Det her er noget af det fedeste ved mit job…

Reklame for Paw Sko

Jeg er ikke vild med at lave alt for mange konkurrencer på min blog og Instagram, fordi jeg nok helt generelt synes, at nettet flyder over  med ligegyldige konkurrencer, hvor man skal sælge sin sjæl til djævelen for at vinde f.eks. en håndcreme, ik? Sådan konkurrencer er jeg ikke glad for. Men konkurrencen for Paw Sko, som jeg laver et par gange om året, hvor man kan vinde 1000 kr til valgfri sko i valgfri Paw Skobutik, ja, det er altså en god konkurrence, som jeg er glad for at afholde.

At annoncere en vinder af en konkurrence er helt genialt. Det er simpelthen noget af det allerbedste ved mit job, fordi jeg får lov at gøre folk glade – og overraskede! Jeg bliver så glad – helt i maven. Det er vel sandt det dér med, at glæden ved at give er større end glæde ved at få.

Vinderen af konkurrencen, der har været afholdt i løbet af den sidste uge er trukket tilfældigt, annonceret nederst i indlægget – og vinderen kontaktet direkte via mail.

Styling med tone-i-tone

I véd jo godt, at jeg er meget glad for alle nuancer af rød – altså vi snakker rød, bourdeax, pink, lyserød, peach etc. Og jeg synes at det fineste outfit er når man blandet de forskellige nuancer – sådan tone-i-tone. Der er noget virkelig fint og feminint over at blande alle de farver, og mine ny Ecco sko i lyserød med mørkere mønster af en anden nuance er så fine til det look. Jeg kan i øvrigt godt lide det lidt afslappede look med hvide såler og snørrebånd, det gør looket mere sporty.

Se fashionmagasinet hos Paw Sko

Glade børn

Luca er i øvrigt så glad for sine ny Ecco sko. De er med GoreTex, hvilket gør dem gode til vand og legepladser. Når man kun er 2 år og 10 måneder, så er praktik vel vigtigere end æstetik, selvom det ikke altid lige passer moderen. Nu synes jeg så, at de her sko er rigtigt søde og pæne, selvom de ikke har det dér nuttede lidt fodformede look, man kan få til børn – men jeg vil altså hellere have, at skoene er lette og praktiske. Og de her sko er fantastiske.

Hvis du ikke har prøvet at købe Ecco sko til dine børn før, så kan jeg VIRKELIG anbefale det. De vejer næsten ingenting og kvaliteten er bare i top. Min ældste søn på 10 sagde faktisk selv den anden dag “Jeg kan rigtig godt lide deres designs – sålen er hverken for hård eller for blød, – den er helt lige perfekt”. Det var de grønne sko, på billedet herunder kan refererede til. Mor synes i øvrigt også, at de er ret fede!

Se det store børnekatalog

paw-sko-ecco-annemette-voss-11

Vinderen af 1000 kr til Paw Sko

Tillykke til Helene Jørgensen, der vil købe sommersandaler til sine børn i Paw Sko i Hørsholm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN