DIY: lav en billedvæg!

desenio-diy-7

desenio-diy-10

2692_4839118e89b67e36651918032597250b_desenio_reklame

Rabatkode til den perfekte billedvæg!

KAPOW! Tror I lige, at jeg blev glad for det her samarbejde da opgaven tikkede ind i mailboxen? Øh ja! For jeg stod, som I ved, midt i totalt flyttekaos og der skal bare nyt til, når man flytter. Og vi endte jo med at have den her kæmpe store lyserøde væg midt i stuen, som ligesom skulle blive til noget. Den skulle i hvert fald ikke bare være lyserød – så meget kunne jeg godt fornemme på Micky. Hvordan væggen pludseligt blev lyserød overnight – hmm, dét kender jeg virkelig ikke noget til, haha! Ej, Micky er ok med det, men jeg må nok hellere snart få mig en alternativ yndlingsfarve, inden hele huset er indhyllet i forskellige nuancer af soft pink.

Her er din rabatkode: annemettevoss – Men skynd dig, for koden gælder fra i dag og t.o.m d 5. april 2018. (Altså kun 3 dage, venner!)

Rabatkoden “annemettevoss” giver dig 25% rabat* på Desenios store udvalg af fotokunst og plakater.
Følg @Desenio for at få mere inspiration.
(*Koden gælder ikke på handpicked/collaboration posters eller rammer.)

desenio-annemette-voss-4

desenio-annemette-voss-15

desenio-annemette-voss-12

desenio-annemette-voss-16

Mit bedste råd: vælg personligt!

Vi havde jo allerede, som I nok har luret, en del plakater og kunst, som vi gerne ville have op på væggen. Men der var ikke nok store plakater til at få væggen til sådan rigtigt at fungere. Vi manglede i hvert fald en tre-fire nye plakater eller malerier, før at det ville se fedt ud. Så samarbejdet med Desenio faldt på et tørt sted.

Det var virkelig vigtigt for os, at alle de nye plakater vi valgte skulle have en særlig betydning for os. Vi er slet ikke til tilfældige citater eller grafiske motiver, der “bare” er pæne. Det betyder meget, at hvert lille værk har en relevans for os som personer. Og det er faktisk mit bedste råd, når man skal indrette sig i et nyt hjem. Tænk over, at vælge ting, som du virkelig holder af – ting, der taler til dit hjerte og sind. Ikke bare ting, der så pæne ud i et katalog eller i en boligudstilling. Du risikerer at dit hjem bare ender med at ligne alle andres på instagram.

desenio-diy-16

Sammen valgte vi derfor en Aperol Spritz plakat, fordi Micky og jeg altid har drukket den populære drink lang tid før den overhovedet blev populær! Hvis man kan snakke om, at vi har en drink, der er vores, så den det. Jeg måtte eje en Barcelona fotoplakat, da jeg har boet i Barcelona som ung, og derfor er byen helt særlig for mig. Derudover valgte jeg en Prada plakat, da den eneste parfume jeg sådan rigtigt sværger til er min Prada Amber parfume. Så valgte vi måne plakaten, da jeg altid siger til ungerne, at jeg elsker dem til månen og tilbage igen. Sidst men ikke mindst valgte vi verdenskortet i guld, fordi vi længe har drømt om at få en globus, hvor vi kan sætte små prikker, når vi har været et sted. Den drøm har vi stadig – men vi startede lige med det gyldne verdenskort, fordi det var så fint.

Alle rammerne til vores nye plakater er også købt på Desenio.dk

Det endte i øvrigt med, at nogle af plakaterne kom op i stuen mens Prada Marfa og La Lune endte i soveværelset.

desenio-annemette-voss-26

ellos-sovevaerelse-styling-annemette-voss-40

Sådan kommer du i gang…

Ja, man er vel arkitekt, så man har vel millimeterpapir liggende i gemmerne. Hvis du ikke har den slags liggende, så afsted med dig. Det kan du finde i boghandlere og dén slags. Det er en genial måde at planlægge din ophængning på, lige at få det hele sat op i rigtige dimensioner, så du kan se, hvordan det ender ud.

Jeg véd godt, at hele det her projekt ser omstændigt ud – men fra jeg gik i gang med at måle op til plakaterne hang på væggen gik der måske 1,5 time. Det var altså ikke så slemt.

img_4688

For nemheds skyld får du lige en liste over navnene på de udvalgte plakater:
PRADA MARFA,
LA LUNE,
VERDENSKORT GULD,
APEROL SPRTZ RECIPE,
BARCELONA CITYSCAPE.

img_4639

Fotos: Kristina Christiansen

2 reaktioner

  1. Jeg mener at man kan, som noget nyt, planlægge ens billedevæg inde på desenios hjemmeside. Altså lidt ligesom, du gør på millimeterpapir. Det er ret smart, for så kan man se hvordan billederne skal hænge på væggen og om billederne passer sammen, inden man bestiller dem hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop