Det tangerer ekstrem dumhed

Det er ikke mere end 3 uger siden, at jeg brændte min venstre hånd, ved at hælde skoldhed mælk ud over hånden. Og nu har jeg så gjort det igen. På baggrund af noget andet mælk – jeg har nemlig haft gang i risengrøden, da jeg skal servere risalamande i morgen mellem 13-16 i Magasin.

Ja, man skulle jo tro, at jeg var blevet klogere – men åbenbart ikke. Jeg er stadigvæk den mest fummelfingrede og klodsede person jeg kender. Hmmmpf!

Men altså, mit råd til jer: Lad være med at tage fat om en gryde, der kommer lige ud af ovnen. Også selvom grydens “ører” umiddelbart signalerer: “we’re safe”…så lad dig ikke narre. En gryde, der har været i ovnen på 130 grader er varm over det hele!

Hvis nogen undrer sig over hvordan det hænger sammen – så er det fordi jeg altid laver risengrød i en gryde, og sætter den i ovnen, hvor den “bager” færdig 🙂

Av for pokker, siger jeg bare.

img_1909

img_1910

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop