Den helt perfekte gadget til denne årstid…

Reklame for Brother Cube Labelprinter

Bonuspoint på “overskudsmorkontoen”. Den kender du godt, ik?

Herhjemme hos os – i Voss Fridthjof residensen – der er vi ret vilde med gadgets. Jeg vil gå så langt som at kalde Micky for lidt af en gadgetmaster (tror faktisk min søn nævnte det i sin tale til vores bryllup). Men vi synes bare, det er enormt sjovt og fedt med udstyr, der løser små “problemer” eller skal vi kalde dem udfordringer i hverdagen. Og vi er faktisk også vilde med den slags gadgets, der ikke rigtig løser noget, men som bare er sjove.

Men det er ikke sådan en gadget vi skal tale om nu. Nej nej, dén her – den løser skam mange forskellige udfordringer og bidrager nærmest med inspiration til mine kreative udfoldelser.

brother-cube-labelsprinter-annemette-voss-20

brother-cube-labelsprinter-annemette-voss-21

Tid til hygge og kreativitet

Sidste weekend bød på kreativitet i alle fantasiens udfoldelser, da jeg var på messe i Fredericia – og vi fortsætter bare i samme spor, fordi vi har ramt den årstid, hvor det er ekstra sjovt at være kreativ. Nu skal vi ind i varmen med en kop kakao og nørkle med små DIY projekter osv. Ikke? Jeg satser på, at det ikke kun er mig, der har det sådan…

Efteråret og vinteren er helt klart den årstid, hvor jeg både bager mest, og hvor jeg nyder at være kreativ med mine hænder. Drengene og jeg kan finde på at lave “krea-workshop” herhjemme, hvor vi bare leger med limpistol og alt det, som man kan lime sammen med samme. Og det er ikke småting man kan lime med en limpistol – just saying!

Men nu handler det her jo ikke om limpistoler. Men om en printer, der kan lave fine labels til både kreativt brug men bestemt også til mere praktiske formål. Den hedder Brother Cube Labelprinter. Og den ER smart. Og endnu vigtigere, den er virkelig sjov at lege med. Den er lige præcis sådan en gadget, der viser sig at have gode funktionelle formål, som også bidrager med en virkelig fin æstetik (nogle ting kan bare blive for grimme, ik), når det færdige produkt er produceret. Jeg er fan. Det var jeg nærmest øjeblikkeligt, da jeg så den.

brother-cube-labelsprinter-annemette-voss-7

Se bare her hvordan jeg har printet navne i guldskrift på rødt bånd, som jeg anvendte som bordkort,
da jeg holdt en surprise fødselsdag for min mor.

Det er så fin en måde at tænke kreativt. Lidt ud af boksen, ikke… fremfor almindelige pap-bordkort. Jeg tænker, at det her også er alletiders inspiration til julebordet eller som gavebånd til særlige julegaver, der skal være lidt ekstra fine.

De dér bonuspoint jeg nævnte…

Udover at være et super fint kreativt input til drengenes og min hverdag, så er den her Labelprinter simpelthen også bare praktisk. De dér fine labels – som veninden altid har, men som man aldrig selv har fået fikset – I véd, dem der sidder i nakken på ungernes tøj eller er klistret pænt på tupperware, der sirligt er ordnet i køkkenskuffen efter anvisningen på det pågældende label, – ja, de dér labels, dem kan du nu lave selv. Nemt. Uden at det kræver særlig meget. Det er totalt bonuspoint direkte ind på overskudsmorkontoen.

Eller – overvej lige, at du nu kan lave særligt gavebånd til dine børn med deres navne på, der kan bindes rundt om pakkerne til pakkekalenderen i december (åh nej, jeg skal også have styr på pakkekalender, – f*ck, kan ikke overskue det!) – men I forstår. Det kommer til at se såååååå pænt ud. Simpelthen bare så pænt. Det Er i detaljen at man ser forskellen, og sådan et personligt gavebånd med en sød hilsen eller et navn på – det er da ikke til at stå for. Man kan jo f.eks. printe et gavebånd med en sød hilsen på – så i stedet for at skrive et kort ved gaven, så beder man bare modtageren om at læse gavebåndet. Det er da sjovt. Og meget mere personligt.

 

brother-cube-labelsprinter-annemette-voss-12

brother-cube-labelsprinter-annemette-voss-13

brother-cube-labelsprinter-annemette-voss-11

Sådan virker Brother Cube Labelprinter

brother-cube-labelsprinter-annemette-voss-1Inden du går i gang skal du downloade app’en i appstore. Det tager 2 min. Så skal du finde labelprinteren frem, parre den med din telefon via bluetooth, og så skal du vælge hvilket bånd/tape du vil printe på.

brother-cube-labelsprinter-annemette-voss-14Sæt det valgte bånd i printeren

brother-cube-labelsprinter-annemette-voss-15Luk printeren, – den skal sige klik.

brother-cube-labelsprinter-annemette-voss-2Find app’en frem

brother-cube-labelsprinter-annemette-voss-5Vælg dit design udfra en skabelon eller design helt selv printet i app’en. Der findes et væld af muligheder for skrifttyper, emojis, små ikoner mm. Og du kan vælge forskellige farver tryk – som f.eks. guldtryk på rødt satinbånd.

brother-cube-labelsprinter-annemette-voss-16Tryk print i app’en på din telefon og vupti – ud kommer dit label.

brother-cube-labelsprinter-annemette-voss-6

Her kan du læse endnu mere om denne her fantastiske lille printer: Brother Cube Labelprinter

 

6 reaktioner

 1. Tak for info om denne – ja helt uundværlig gadget 😊👏 Den er på ønskelisten 👍
  Kh Marianne

  1. Ja, er den ikke mega fed! Jeg har totalt optur over det her samarbejde… Så er det altså fedt at være blogger, når man får lov at lege med dén slags!

 2. Hej Annemette.
  Jeg kommer lige med et “dummie”-spørgsmål;0)
  Hvor kan den og bånd købes? Jeg synes, at det er svært at finde rundt i…
  – og jeg må da bare have sådan en;0)
  Knus Jannie

 3. Ser virkelig effektiv ud .. 👏🏻🙌🏻men du skriver, at den også kan bruges til børnenes tøj – dvs den er 100 % vaske sikker ? Og sidder ordentligt fast så den ikke bare lige kan tages af ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN