Hvilken er den bedste vippeserum? (+ rabatkode)

Reklame for Sanzi Beauty
(reklamelinks markeret med *)

Jeg fik lavet kunstige vipper sidste sommer – altså, I véd, de der lash extensions, hvor de limer vipper på dine egne vipper – én for én. Det så mega flot ud. Men jeg kunne simpelthen ikke tåle det. Min øjne kløede sindssygt meget og var ret ophævede efter nogen tid. Så efter tre opfyldninger måtte jeg give op. Derfor besluttede jeg mig for at prøve at styrke mine vipper med vippeserum i stedet.

Jeg har testet Sanzi Beauty Vippeserum*, der reklamerer med resultatgaranti. Det har jeg gjort fordi jeg nysgerrigt spurgte mine følgere på instagram, hvilket mærke vippeserum, de synes var det bedste. Der kom, naturligvis mange forskellige bud – alle har jo deres egen favorit, – men altså det endte med, at jeg valgte at teste Sanzi Beauty, da de reklamerer med resultatgaranti, som tiltaler mig meget! Jeg så i øvrigt, at de forhandler Sanzi Beauty vippeserum* lige nede ad gaden fra hvor jeg bor, – det selvsamme sted, hvor jeg jævnligt får ansigtsbehandlinger osv. Og jeg tænkte, at de véd jo, hvad virker, – så hvorfor ikke?

Produkterne Sanzi Beauty Vippeserum og Brynserum – altså de to jeg har testet, – giver stærkere vipper og bryn.

Læs selv hvad brugerne skriver på Trustpilot om Sanzi Beauty

“FØR” / “EFTER” -BILLEDERNE

Lad mig først sige, at dette er resultater efter kun 5 uger. Der står på pakkerne, at der godt kan gå op til 16 uger, før man får FULD effekt af produktet. Så jeg satser kraftigt på, at de bliver endnu kraftigere og stærkere – altså mine vipper og bryn. Men allerede nu er jeg helt vildt glad for resultatet.

FØR-billederne er taget for 5 uger siden – da var jeg både lidt blegere og havde færre fregner 😉 Men det er altså vipperne og brynene I særligt skal fokusere på. Jeg har smurt Sanzi Beauty Vippeserum og Brynserum på hver dag – om aftenen, inden jeg lagde mig til at sove.

sanzi-vippeserum-annemette-voss-2-e1556135145959xx1xFØR

sanzi-vippeserum-annemette-voss-aEFTER

sanzi-vippeserum-annemette-voss-1-e1556135224573xx1xFØR

sanzi-vippeserum-annemette-voss-bEFTER

Særligt på det sidste EFTER-billede synes jeg man virkelig kan fornemme, at der er sket noget med længden på vipperne. De er i hvert fald vokset med 2-3 mm, og det er ret meget, og noget jeg tydeligt mærker, når jeg lægger mascara.

Rabatkode, der giver 15% rabat

Jeg synes altid det er fedest, hvis jeg kan tilbyde rabatkoder eller særlige tilbud til mine læsere. Og denne omgang er ingen undtagelse. Så Sanzi Beauty* tilbyder jer 15% rabat på ALT på sanzi-beauty.com* med rabatkoden AM1

sanzi-vippeserum-annemette-voss-3

Hvad består Sanzi Beauty vippeserum af?

Den er rig på aktive ingredienser, som giver længere og fyldigere øjenvipper, herunder bl.a. Myristoyl Pentapeptide-17, Arginine, Sodium Hyaluronate. (Hvad det så er – ja, who knows. Men de skulle efter signede virke!)

Sanzi yder resultatgaranti eller pengene tilbage på deres vippeserum, herved undgår du som kunde at stå tilbage med en følelse af tvivl eller ærgrelse over produktet. Det synes jeg er mega god service, og det viser, at de virkelig står inde for deres produkt. Sejt!

sanzi-vippeserum-annemette-voss-4

Hvad synes jeg selv? Er det den bedste vippeserum?

Jeg selv synes, at det er et fantastisk godt produkt. Om det er den bedste? – tja, det er aner jeg jo praktisk talt ikke, men jeg synes dælme den er effektiv, og jeg kan derved give mine følgere, som anbefalede mig Sanzi Beauty*, ret i, at den virker. Det er min egen subjektive vurdering, og jeg står ved den. Jeg er virkelig glad for produktet, og jeg vil fortsat købe præcis denne vippeserum nede hos min kosmetolog, også når ‘reklame-perioden’ er udløbet for mit vedkommende. Jeg er fan, og det er mine øjenvipper også.

En reaktion

 1. Hej Annemette.

  God reklame/ vejledning.

  Tror da jeg vil prøve 😉

  Hvor er den søde tunika/ bluse fra som du havde på i morgen tv denne weekend?

  Lækker jordbær sag du lavede.
  Vil jeg da prøve af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop