Det kan jo ske for selv den bedste…

IMG_5285

IMG_5279

Diamonds are a girls best friend!

Og i min verden er det ingen undtagelse. Så er det bare ærgerligt, at jeg desværre ikke havde råd til at forkæle mig selv med diamanter den anden dag, – så øh… nogle ædelstene kunne nu alligevel godt gøre det ud for mine bedste venner 🙂

Da jeg var forbi Mai Manniche/JewlsCph i hendes butik på Blegdamsvej i løbet af ugen faldt jeg pladask (kunne slet ikke stoppe med at kigge på de smukke farver) for en stribe af smykker. Så uanset hvor mange gange jeg sagde: “Nej, Annemette du skal ikke købe noget, ikke købe noget, ikke købe noget, IKKE købe noget” – så måtte jeg bare give efter. Vi kan jo heller ikke have at Danmark igen går i recession – så jeg gjorde faktisk fædrelandet en tjeneste ved at købe smykker, – hvis man lige vender det rundt. (Whatever makes me sleep at night…ik?!)

IMG_5293

Det var så svært at vælge – men jeg måtte jo træffe et valg. Mere lukrativt er det her blogging altså heller ikke – så hele butikken kunne det desværre ikke blive til (dammit).

Egentlig var jeg der fordi jeg skulle låne nogle smykker til TV – og ikke for at købe noget. Men ved I hvad, man kan sagtens købe sig lykkelig – i hvert fald i det øjeblik man handler – og måske i de efterfølgende dage…indtil effekten aftager…hah 😉 Så jeg har gået rundt – ret så lykkelig og ret så glamourøs – hjemme i huset i Lyngby.

Er det ikke nogle fede smykker?! Der må lidt kulør på tilværelsen. Det går ikke at man altid vælger hvide sten og klassisk guld. Så jeg har vagt en god blanding af både farvede sten og forskellige typer guld.

Og så har jeg også fået styr på smykkerne til den røde løber, nu hvor vi går award-sæsonen i møde.

IMG_5278

IMG_5276

IMG_5290

IMG_5289

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN