeg brugt Dubli i nogle år. Og det virker, Dubli virker ved at siden sender kunder over på en given netshop, shoppen betaler så Dubli for den trafik… Og det er den betaling, der sendes til brugerne af Dubli… Det hedder også cachback, det begreb er forholsvis nyt herhjemme, men har været fremme i USA en del år…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN