Reklame eller “bare” virkelig god info?

REKLAME for Dubli

Det er altså “bare” mega fed information. (Punktum)

Er det her god info? Hvad synes du? Giv gerne din mening til kende i kommentarfeltet nederst på siden.

Jeg vil dog stå 100% fast på, at det næste, som jeg nu vil informere jer om, faktisk bare er mega god information for alle os, der godt kan lide at forsøde tilværelsen med alt fra billig parfume til luksusferie i Paris. (Eller skulle det være en bryllupsrejse;) )

Fordi hvem, – hånden på hjertet – vil ikke gerne spare penge, når man handler? Er det egentlig overhovedet et spørgsmål? I hvert fald ikke i Jylland, hvor jeg kommer fra.

Dubli er en “cash-back” side, hvor du rent faktisk, når du shopper, får penge ind på din Dubli-konto, som du til hver en tid kan få udbetalt (ikke som virtuelle bitcoins, hvor kursen er noget tvivlsom… nej nej, som ægte kroner, – cool cash – der ryger direkte ind i banken).

dubli-at-rejse-er-at-leve

Vi bruger Dubli til at søge bryllupsrejse

Vi er stadig i fuld gang med at finde ud af, hvor i verden vi vil til på bryllupsrejse. Og hvorfor ikke overveje at bestille den via Dubli? Vi overvejer kraftigt en tur til Singapore, men det må tiden vise. Hvis vi alligevel ender med at købe et hotel et sted og separate flybilletter, ja, så kan andet simpelthen ikke betale sig, for de sites vi normalt bruger er også tilkoblet Dubli, – og på den måde får vi jo ekstra lommepenge med på turen, kan man vel godt sige…med lidt god vilje…haha!

Tanken var egentlig, at vi for flere uger siden gerne ville have booket vores bryllupsrejse. Jeg bad også jer om hjælp til destination, – meeeeeen, så kom der lige en uventet flytning i vejen og inden da, – ja, så har vi faktisk slet ikke fået set på det. ØV. For jeg vil egentlig gerne i gang med at glæde mig.

Men, hvis vi ender med at booke rejsen igennem Dubli, så satser jeg på at kunne spare i ca. 3000-3500 kr. Det kommer lidt an på hvor dyr ferien bliver og hvad billetterne koster, – men ca. 8% af totalprisen. Og dét er da penge nok til rimelig mange is og cocktails, som jeg simpelthen ikke har tænkt mig at snyde mig selv for.

img_0437

img_0440(Billederne er taget af min kæreste, der har været i Singapore flere gange.)

Der er ingen hage ved det.

Straks tænker man: Hvad er bagsiden af medaljen? Der må være noget lusket ved det?

Men det er der altså ikke. Dubli.com kan tilbyde de gode rabatter fordi siden er ledende cash-back side i verden. Det vil sige, at det er en attraktiv side at florere på, når man er en business med en webshop. Der er over 12.000 webshops tilgængelige på Dubli, så det er bare at komme i gang med at shoppe. Eller i det mindste overveje, om ikke du bør gøre dine køb på dine yndlingssites via Dubli næste gang? Hvorfor egentlig ikke?

Nogle af mine yndlingssider er Ellos, Hotels.com, Stylepit, Rejsefeber og Børnenes Kartel. Men der er alt, ikke kun børnetøj og rejser. Du kan finde stort set alle de store kendte webshops på Dubli og spare penge.

Det kræver naturligvis at du signer op – altså laver en konto. Du behøver ikke modtage irriterende nyhedsbreve og den slags. Meld dig ind, shop amok (eller, inden for rimeligheden grænser) og se din opsparede rabat lande på din Dubli-konto. Nemt. Altså bare virkelig, virkelig nemt.

Og som jeg sagde, det er mega fed information.

Jeg har selv lige shoppet den fedeste jakke på Ellos via Dubli, og dagen efter mit køb kunne jeg se beløbet stå på min Dubli-konto.

Jakken kan I se på billedet og dubli-kontoen, ja, den har jeg også dokumenteret. Det er da værd at tage med:)

dubli-konto

dubli-cash-back-ellos

En reaktion

  1. Har brugt Dubli en del år, og fået mange penge retur… Genialt koncept.. Og ja, det er fed information

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN