Det er ikke mere end 3 uger siden, at jeg brændte min venstre hånd, ved at hælde skoldhed mælk ud over hånden. Og nu har jeg så gjort det igen. På baggrund af noget andet mælk – jeg har nemlig haft gang i risengrøden, da jeg skal servere risalamande i morgen mellem 13-16 i Magasin.
Ja, man skulle jo tro, at jeg var blevet klogere – men åbenbart ikke. Jeg er stadigvæk den mest fummelfingrede og klodsede person jeg kender. Hmmmpf!
Men altså, mit råd til jer: Lad være med at tage fat om en gryde, der kommer lige ud af ovnen. Også selvom grydens “ører” umiddelbart signalerer: “we’re safe”…så lad dig ikke narre. En gryde, der har været i ovnen på 130 grader er varm over det hele!
Hvis nogen undrer sig over hvordan det hænger sammen – så er det fordi jeg altid laver risengrød i en gryde, og sætter den i ovnen, hvor den “bager” færdig 🙂
Av for pokker, siger jeg bare.