Det er Black Friday uge – og jeg giver et anderledes tilbud

Jeg ser det overalt; BLACK FRIDAY WEEK! Store skilte i neon pink og gul med spotpriser, der kun er mulige fordi priserne de sidste par uger sikkert er blevet pumpet godt og grundigt i vejret, for så at kunne reducere med 70-80%. Seriøst, hvad sker der lige i Danmark.

Jeg føler den vildeste Black Friday-lede, og det er egentlig ærgerligt, fordi der er jo ikke noget galt i, at man gerne vil gøre en god handel.

Men, problemet er, at det er de mindre virksomheder, der ender med at måtte betale prisen. I min egen virksomhed f.eks. har jeg ikke mulighed for at give jer vanvittige tilbud på mine bøger, da jeg ganske enkelt ikke tjener særlig meget på dem. Men støre dagligvarekæder køber store partier ind af bøger, og kan derfor sænke priserne her i Black Friday ugen helt vildt. Det ærgrer mig, og det føles lidt som at se mine børn sat til salg for en skilling. Forstår I?

Et anderledes tilbud

Jeg tilbyder derfor noget andet og ganske særligt i denne uge, for måske at kunne konkurrere på nogle andre parametre end pris.

Jeg vil gerne tilbyde at signere alle bøger personligt i denne uge. Det vil sige, at når man laver en handel på min webshop, skal man blot efterfølgende sende mig en mail på [email protected], hvor man skriver tydeligt ORDRENUMMER og NAVN på vedkommende, som bogen skal signeres til. Er der en særlig anledning, som f.eks. fødselsdag eller lign., kan man også notere det. Bemærk dog, at personligt signerede bøger ikke kan returneres.

Køb mine bøger i min webshop

Jeg håber derfor, at I vil købe bøger af mig i denne uge – og ikke på vanvittige tilbud rundt omkring i landet.

Men hallo Annemette, hvorfor betale mere, når man kan få varen på tilbud?

Det skal jeg fortælle jer. Fordi det derigennem er mig I støtter – mig, der har udtænkt, skrevet og lavet bøgerne. Det samme gælder alle de andre små producenter og butikker, der kæmper med at måle sig med de store kæders slagtilbud i den kommende uge. Jeg kender flere, der tydeligt mærker, at deres omsætning daler kraftigt i Black Friday ugen, da de ganske enkelt ikke kan tilbyde samme prisniveau. Det er fri konkurrence, ganske vist, hvilket jeg egentlig går ind for, – men jeg vil alligevel virkelig gerne tale til jeres fornuft og jeres hjerter – støt nu dem, der har gjort sig umage. Ikke kun dem, der har købt store partier ind for at kunne sælge det billigt.

Det var mine tanker omkring emnet. Jeg ønsker alle godt salg, – både store og små virksomheder. Forbrug nu med omtanke, lad være at købe alt muligt, I alligevel ikke stod og manglede.

julebag-annemette-voss-10

2 reaktioner

  1. Du har så ganske ret. Det var faktisk også noget Uffe Elbæk forsøgte at fremhæve i dag i spørgetimen til statsministeren.

    Det er klart, at man gerne kan unde den almindelige kunde et godt tilbud, men det må aldrig ske på bekostning af leverandørerne, når butikker/kæder vil præsentere et godt tilbud.
    Det er ganske enkelt ikke godt købmandskab, hvis man skal hive sit gamle HH-pensum frem…

    Nu mangler jeg ikke bøger. Jeg har skruet ned fra fire reoler til to, men både du og Ditte står forrest i mine tanker den dag jeg har fået pløjet mig igennem det jeg allerede har på hylderne.

    Fortsat god aften herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN